NY Rangers – Carolina 6:3 (kon.) | Philadelphia – Vegas 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 3:5 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:0 (kon.) | San Jose – Detroit 5:3 (kon.)
koniec
New York Rangers
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
Carolina Hurricanes
cz Utorok 13.03.2018, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Jimmy VESEY - 6:3
     
    59:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    JIMMY VESEY ihned po vhazování z mezikruží obranného pásma Rangers zamířil podél osy ledové plochy do prázdné brány a kompletuje svůj první hattrick v NHL! Mika Zibanejad okamžitě dojel pro puk, aby ho spoluhráči předal. Asistence: Jesper Fast a Mika Zibanejad.
    57:23 Mats ZUCCARELLO - 5:3
     
    57:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO si na ose obranného pásma srovnal puk po přihrávce Ryana Spoonera z levé strany na hůl a přes téměř celou ledovou plochu ho poslal do prázdné brány! Mats Zuccarello vstřelil 100. gól! Asistence: Ryan Spooner.
    52:15 Jimmy VESEY - 4:3
     
    52:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Derek Ryan před boxem časoměřičů ztratil puk a jeho chybu vzápětí nedokázal napravit Trevor van Riemsdyk, čehož JIMMY VESEY využil a krásnou střelou z bodu levého kruhu pro vhazování zamířil nad vyrážečkou Scott Darlinga do bližšího horního rohu brány, ve kterém se puk od horní tyče odrazil do brány! Fantastická trefa, po které Rangers počtvrté v dnešním zápase vedou! Asistence: Pavel Bučněvič.
    48:23 Victor RASK - 3:3
     
    48:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Alexandar Georgijev dělal v bráně Rangers všechno, co mohl, aby puk za svá záda nepustil, jenže na útočné modré čáře se po jeho posledním zákroku parádně opřel bez přípravy do kotouče VICTOR RASK a puk letící těsně nad ledem se od pravé tyče odrazil do brány! Také Carolina využila přesilovou a vyrovnala na 3:3!
    31:51 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 3:2
     
    31:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    VLADISLAV NAMĚSTNIKOV před bránou tečoval zády k bráně nahození Pavla Bučněviče od modré čáry a puk zamířil nad pravým betonem Scotta Darlinga k levé tyči! Rangers bleskově využili přesilovou hru a potřetí vedou – 3:2! Asistence: Pavel Bučněvič a Mika Zibanejad.
    27:48 Lee STEMPNIAK - 2:2
     
    27:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jeff Skinner po zpětném oblouku na levém křídle vystřelil před vrcholem mezikruží a mířil přesně k levé tyči, Alexandar Georgijev sice skvěle zasáhl pravým betonem, jenže z dorážky poté pohodlně skóroval LEE STEMPNIAK! Je srovnáno. Asistence: Jeff Skinner a Derek Ryan.
    21:52 Jimmy VESEY - 2:1
     
    21:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Scott Darling dobře zasáhl proti střele Johna Gilmoura od hrazení na přední pravé tyči, jenže po následném vhazování Pavel Bučněvič krásnou zpětnou přihrávkou od pravé tyče našel na vzdálenější levé tyči bekhendem JIMMYHO VESEYHO, který dokázal zkrotit neposedný kotouč a poslal ho nad pravým betonem Scotta Darlinga do sítě! Asistence: Pavel Bučněvič.
    14:32 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    14:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    TEUVO TERÄVÄINEN rozjel krásnou akci Caroliny a poté si ho rychle narazil na vrcholu pravého kruhu z jedné se Sebastianem Ahem, jehož střela bez přípravy byla na přední tyči zablokována, a kotouč u pravé tyče dorazil v rychlosti mezi betony Alexandara Georgijeva do sítě! Asistence: Sebastian Aho a Brett Pesce.
    09:06 Mats ZUCCARELLO - 1:0
     
    09:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO na levém křídle po vyhraném vhazování a zakázaném uvolnění Hurricanes vystřelil zápěstím z téměř nulového úhlu a nad vyrážečkou Scotta Darlina zamířil pod horní tyč! Rangers sice nevyužili přesilovou hru, krátce na to se ale ujali v Madison Square Garden vedení 1:0. Asistence: Neal Pionk a Mika Zibanejad.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 10. Zuccarello (Pionk, Zibanejad), 22. Vesey (Bučněvič), 32. Namestnikov (Bučněvič, Zibanejad), 53. Vesey (Bučněvič), 58. Zuccarello (Spooner), 60. Vesey (Fast, Zibanejad) – 15. T. Teräväinen (Aho, Pesce), 28. Stempniak (Skinner, D. Ryan), 49. V. Rask


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – M. Staal (A), Pionk, Skjei, DeAngelo, O'Gara, Gilmour – Kreider, Zibanejad, Fast (A) – Spooner, K. Hayes, Zuccarello (A) – Vesey, Namestnikov, Bučněvič – C. McLeod, Desharnais, Carey.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Slavin, Pesce, Dahlbeck, Faulk (A), Hanifin, T. van Riemsdyk – Aho, J. Staal (C), T. Teräväinen – B. McGinn, E. Lindholm, Williams – Skinner (A), V. Rask, Di Giuseppe – Nordström, D. Ryan, Stempniak.

    Rozhodca: Eric Furlatt, Francis Charron. Čároví: Scott Cherrey, Tony Sericolo

    Diváci: 17679