Columbus – Detroit 3:2 (kon.) | Ottawa – Calgary 1:2 (kon.) | Dallas – Anaheim 2:1 (kon.)
Vancouver – Minnesota 2:5 (kon.) | Boston – Chicago 7:4 (kon.) | Buffalo – Vegas 1:2 (1:2 po s.n.)
Tampa Bay – Montreal 3:2 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Winnipeg 2:1 (kon.) | Colorado – Arizona 5:2 (kon.)
LA Kings – St. Louis 2:7 (kon.) | San Jose – Washington 0:2 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:7 (0:2, 1:2, 1:3)
St. Louis Blues
cz Sobota 10.03.2018, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Dustin BROWN - 2:7
     
    59:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté sice krátce po buly vyhodili puk, ale následná útoční akce znamená druhý gól domácích! Na konci pěkné akce stál DUSTIN BROWN a dokázal poslat kotouč z bezprostřední blízkosti do odkryté klece. Asistence: Jeff Carter, Anže Kopitar.
    52:11 Jaden SCHWARTZ - 1:7
     
    52:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Pokud se za debakl nepovažovalo vedení 6:1, tak toto už debakl skutečně je. Rychlý přechod z obranného do útočného pásma inicioval Tarasenko, ten se také rozhodl překřížit osu hřiště. Při překřížení přenechal puk JADENU SCHWARTZOVI, jenž si zpracoval kotouč a přesnou střelou rozvlnil domácí síť posedmé v utkání. Asistence: Vladimir Tarasenko.
    40:58 Kyle BRODZIAK - 1:6
     
    40:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak toto už zavání opravdovým debalkem. KYLE BRODZIAK prošel obranou domácích jako nůž máslem. Poslal puk Alexanderu Steenovi, jenž mu jej vrátil a Brodziak bekhendovou kličkou nedal Campbellovi šanci. Nešťastný start Jacka Campbella do utkání. Asistence: Alexander Steen, Chris Thorburn.
    40:26 Vladimir TARASENKO - 1:5
     
    40:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Krásné přivítání pro Jacka Campbella! neuvěřitelně laxní rozehrávka znamená pátou branku Kings v dnešním duelu! Domácí obránci rozehráli přímo na hůl Jadena Schwartze, který puk předložil VLADIMIRU TARASENKOVI, jenž dělovkou trefil odkrytou branku. Campbell aktuálně disponuje krásnou úspěšností zákroků – 0%. Asistence: Jaden Schwartz.
    39:34 Ivan BARBAŠEV - 1:4
     
    39:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostům se nejprve nezadařilo vyhození z vlastního pásma, ale obratem se hosté dostali do brejku. IVAN BARBAŠEV se snažil přihrát na svého spoluhráče, ale místo toho se mu od brusle domácího beka puk vrátil na hůl a svůj samostatný únik zakončil střelou, která rozvlnila síť! Asistence: Vladimír Sobotka, Alex Pietrangelo.
    37:08 Alex PIETRANGELO - 1:3
     
    37:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Nejprve domácí nedokázali dostrkat ležící kotouč za záda Allena a obratem Blues svého soka potrestali! Kotouč se dostal před branku domácích na hůl Brodziaka, kterému se puk na holi řádně zamotal. Naštěstí pro hosty však puk vyplul přímo před ALEXE PIETRANGELA, jenž poslal puk za záda Quicka. A nutno zmínit, že všechny branky dnes vsítili obránci. Asistence: Kyle Brodziak, Jaden Schwartz.
    33:13 Drew DOUGHTY - 1:2
     
    33:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Branka platí! Krásná akce domácích znamená snížení! Anže Kopitar dostal kotouč na levou stranu mantinelu, odkud se rozhodl přihrávat na DREW DOUGHTYHO, jenž přesnou střelou snižuje na 1:2! Asistence: Anže Kopitar. Jake Muzzin.
    08:53 Colton PARAYKO - 0:2
     
    08:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A hosté vedou o dvě branky! Jaškin poslal kotouč zpoza branky na Berglunda, který se s kotoučem na holi protáhl před Quicka, který jej sice podrazil, ale ještě stihl nabít COLTONU PARAYKOVI, jenž se svou tvrdou ranou trefil do odkryté klece. Asistence: Patrik Berglund, Dmitrij Jaškin.
    03:03 Robert BORTUZZO - 0:1
     
    03:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A máme tu první gól utkání! Po neproměněné šanci Barbaševa se kotouč octnul opět na holi Barbaševa, který od mantinelu našel ROBERTA BORTUZZA, jenž střelou z vrcholu kruhu propálil, i díky teči jednoho z obránců, brankáře Quicka. Asistence: Ivan Barbašev, Tage Thompson.

    Kryštof Severa

    Góly a asistencie: 34. Doughty (Kopitar, Muzzin), 60. D. Brown (J. Carter, Kopitar) – 4. Bortuzzo (Barbašev, T. Thompson), 9. Parayko (Berglund, Jaškin), 38. Pietrangelo (Brodziak, Schwartz), 40. Barbašev (Sobotka, Pietrangelo), 41. Tarasenko (Schwartz), 41. Brodziak (Steen, Thorburn), 53. Schwartz (Tarasenko)


    Los Angeles Kings: Quick (41. J. Campbell) – Forbort, Doughty, Phaneuf, Martinez, Muzzin, Folin – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Pearson, J. Carter, Toffoli – Kempe, Amadio, Lewis – Clifford, T. Mitchell, N. Thompson.
    St. Louis Blues: Allen (Husso) – Gunnarsson, Pietrangelo, Parayko, Dunn, Schmaltz, Bortuzzo – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko – Steen, Brodziak, Berglund – T. Thompson, Sobotka, Jaškin – Sošnikov, Barbašev, Thorburn.

    Rozhodca: StLaurent, Jackson – Driscoll, Cameron