Ženy - dopoludňajší program (kon.) | Muži - popoludňajší program (kon.)
Ženy - večerný program (kon.)
koniec udalosti
Ženy - večerný program

cz Pondelok 19.02.2018, 12:05Zimné olympijské hry - Curling
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek dne a těším se u dalšího sledování onlajn přenosů. (14:57:06)
     
    Výsledky večerního programu
    Velká Británie – Švýcarsko 8:7
    Dánsko – OSR 7:8
    Čína-USA 4:10 (po 8. endu)
    Japonsko-Švédsko 5:4
     
    Máme za sebou další kolo základní části olympijského turnaje. Favoritky většinou potvrdily své role, ovšem v případě USA jsme viděli velice mohutný atak na play off.
     
    10
    Ruský tým si pohlídal výhodu posledního kamene, díky kterému získaly jede, rozhodující bod a v tomto dramatu vítězí. Dánsko – OSR 7:8.
     
    10
    Britky v posledním endu získávají 2 body, čímž se dostávají před své sokyně o jeden bod a v tomto klání vítězí. Velká Británie – Švýcarsko 8:7.
     
    10
    Japonky využily posledního kamene a díky jedinému bodu v posledním endu vyhrávají nad Švédskem 5:4.
     
    9
    Japonky díky dvěma bodům v devátém endu srovnávají stav na 4:4. V desátém endu má však výhodu posledního kamene Japonsko.
     
    9
    Neskutečné vzepření Dánek, proti ruským curlerkám. Dánky získávají v devátém endu 3 body a srovnávají tak na 7:7. Ruský tým má však poslední kámen v dalším a možná posledním endu k dobru.
     
    9
    Švýcarky velice komplikují postup Britek, když v 9. endu získávají 2 body. Švýcarsko vede 7:6, v posledním endu má však výhodu posledního kamene jejich soupeř.
     
    8
    Čína získává v 8. endu jeden bod. vzhledem k tomu že do 9. endu již nastupovat nebudou a uznávají porážku, prohrávají s USA 10:4 již po 8. endu.
     
    8
    Ruské sportovkyně v osmém endu vybojovaly také jeden bod, který je pro ně de facto vítězný, neboť navyšují vedení nad Dánskem na 7:4 a v desátém endu budou mít výhodu posledního kamene.
     
    8
    Britky získávají jeden bod. Po osmém endu tak vedou nad Švýcarskem 6:5 a v desátém endu budou mít výhodu posledního kamene. To už vypadá pro Britky dobře.
     
    8
    Švédky v osmém endu donutily Japonky, aby jim nechaly bod a kromě bodu tak získávají i vedení 4:2 a navíc poslední kámen v desátém endu. To je svízelná situace pro Japonky.
     
    7
    Olympijské zástupkyně Ruska přidávají v sedmém endu jeden bod a vedou nad Dánskem 6:4.
     
    7
    Švýcarsko vrací Británii dvoubodový end a po 7. endu tak srovnává na 5:5.
     
    7
    Amričanky získávají další bod a ten je jubilejní. Čína – USA po 7. endu 3:10.
     
    7
    Japonsko – Švédsko, viděli jsme již druhý bezbodový end, čímž Švédky po 7. endu zůstávají nad Japonskem ve vedení 3:2. Japonsko má však poslední kámen v desátém endu k dobru.
     
    6
    V tomto klání se zřejmě více než jednoho nejbližšího kamene za end nedočkáme. Švédky jsou spokojeni s bodem a nad Japonskem jsou tak ve vedení po šestém endu 3:2.

    Otto Slabý

    Večerní program
    Velká Británie – Švýcarsko
    Dánsko – OSR
    Čína-USA
    Japonsko-Švédsko