Nitra – Nové Zámky 2:3 (kon.) | Košice – Zvolen 0:3 (kon.) | Trenčín – Detva 6:4 (kon.)
Žilina – Lipt. Mikuláš 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Poprad 3:4 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
6:4 (2:0, 2:2, 2:2)
HK Detva
Nedeľa 11.03.2018, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Trenčín dal gól!

    Dukla sa vracia späť do vedenia o dva góly! Domáci znova pritlačili na svojho dnešného súpera a hralo sa pred hosťujúcou bránkou. Hecl získal puk na svoju hokejku a šikovne ho nahodil pred Hackettovu bránku, tam sa úspešným tečom prezentoval MARCEL HOSSA – 6:4!
    Asistencie: Marek Hecl, Boris Sádecký.
     
    52:08
    Detva dala gól!

    Opäť je znížené na rozdiel jedného gólu! Detva získala puk v strednom pásme a tak vyrazila do rýchleho protiútoku, Belluš sa odhodlal k strele z pravej strany, jeho pokus vyrazil brankár Valent len pred úplne voľného MICHALA MURČEKA a ten znižuje na 5:4
    Asistencia: Martin Belluš.
     
    46:54
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Belluš – 2 min., hákovanie).
     
    45:09
    Trenčín dal gól!

    Domáci sa vracajú späť do vedenia o dva góly! Trenčín si znova dokázal vytvoriť potrebný tlak v útočnom pásme, Smolka našiel dobrou prihrávkou pred bránkou hostí MAREKA HECLA a ten dáva piaty gól domáceho celku – 5:3!
    Asistencia: Erik Smolka.
     
    41:52
    V oslabení sa vo veľkej šanci ocitol Belluš, ale brankára Valenta sa mu nepodarilo prekonať! Trenčiansky brankár tak predviedol veľmi dôležitý zákrok za takéhoto stavu.
     
    39:58
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min., krosček).
     
    38:41
    Detva dala gól!

    Opäť je znížené na rozdiel jedného gólu! Belluš naskočil z trestnej lavice a okamžite sa zapojil do diania na ľade, hostia vyrazili do rýchleho protiútoku a dostali sa až pred bránku domácich a po úspešnej prihrávke upravuje skóre zápasu MATÚŠ CHOVAN – 4:3!
    Asistencie: Martin Belluš, Ladislav Ščurko.
     
    37:49
    Tak to je už neuveriteľné! Na štadióne v Trenčíne je opäť problém s hracou plochou a tak sa znova končí tretina predčasne! Takže, znova sa zvyšné minútky prenesú do ďalšej tretiny a bude sa tak dohrávať záver druhej tretiny a potom bude normálne pokračovať tretia tretina!
     
    37:49
    Trenčín rozbehol svoju druhú presilovku v tomto zápase! Radivojevič našiel výbornou prihrávkou na druhej strane Sojčíka, ale Hackett si pripisuje ďalší vynikajúci zákrok na svoje konto.
     
    36:34
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Belluš – 2 min., držanie).
     
    33:31
    Trenčín dal gól!

    Domácim to síce v presilovke nevyšlo, ale pri rovnovážnom počte hráčov ešte ťažili z toho presilovkového tlaku a napokon je tu štvrtý gól v Hackettovej bránke! Radivojevič zabojoval o puk za bránkou hostí, následne sa k nemu dostal zle pokrytý JAKUB GAŠPAROVIČ a presnou strelou dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 4:2!
     
    32:52
    Bezúch získal puk na svoju hokejku, oklamal obrancov hostí, ale jeho následná tvrdá strela brankára Hacketta prekonať nedokázala. Detva sa následne oslobodzuje.
     
    31:27
    Domáci hrajú svoju prvú presilovku v tomto zápase a veľa nechýbalo, aby sa Trenčín vrátil do vedenia o dva góly! Ani Frühauf a ani Sojčík však nedokázali prekonať výborného brankára Hacketta.
     
    31:07
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Sládok – 2 min., sekanie).
     
    29:02
    Detva dala gól!

    Hostia už túto presilovku využívajú a opäť tak robia zo zápasu ešte drámu! Detva teraz predviedla úspešnú kombináciu pred bránkou súpera, presnú prihrávku na svoju hokejku dostal RASTISLAV GAŠPAR a presnou strelou prepálil brankára Valenta – 3:2!
    Asistencie: Ladislav Ščurko, Michal Murček.
     
    28:11
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Báčik – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    23:32
    Trenčín dal gól!

    Domáci hokejisti znova vyhrávajú o dva presné zásahy.Trenčín sa usadil v útočnom pásme, spoza bránky prišla presná prihrávka na PETRA ÖLVECKÉHO a ten z tesnej blízkosti preb problémov prekonáva brankára Hacketta – 3:1!
    Asistencie: Tibor Varga, Juraj Cebák.
     
    19:58
    Detva dala gól!

    Je znížené! Detva získala puk vo svojom pásme a okamžite tak vyrazila do rýchleho protiútoku, hostia sa následne dostali až pred domácu bránku a po výbornej prihrávke sa dokázal gólovo presadiť MAROŠ SUROVÝ – 2:1!
    Asistencie: Juraj Milý, Jozef Sládok.
     
    Prvá tretina bola napokon ukončená o 40 sekúnd skôr, ako by sa mala. Zvyšné sekundy sa teda dohrajú ako keby v druhej tretiny a po uplynutú zvyšného času sa začne normálne hrať druhá tretina!
     
    19:03
    Trenčín dal gól!

    Je tu gól v oslabení! Detva sa počas presilovky dokázala usadiť v útočnom pásme, ale hostia to zbytočne prekombinovali a domáci išli následne do prečíslenia traja na jedného, Radivojevič našiel výbornou prihrávkou pred bránkou hostí PETRA SOJČÍKA a ten prekonáva Hacketta – 2:0!
    Asistencia: Branko Radivojevič, Patrik Bačik.
     
    17:17
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Starosta – 2 min., hákovanie).
     
    11:27
    Prvá veľká šanca pre Detvu v tomto zápase! Výbornú prihrávku pred domácu bránku dostal Murček, ale ten už nedokázal presne zakončiť a z dobrej pozície bránku domácich prestrelil.
     
    09:48
    Ďalšia šanca domáceho celku! Hossa vybojoval puk v útočnom pásme, našiel lepšie postaveného Starostu, ale ten z nádejnej pozície poslal puk iba do bočnej siete.
     
    08:52
    Radivojevič mal pred bránkou hostí na hokejky druhý domáci gól, ale ani v tomto prípade Hackett prekonaný nebol! Brankár hostí je tak veľkou oporou svojho tímu.
     
    05:35
    Výborný Hackett! Brankár hostí sa teraz opäť zaskvel pri veľkej šanci domácich hokejistov. Puk získal Radivojevič, následne oklamal celú obranu hostí, puk poslal na pravú stranu na Bezúcha, ale ten puk do bránky nedostal, pretože opäť famózne zasiahol lapačkou brankár Hackett!
     
    05:10
    Nápor domáceho celku pokračuje ďalej, Frühauf mal na hokejke druhý gól svojho celku, ale Hackett výborne vytasil svoju lapačku a puk tak vyrazil do bezpečia. Tlak domácich však pokračuje ďalej.
     
    02:05
    Trenčín dal gól!

    Úvodný tlak domácich hokejistov je pretavený v úvodný gól tohto zápasu! Dukla Trenčín predviedla peknú kombináciu v útočnom pásme, puk sa následne dostal na úplne voľného JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorý strelou bez prípravy prekonal šokovaného brankára Hacketta – 1:0!
    Asistencia: Tomáš Starosta.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Gašparovič (Starosta), 20. Sojčík (Bačik), 24. Ölvecký (Varga, Cebák), 34. Gašparovič (Radivojevič, Ölvecký), 46. Hecl (Smolka), 56. Marcel Hossa (Hecl, Sádecký) – 20. M.Surový (Milý, Sládok), 30. Gašpar (Ščurko, Murček), 39. Chovan (Belluš, Ščurko), 53. Murček (Belluš)


    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, Romančík, Pač – Radivojevič, Sojčík, Bezúch – Hecel, Sádecký, Marcel Hossa – Varga, Ölvecký, Mikula – Gašparovič, Smolka, Hudec
    HK Detva: Hackett (A. Nagy) – Kuklev, Gachulinec, Sládok, F. Fekiač, Macejko, Šimon, Jendroľ, Vyskoč – Sitnikov, Surovka, Belluš – Žilka, Chovan, Milý – Ščurko, Murček, Gašpar – Andrisík, Jakubík, M. Surový

    Rozhodca: Peter Stano, Róbert Müllner – Šimon Synek, Jozef Tvrdoň – Ivan Beneš