Nitra – Nové Zámky 8:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 1:2 (kon.)
koniec
HK Nitra
8:1 (4:0, 2:0, 2:1) Stav série: 1:0
HC MIKRON Nové Zámky
Štvrtok 15.03.2018, 18:00 • Nitra Aréna, Nitra • Tipos Extraliga play-off • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Nitra dala gól!
    Corgoni 68 sekúnd pred koncom zápasu skórujú aj vo vlastnom oslabení. Bývalý hráč Nových Zámkov Róbert Lantoši ustal súboj pri mantineli, presnou prihrávkou našiel MAREKA SLOVÁKA, no a ten strelou z prvej prekonal Patrika Romančíka. Asistencia: Róbert Lantoši.
     
    53:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia predsa len zaznamenávajú čestný gól. Timotej Šille zaviezol puk do útočného pásma, následne sa ho trošku so šťastím zmocnil TIBOR VARGA a strelou z pravého kruhu na vhadzovanie prestrelil Nathana Lawsona. Asistencie: Timotej Šille a Arturs Salija.
     
    48:44
    Nitra dala gól!
    Corgoni využívajú presilovú hru a zvyšujú svoj komfortný náskok. Po prihrávke Mareka Slováka sa dostal k puku JUDD BLACKWATER. Podobne ako pred pár sekundami Matej Paulovič sa snažil zasunúť puk do siete akciou spoza brány, čo sa mu aj krásne podarilo. Asistencie: Marek Slovák a Róbert Lantoši.
     
    38:53
    Nitra dala gól!
    Krásna akcia v podaní domáceho celku. Tibor Kutálek zaviedol puk do útočného pásma a na ľavej strane našiel osamoteného Jakuba Ručkaya. Ten sa neulakomil, našiel lepšie postaveného HENRICHA RUČKAYA, no a ten pohodlne poslal puk do odkrytej brány. Asistencie: Jakub Ručkay a Tibor Kutálek.
     
    25:58
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti prvýkrát prekonávajú aj Patrika Romančíka. MICHAL KRIŠTOF zaviezol puk do útočného pásma. Trošku so šťastím si ho vymenil s obrancom Martinom Rýglom a strelou medzi nohy pridáva v dnešnom dueli piaty nitriansky gól. Asistencia: Martin Rýgl.
     
    13:03
    Nitra dala gól!
    Tibor Kutálek nahadzoval puk pred bránu súpera z ľavej strany. JUSTIN KOVACS sa najskôr ani z gólu neradoval, pretože vedel, že puk išiel do siete od jeho korčule. Nasledovala porada s videorozhodcom, po ktorej napokon hlavný rozhodca ukázal do stredového kruhu. Asistencia: Tibor Kutálek.
     
    08:33
    Nitra dala gól!
    Zverenci Antonína Stavjaňu pokračujú vo fantastickom výkone. Strieľajú ďalší gól, čím potvrdzujú svoju veľkú kvalitu. Tomáš Mikúš získal puk za bránou, nahodil ho pre ňu a MATEJ PAULOVIČ už vedel, ako prekonať brankára súpera. Asistencia: Tomáš Mikúš.
     
    07:00
    Nitra dala gól!
    Máme odohraných sedem minút a Corgoni už vedú dvojgólovým rozdielom. Jakub Ručkay získal puk pri pravom mantineli, následne sa k nemu dostal jeho brat HENRICH RUČKAY a strelou z medzikružia prekonal Samuela Baroša.
     
    04:21
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru a dostávajú sa do tesného vedenia. Od modrej čiary nahodil puk na bránu BRANISLAV MEZEI a strelou do hornej časti brány prekonal Samuela Baroša. Asistencie: Tomáš Mikúš a Matúš Rais.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 5. Mezei (Mikúš, Rais), 7. Ručkay, 9. Paulovič (Mikúš), 14. Kovacs (Kutálek), 26. Krištof (Rýgl), 39. Ručkay (Ručkay, Kutálek), 49. Blackwater (Slovák, Lantoši), 59. Slovák (Lantoši) – 54. Varga (Šille, Salija)


    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei, Rais, J. Milam, Ordzovenský, Versteeg, T. Milam, Rýgl, Kovacs – Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Kutálek – Macík, J. Ručkay, H. Ručkay – Lantoši, Bradley, Csányi.
    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Husák, M. Novák, Plášil, Hruška, Jass, Salija, Šimek, Trávniček – Hřebejk, L. Jurík, Škoda – Saulietis, Šimun, Zbořil – Fábry, Šille, Varga – Dubec, Novotný, Lorraine.

    Rozhodca: Miroslav Štefik, Peter Stano – Tomáš Gegáň, Martin Krajčík.
    Nitra 4 0 Nové Zámky
    #1 Štvrtok 15.03.2018 • 18:00
    Nitra - Nové Zámky 8:1
    #2 Piatok 16.03.2018 • 18:00
    Nitra - Nové Zámky 4:1
    #3 Pondelok 19.03.2018 • 18:00
    Nové Zámky - Nitra 4:5 koniec po predl.
    #4 Utorok 20.03.2018 • 18:00
    Nové Zámky - Nitra 1:3