Bayern – Hamburger 6:0 (kon.) | Hoffenheim – Wolfsburg 3:0 (kon.) | Hertha – Freiburg 0:0 (kon.)
Hannover – Augsburg 1:3 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
6:0 (3:0)
Hamburger SV
cz Sobota 10.03.2018, 15:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 11:0. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 4:9. (17:26:43)
     
    Hlavní rozhodčí již nadále netrápil hostující tým a s devadesátou minutou ukončil dnešní střetnutí! Bayern si smlsnul na Hamburku, šestkrát rozvlnil síť a přidává další tři body do bundesligové tabulky.

    Již v osmé minutě začal kanonádu Franck Ribéry, který dokázal zužitkoval přihrávku Robbena. Poté přišel čas Roberta Lewandowského, který dvěma góly v krátkém čase rozhodl zápas. Ve druhém poločase Bayern výrazně snížil útočnou aktivitu, ale přesto přidal ještě tři branky. Nejprve se prosadil parádní střelou Arjen Robben, svou mrštnost předvedl ještě jednou Ribéry, který individuálně prošel kolem třech obránců a poté zakončil na zadní tyč. Poslední slovo měl ale znovu Robert Lewandoswki, který proměnil pokutový kop střelou k pravé tyči.

    Nepříjemností pro mnichovský celek může být zranění Corentina Tolissa, který musel po patnácti minutách na trávníku střídat po středu s Vasilijem Janjičičem.
     
    90
    Konec zápasu.
    90. Robert LEWANDOWSKI - 6:0
     
    90
    Bayern právě vstřelil branku!
    Napodruhé to již ROBERT LEWANDOWSKI zvládl. Polský střelec završil střelou k pravé tyči hattrick! Christian Mathenia sice vystihl správnou stranu, ale na balon si ani nesáhl. Celkově je to již šestá branka v hostující síti.
    89. Penaltový zákrok
     
    89
    Pokutový kop pro Bayern! Filip Kostič přistrčil v šestnáctce unikajícího Kimmicha a je tady druhá penalta v krátkém čase.
     
    88
    Bayern nadále kontroluje balon na útočné polovině. Ribéry si pohrál se Sakajem, ale poté se japonský kapitán Hamburku vrátil do souboje a balon na malý okamžik vybojoval.
     
    87
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Aaron Hunt, přichází Bakery Jatta.
    86. Neproměněná penalta
     
    86
    Robert Lewandowski mohl završit hattrick! Postavil si míč na značku pokutového kopu, ale tvrdou střelou přestřelil hostující branku!
    85. Penaltový zákrok
     
    85
    Pokutový kop pro Bayern! Papadopoulos zablokoval Alcantaru a je pískána penalta.
     
    85
    Bayern ani v závěrečné pětiminutovce nepouští soupeře k balonu. Ribéry spolupracoval na levém kraji s Alabou, následně se zapojil do kombinace také Alacantara, ale ten už byl vytlačen z trávníku.
     
    83
    Robert Lewandowski útočil střelou z hranice šestnáctky na hattrick, ale míč zapadl jen vedle levé tyče. Mathenia plachtil vzduchem marně.
    81. Franck RIBÉRY - 5:0
     
    81
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern přidává pátou branku zápasu! FRANCK RIBÉRY si udělal na levé straně dobrý den hned ze třech obránců Hamburku, na hranici pokutového území se protáhl kolem Papadopoulose a následně zakončil pravačkou ke vzdálenější tyči. Christian Mathenia byl zcela bez šance.
     
    80
    Pozornost fotbalistů Bayernu slábne. Ribéry si vyměnil několikrát balon s Müllerem, následně přišla nepřesná přihrávka na Martíneze, ale hosté znovu jen odevzdali míč soupeřům.
     
    79
    Rudy musel sáhnout k faulu na rozběhnutého Hunta. Hosté se na krátký okamžik dostali dokonce do vápna, ale Hummels společně s Boatengem se postarali o bezpečí.

    Vít Schück

    Góly: 8. Ribéry (Robben), 12. Lewandowski (Kimmich), 19. Lewandowski (Alaba), 56. Robben (Tolisso), 81. Ribéry, 90. Lewandowski (pen.)

    Karty:   5. Arturo Vidal (BAY) – 28. van Drongelen (HAM), 77. Santos (HAM)

    Nepremenená penalta: 86. Lewandowski (BAY), mimo


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 11:0. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 4:9.
    Bayern Mníchov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Alaba – Javi Martínez – Robben (63. Th. Alcântara), T. Müller (C), Arturo Vidal (46. Tolisso, 66. Rudy), Ribéry – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Wagner, Süle, Th. Alcântara, Bernat, Rudy, Tolisso.

    Hamburger SV: Mathenia – Sakaj (C), Papadopoulos, van Drongelen – Diekmeier (25. Janjičić), G. Jung, Walace (72. Vagnoman), Santos – Schipplock, Hunt (87. Jatta), Kostić.
    Náhradníci: Pollersbeck – Hahn, Waldschmidt, Janjičić, Jatta, Salihović, Vagnoman.

    Rozhodca: Dingert – Christ, Gerach