NY Rangers – Carolina 6:3 (kon.) | Philadelphia – Vegas 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 3:5 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:0 (kon.) | San Jose – Detroit 5:3 (kon.)
koniec
New York Rangers
6:3 (1:1, 2:1, 3:1)
Carolina Hurricanes
cz Utorok 13.03.2018, 00:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Jimmy VESEY - 6:3
     
    59:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    JIMMY VESEY ihned po vhazování z mezikruží obranného pásma Rangers zamířil podél osy ledové plochy do prázdné brány a kompletuje svůj první hattrick v NHL! Mika Zibanejad okamžitě dojel pro puk, aby ho spoluhráči předal. Asistence: Jesper Fast a Mika Zibanejad.
     
    58:25
    Jeff Skinner se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, jenže z forhendu ani bekhendu Alexandara Georgijeva nepřekonal!
     
    58:11
    Dnešní utkání sleduje 17679 diváků.
    57:23 Mats ZUCCARELLO - 5:3
     
    57:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO si na ose obranného pásma srovnal puk po přihrávce Ryana Spoonera z levé strany na hůl a přes téměř celou ledovou plochu ho poslal do prázdné brány! Mats Zuccarello vstřelil 100. gól! Asistence: Ryan Spooner.
     
    57:12
    Scott Darling vyrazil na střídačku a Carolina zkouší vyrovnat při hře bez brankáře! Brána je prázdná.
     
    55:31
    Justin Faulk napřáhl na modré čáře ke tvrdé střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, Alexandar Georgijev ji ale pravým ramenem nebo dokonce maskou vyrazil do ochranné sítě! Další parádní zákrok, který jistě ocení i Henrik Lundqvist.
     
    55:16
    Sebastian Aho a Justin Williams se ocitli u pravé tyče v obrovské šanci, jenže Alexandar Georgijev je dokázal oba dva vychytat! Druhý zákrok byl úžasný!
     
    54:21
    Pavel Bučněvič dnes hraje fantastické utkání, když se na třech ze čtyřech gólů Rangers podílel asistencí! Mika Zibanejad má dvě asistence.
    52:15 Jimmy VESEY - 4:3
     
    52:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Derek Ryan před boxem časoměřičů ztratil puk a jeho chybu vzápětí nedokázal napravit Trevor van Riemsdyk, čehož JIMMY VESEY využil a krásnou střelou z bodu levého kruhu pro vhazování zamířil nad vyrážečkou Scott Darlinga do bližšího horního rohu brány, ve kterém se puk od horní tyče odrazil do brány! Fantastická trefa, po které Rangers počtvrté v dnešním zápase vedou! Asistence: Pavel Bučněvič.
     
    51:54
    Sebastian Aho se ocitl u pravé tyče ve slibné šanci, jenže střelou zápěstím z blízkosti minul přední pravý horní roh brány Alexandara Georgijeva!
     
    50:40
    Justin Williams na útočné modré čáře vystihl rozehrávku Rangers a na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, kterou Alexandar Georgijev vyrazil hrudí!
    48:23 Victor RASK - 3:3
     
    48:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Alexandar Georgijev dělal v bráně Rangers všechno, co mohl, aby puk za svá záda nepustil, jenže na útočné modré čáře se po jeho posledním zákroku parádně opřel bez přípravy do kotouče VICTOR RASK a puk letící těsně nad ledem se od pravé tyče odrazil do brány! Také Carolina využila přesilovou a vyrovnala na 3:3!
     
    46:55
    Mats Zuccarello vyfasoval dvě minuty za hákování a Carolina si také zahraje dnes třetí přesilovou hru.
     
    46:17
    Anthony DeAngelo v prostřední části po ztrátě stability na stojné levé noze narazil nekontrolovaně do hrazení a kvůli zranění nohy už se do dnešního utkání nevrátí.
     
    44:48
    Jesper Fast se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže nedokázal puk poslat z blízkosti do odkryté brány! Rangers stále vedou nad Carolinou 3:2!
     
    43:43
    Lee Stempniak na pravém křídle vystřelil z vrcholu kruhu pro vhazování a Alexandar Georgijev nedokázal puk vkleče udržet, naštěstí pro něj se ale hosté k dorážce nedostali!
     
    39:37
    Lee Stempniak krásnou přihrávkou z levého křídla od hrazení našel na vrcholu mezikruží Justina Faulka, který střelou zápěstím těsně minul pravý horní roh brány!
     
    36:34
    Noah Hanifin rozdal puk doleva a Derek Ryan napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké ráně bez přípravy, která navíc ještě byla tečována, Alexandar Georgijev si ale připsal skvělý zákrok a puk podržel vkleče v náručí!
     
    35:29
    Hra byla přerušena v útočném pásmu Caroliny a Chris Kreider byl vyloučen na dvě minuty za držení. Hosté si po reklamní přestávce zahrají druhou početní výhodu.
     
    34:31
    John Gilmour se ocitl u pravé tyče ve slibné šanci, jenže střelou zápěstím minul bližší horní roh brány!
    31:51 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 3:2
     
    31:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    VLADISLAV NAMĚSTNIKOV před bránou tečoval zády k bráně nahození Pavla Bučněviče od modré čáry a puk zamířil nad pravým betonem Scotta Darlinga k levé tyči! Rangers bleskově využili přesilovou hru a potřetí vedou – 3:2! Asistence: Pavel Bučněvič a Mika Zibanejad.
     
    31:45
    Noah Hanifin vyfasoval dvě minuty za sekání poté, co před bránou sekl Ryana Spoonera. Třetí přesilová hra Rangers.
     
    31:41
    Ryan Spooner se skvěle z pravého křídla protáhl až před bránu, jenže forhendový blafák skončil na pravém betonu klečícího Scotta Darlinga!
     
    30:35
    Vzápětí Alexandar Georgijev skvěle zasáhl proti ráně z vrcholu levého kruhu, která mířila do bližšího horního rohu brány, a vyloučený David Desharnais je zpět na ledě!
     
    30:33
    Derek Ryan se ocitl po zpětné přihrávce v pravém kruhu ve velké šanci a dobře mířil do předního horního rohu brány, Alexandar Georgijev ale puk vyrazil vyrážečkou do ochranné sítě!
     
    28:52
    Sebastian Aho vypálil před vrcholem levého kruhu pro vhazování a po teči Jordana Staala před bránou puk mířil ke vzdálenější pravé tyči, jenže Alexandar Georgijev ji fantasticky vyrazil levým betonem a následná rána z vrcholu mezikruží byla přizvednuta do ochranné sítě!
     
    28:35
    David Desharnais byl vyloučen na dvě minuty za držení a Carolina má k dispozici první přesilovou hru.
    27:48 Lee STEMPNIAK - 2:2
     
    27:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jeff Skinner po zpětném oblouku na levém křídle vystřelil před vrcholem mezikruží a mířil přesně k levé tyči, Alexandar Georgijev sice skvěle zasáhl pravým betonem, jenže z dorážky poté pohodlně skóroval LEE STEMPNIAK! Je srovnáno. Asistence: Jeff Skinner a Derek Ryan.
     
    27:23
    Anthony DeAngelo v rohu obranného pásma spěchal za pukem a po podklouznutí na levé brusli tvrdě a nekontrolovaně narazil v plné rychlosti do hrazení! Domácí útočník musel zamířit na ošetřovnu, aby lékaři zkontrolovali jeho stav.
     
    26:57
    Carolina se ocitla před bránou po vhazování v obrovské šanci, jenže hosté trefili pouze hruď Alexandara Georgijeva, který puk vyrazil, a hosté se k dorážce nedostali!
    21:52 Jimmy VESEY - 2:1
     
    21:52
    Rangers právě vstřelili branku!
    Scott Darling dobře zasáhl proti střele Johna Gilmoura od hrazení na přední pravé tyči, jenže po následném vhazování Pavel Bučněvič krásnou zpětnou přihrávkou od pravé tyče našel na vzdálenější levé tyči bekhendem JIMMYHO VESEYHO, který dokázal zkrotit neposedný kotouč a poslal ho nad pravým betonem Scotta Darlinga do sítě! Asistence: Pavel Bučněvič.
     
    18:08
    Victor Rask fauloval Vladimira Naměstnikova a Rangers si v závěru první části zahrají druhou přesilovou hru. Dvě minuty hákování.
     
    16:35
    Hurricanes napřáhli k velmi nebezpečné střele, která mířila mezi betony brankáře Rangers, Alexandar Georgijev ji ale dokázal na poslední chvíli vyrazit levým betonem!
    14:32 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:1
     
    14:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    TEUVO TERÄVÄINEN rozjel krásnou akci Caroliny a poté si ho rychle narazil na vrcholu pravého kruhu z jedné se Sebastianem Ahem, jehož střela bez přípravy byla na přední tyči zablokována, a kotouč u pravé tyče dorazil v rychlosti mezi betony Alexandara Georgijeva do sítě! Asistence: Sebastian Aho a Brett Pesce.
     
    12:48
    Justin Faulk krásně pronikl na ose hřiště do útočného pásma a na vrcholu mezikruží napřáhl ke střele zápěstím, která mířila do levého horního rohu brány, jenže Alexandar Georgijev ji skvěle vyrazil vyrážečkou!
    09:06 Mats ZUCCARELLO - 1:0
     
    09:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO na levém křídle po vyhraném vhazování a zakázaném uvolnění Hurricanes vystřelil zápěstím z téměř nulového úhlu a nad vyrážečkou Scotta Darlina zamířil pod horní tyč! Rangers sice nevyužili přesilovou hru, krátce na to se ale ujali v Madison Square Garden vedení 1:0. Asistence: Neal Pionk a Mika Zibanejad.
     
    06:14
    Trevor van Riemsdyk podrazil na levém křídle unikajícího Bradyho Skjeie a Rangers si po reklamní přestávce zahrají první přesilovou hru dnešního utkání v Madison Square Garden.
     
    03:53
    Vladislav Naměstnikov se ocitl v mezikruží ve slibné šanci a mířil mezi betony brankáře Scotta Darliga, který puk vyrazil!
     
    02:19
    Derek Ryan dobře vypálil z pravého kruhu směrem na vzdálenější levou tyč a Alexandar Georgijev jeho pokus vykopl pravým betonem! Vzápětí došlo k posunutí brány. Tvrdě do ní narazil Vladislav Naměstnikov.
     
    01:33
    Jeff Skinner se ocitl v levém kruhu ve slibné šanci a mířil dobře do bližšího horního rohu brány, Alexandar Georgijev ale puk vyrazil pravým ramenem a připsal si první ostrý zákrok!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 10. Zuccarello (Pionk, Zibanejad), 22. Vesey (Bučněvič), 32. Namestnikov (Bučněvič, Zibanejad), 53. Vesey (Bučněvič), 58. Zuccarello (Spooner), 60. Vesey (Fast, Zibanejad) – 15. T. Teräväinen (Aho, Pesce), 28. Stempniak (Skinner, D. Ryan), 49. V. Rask


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – M. Staal (A), Pionk, Skjei, DeAngelo, O'Gara, Gilmour – Kreider, Zibanejad, Fast (A) – Spooner, K. Hayes, Zuccarello (A) – Vesey, Namestnikov, Bučněvič – C. McLeod, Desharnais, Carey.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Slavin, Pesce, Dahlbeck, Faulk (A), Hanifin, T. van Riemsdyk – Aho, J. Staal (C), T. Teräväinen – B. McGinn, E. Lindholm, Williams – Skinner (A), V. Rask, Di Giuseppe – Nordström, D. Ryan, Stempniak.

    Rozhodca: Eric Furlatt, Francis Charron. Čároví: Scott Cherrey, Tony Sericolo

    Diváci: 17679