Nitra – Nové Zámky 2:3 (kon.) | Košice – Zvolen 0:3 (kon.) | Trenčín – Detva 6:4 (kon.)
Žilina – Lipt. Mikuláš 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Poprad 3:4 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
6:4 (2:0, 2:2, 2:2)
HK Detva
Nedeľa 11.03.2018, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Trenčín dal gól!

    Dukla sa vracia späť do vedenia o dva góly! Domáci znova pritlačili na svojho dnešného súpera a hralo sa pred hosťujúcou bránkou. Hecl získal puk na svoju hokejku a šikovne ho nahodil pred Hackettovu bránku, tam sa úspešným tečom prezentoval MARCEL HOSSA – 6:4!
    Asistencie: Marek Hecl, Boris Sádecký.
     
    52:08
    Detva dala gól!

    Opäť je znížené na rozdiel jedného gólu! Detva získala puk v strednom pásme a tak vyrazila do rýchleho protiútoku, Belluš sa odhodlal k strele z pravej strany, jeho pokus vyrazil brankár Valent len pred úplne voľného MICHALA MURČEKA a ten znižuje na 5:4
    Asistencia: Martin Belluš.
     
    45:09
    Trenčín dal gól!

    Domáci sa vracajú späť do vedenia o dva góly! Trenčín si znova dokázal vytvoriť potrebný tlak v útočnom pásme, Smolka našiel dobrou prihrávkou pred bránkou hostí MAREKA HECLA a ten dáva piaty gól domáceho celku – 5:3!
    Asistencia: Erik Smolka.
     
    38:41
    Detva dala gól!

    Opäť je znížené na rozdiel jedného gólu! Belluš naskočil z trestnej lavice a okamžite sa zapojil do diania na ľade, hostia vyrazili do rýchleho protiútoku a dostali sa až pred bránku domácich a po úspešnej prihrávke upravuje skóre zápasu MATÚŠ CHOVAN – 4:3!
    Asistencie: Martin Belluš, Ladislav Ščurko.
     
    33:31
    Trenčín dal gól!

    Domácim to síce v presilovke nevyšlo, ale pri rovnovážnom počte hráčov ešte ťažili z toho presilovkového tlaku a napokon je tu štvrtý gól v Hackettovej bránke! Radivojevič zabojoval o puk za bránkou hostí, následne sa k nemu dostal zle pokrytý JAKUB GAŠPAROVIČ a presnou strelou dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 4:2!
     
    29:02
    Detva dala gól!

    Hostia už túto presilovku využívajú a opäť tak robia zo zápasu ešte drámu! Detva teraz predviedla úspešnú kombináciu pred bránkou súpera, presnú prihrávku na svoju hokejku dostal RASTISLAV GAŠPAR a presnou strelou prepálil brankára Valenta – 3:2!
    Asistencie: Ladislav Ščurko, Michal Murček.
     
    23:32
    Trenčín dal gól!

    Domáci hokejisti znova vyhrávajú o dva presné zásahy.Trenčín sa usadil v útočnom pásme, spoza bránky prišla presná prihrávka na PETRA ÖLVECKÉHO a ten z tesnej blízkosti preb problémov prekonáva brankára Hacketta – 3:1!
    Asistencie: Tibor Varga, Juraj Cebák.
     
    19:58
    Detva dala gól!

    Je znížené! Detva získala puk vo svojom pásme a okamžite tak vyrazila do rýchleho protiútoku, hostia sa následne dostali až pred domácu bránku a po výbornej prihrávke sa dokázal gólovo presadiť MAROŠ SUROVÝ – 2:1!
    Asistencie: Juraj Milý, Jozef Sládok.
     
    19:03
    Trenčín dal gól!

    Je tu gól v oslabení! Detva sa počas presilovky dokázala usadiť v útočnom pásme, ale hostia to zbytočne prekombinovali a domáci išli následne do prečíslenia traja na jedného, Radivojevič našiel výbornou prihrávkou pred bránkou hostí PETRA SOJČÍKA a ten prekonáva Hacketta – 2:0!
    Asistencia: Branko Radivojevič, Patrik Bačik.
     
    02:05
    Trenčín dal gól!

    Úvodný tlak domácich hokejistov je pretavený v úvodný gól tohto zápasu! Dukla Trenčín predviedla peknú kombináciu v útočnom pásme, puk sa následne dostal na úplne voľného JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorý strelou bez prípravy prekonal šokovaného brankára Hacketta – 1:0!
    Asistencia: Tomáš Starosta.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Gašparovič (Starosta), 20. Sojčík (Bačik), 24. Ölvecký (Varga, Cebák), 34. Gašparovič (Radivojevič, Ölvecký), 46. Hecl (Smolka), 56. Marcel Hossa (Hecl, Sádecký) – 20. M.Surový (Milý, Sládok), 30. Gašpar (Ščurko, Murček), 39. Chovan (Belluš, Ščurko), 53. Murček (Belluš)


    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, Romančík, Pač – Radivojevič, Sojčík, Bezúch – Hecel, Sádecký, Marcel Hossa – Varga, Ölvecký, Mikula – Gašparovič, Smolka, Hudec
    HK Detva: Hackett (A. Nagy) – Kuklev, Gachulinec, Sládok, F. Fekiač, Macejko, Šimon, Jendroľ, Vyskoč – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Chovan, Milý – Ščurko, Murček, Gašpar – Andrisík, Jakubík, M. Surový

    Rozhodca: Peter Stano, Róbert Müllner – Šimon Synek, Jozef Tvrdoň – Ivan Beneš