LA Kings – St. Louis 2:7 (kon.) | San Jose – Washington 0:2 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 5:2 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Nashville – NJ Devils 2:3 (1:2 po s.n.) | Edmonton – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Boston 3:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
Nashville Predators
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 11.03.2018, 02:15 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Brian BOYLE - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New Jersey Devils.
    Autorem vítězné branky je BRIAN BOYLE.
    58:54 Ryan JOHANSEN - 2:2
     
    58:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec závěrečnému tlaku Predators neodolali a minutu před vypršením základní hrací doby inkasují. Domácí dlouho čekali při hře bez brankáře na střelu, ta přišla až po delší době. Rána z dálky ještě mezi třemi tyčemi neskončila, ale na dorážku čekal u levé tyče skvěle připravený RYAN JOHANSEN. Ten už neměl problém kotouč doklepnout za překvapeného Kinkaida. Nejspíš tak uvidíme prodloužení. Asistence: Ryan Ellis, Roman Josi.
    31:24 Brian BOYLE - 1:2
     
    31:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Vyloučený P. K. Subban už se vracel z trestné lavice, takže Predators hráli v plném počtu. Jenže ve stejnou chvíli skončil kotouč za zády brankáře Juuseho Sarose. Nahození z dálky před klecí domácích tečoval BRIAN BOYLE. Chvíli to vypadalo, že už to byla vysoká hůl, ale rozhodčí situaci zkontrolovali na videu a trefa platí. Takže New Jersey otáčí výsledek na svou stranu a poprvé v dnešním utkání vede. Asistence: Damon Severson, Patrick Maroon.
    07:13 Sami VATANEN - 1:1
     
    07:13
    Devils právě vstřelili branku!
    Jenže pozor, máme tu blesk z čistého nebe v podobě hostujícího vyrovnání. New Jersey zatím nemělo skoro žádné šance, z první větší se ovšem prosazuje. Obránce hostů SAMI VATANEN poslal dělovku od modré čáry a využil toho, že bylo před Sarosem pořádně rušno. Finský gólman ve službách Predators si kotouče všiml pozdě a propadl mu někde ve výstroji. Začínáme tedy výsledkově znovu. Asistence: Miles Wood, Will Butcher.
    01:15 Mattias EKHOLM - 1:0
     
    01:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ještě chcete další důkazy, že je Nashville poslední týdny v naprosto neskutečné formě? Ze zápasu uteklo jen něco málo přes minutu a Predators už vedou rozdílem jednoho zásahu. Brankář Kinkaid musel řešit řadu pokusů soupeře, ten od MATTIASE EKHOLMA ale nezastavil. Obránce domácího celku si udělal výlet po pravém mantinelu, načež pověsil střelou zápěstím touš pod horní tyčku. Ukázková trefa, New Jersey bude muset dohánět ztrátu. Bez asistence.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 2. Ekholm, 59. Johansen (Ellis, Josi) – 8. Vatanen (Wood, Butcher), 32. Boyle (Severson, Maroon), rozh. náj. Boyle

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Kyle Palmieri (NJD)
    0:0   Ryan Ellis (NSH)
    2. séria:
    0:0   Jesper Bratt (NJD)
    0:0   Kevin Fiala (NSH)
    3. séria:
    0:0   Drew Stafford (NJD)
    0:0   Filip Forsberg (NSH)
    4. séria:
    0:1   Taylor Hall (NJD)
    1:1   Kyle Turris (NSH)
    5. séria:
    1:2   Brian Boyle (NJD)
    1:2   Craig Smith (NSH)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Jemelin, Y. Weber – F. Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Turris, C. Smith – Hartnell, Bonino, Hartman – Sissons, Fisher, Watson.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Bratt – Grabner, Stafford, Palmieri – Maroon, Coleman, Noesen – Wood, Boyle, Gibbons.

    Rozhodca: Schlenker, McCauley – Rody, Racicot

    Diváci: 17 545