Chomutov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Litvínov – Jihlava 2:0 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
HC Dukla Jihlava
cz Nedeľa 11.03.2018, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Play-out extraligy (ČR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek neděle a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:52:51)
     
    Střely na branku: 35 – 16
     
    Je dobojováno. Verva nakonec strhla vedení ve dvaapadesáté minutě na svou stranu, když dvojnásobnou přesilovku využil Ondřej Jurčík. V osmapadesáté minutě ho pak napodobil Tomáš Matoušek, jenž z levého kruhu propálil Kořenáře a pečetil tak litvínovskou výhru. Hosté tak ze zimního stadionu Ivana Hlinky pojedou bez bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Litvínovští to ještě zkusili před Kořenářem, nic z toho ale nebylo. Stále ale drží puk na svých holích a vypadá to, že až do úplného konce zápasu.
     
    59:29
    Pavel Kantor zastavil střelu Bryhnisveena a ten také přerušuje hru. V samotném závěru třetí třetiny se tak ještě bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    58:58
    Hosté zastavili domácí hráče v jejich rozletu a hned na to se vydali do útočného pásma. Ale také je zastavil ofsajd a hra je vykázána do toho středního.
     
    58:44
    Další akci domácí Vervy zastavilo postavení mimo hru a ta se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:14 Tomáš MATOUŠEK - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují svému soupeři a vedou o dva góly. TOMÁŠ MATOUŠEK se dostal na levém kruhu k odraženému kotouči, který poté střelou švihem poslal do levého horního rohu hostující klece a Kořenář tak musí podruhé dnes lovit puk ze své sítě – 2:0. Asistence: Lukáš Válek a Josef Jícha.
     
    55:49
    Po nepřesné rozehrávce hostů v obranné třetině se k puku dostali znovu Litvínovští a zakládají tak další svou akci.
     
    55:20
    Nyní už ale ano. Lukeš se dostal až k jeho levé tyčce, kde se snažil prostrčit puk do volné mezery, ovšem Kořenářova hůl ho zase zastavila.
     
    54:34
    Robin Hanzl podporoval Petera Jánského v úniku před jihlavskou branku, ale obrana hostů se stihla včas vrátit a pomohla tak svému brankáři, který nemusel zasahovat.
     
    53:56
    Josef Jícha se uvolnil, natlačil se před hostující klec, ale puk za Kořenářova záda neposlal. Nicméně domácí se udrželi a kombinují před ním i nadále.
     
    53:44
    Po vhazování v útočném pásmu Litvínova zasahoval proti Jíchově střele znovu Kořenář a ten pak zastavuje hru.
     
    53:41
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    52:52
    Verva dohrává ještě klasickou početní výhodu. Domácí se déle drželi v pásmu Jihlavy, ale nakonec se hosté dokázali osvobodit.
     
    52:14
    Kořenář má výstroj v pořádku a už je zpět mezi třemi tyčemi.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 52. Jurčík (J. Mikúš, F. Lukeš), 58. Matoušek (Válek, Jícha)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (21. Kantor) – Sörvik, Iberer, Čutta, Baránek, Z. Sklenička, Frolo, L. Doudera – J. Černý (A), J. Mikúš, F. Lukeš – Marek Růžička, Řehoř, Trávníček (C) – Jícha, Válek, Jurčík – Jánský, M. Hanzl, Matoušek.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (52. Volden) – Suchánek, Stříteský, Šidlík, de la Rose, D. Váňa, Kajínek, Půža – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Straka – F. Seman, R. Hubáček, Rabbit – Bryhnisveen, Hamill, Diviš (A).

    Rozhodca: Sýkora, Svoboda – Flegl, Polonyi

    Diváci: 1 726