Nitra – Nové Zámky 4:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:1 (kon.)
koniec
HK Nitra
4:1 (1:1, 2:0, 1:0) Stav série: 2:0
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 16.03.2018, 18:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga play-off • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine pridali domáci ešte jeden gól, opäť počas presilovky a tak vyhrávajú toto stretnutie 4:1! Nové Zámky však predviedli zlepšený výkop oproti včerajšku a dlho boli v hre o víťazstvo. Napokon sa však na stranu domácich priklonilo väčšie šťastie a hlavne Nitra trestala vylúčenia svojho súpera.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:39:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    O osude zápasu je už rozhodnuté, Nitra získava aj druhé domáce víťazstvo a dostáva sa tak do lepšej pozície pred zápasmi v Nových Zámkach.
     
    58:48
    Domáci v plnom počte.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:06
    Hostia tak ešte hrajú v závere zápasu presilovku, ale majú problémy preniknúť do útočného pásma.
     
    56:48
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Versteeg – 2 min., krosček).
     
    56:22
    Nitra dala gól!

    Je definitívne rozhodnuté! Aj túto presilovku dokázala domáca Nitra využiť, keď spoza bránky našiel Paulovič presnou prihrávkou MARTINA RÝGLA a ten presnou strelou prekonáva Romančíka – 4:1!
    Asistencia: Matej Paulovič, Tomáš Mikúš.
     
    55:57
    Domáci s 5 hráčmi, Nové Zámky so 4 hráčmi.
     
    55:18
    Sledujeme teda zaujímavú presilovku domácich 4 na 3, ale Nitra momentálne kombinuje iba vo svojom pásme.
     
    55:13
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Zbořil – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    54:47
    Domáci majú záver tretej tretiny pod svojou kontrolou, zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, žeby sme boli svedkami ešte nejakej drámy zo strany hosťujúceho celku.
     
    54:26
    Novým Zámkom už veľa času veru neostáva, navyše pri takomto počte hráčov je pri puku aj naďalej domáci tím. Hostia sa však stále snažia ešte niečo vymyslieť.
     
    53:57
    Za menšiu šarvátku išli na trestnú lavicu každý hráč z tímu. Sledujeme tak hru štyri na štyri, ale pri puku sa nachádza domáci celok.
     
    53:57
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Kutálek – 2 min., sekanie).
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Novák – 2 min., hrubosť).
     
    53:47
    Čo chvíľa sa už priblížime ku koncu tretej tretiny, domáci sú aj naďalej vo výhodnejšej pozícii. Nové Zámky sa však ešte nevzdávajú a skúšajú útočiť.
     
    53:07
    K puku sa dostávajú domáci hokejisti a snažia sa už o prienik do útočného pásma. Hostia sa tak teraz musia brániť v čase, keď potrebujú nutne útočiť.
     
    52:49
    Domáci v plnom počte.
     
    52:39
    Záver presilovky však už hosťujúcemu celku nevychádza, zrejme sa tak už domáci dokážu ubrániť.
     
    52:16
    Nitra vyhadzuje puk cez všetky čiary do bezpečia a tak hostia zakladajú ďalší útok spoza svojej bránky.
     
    51:49
    Nové Zámky hrajú túto početnú výhodu veľmi dobre, Lawson už musel viackrát zasahovať. Nitra však stále odoláva a drží vedenia o dva góly.
     
    51:16
    Hostia ešte získavajú šancu na kontaktný gól! Pri početnej nevýhode sa k strele na bránku domácich odhodlal Škoda, ale Lawson bol pozorný.
     
    50:49
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mezei – 2 min., podrazenie).
     
    50:00
    Do konca tretej tretiny ostáva približne 10 minút, aj naďalej je pri puku domáci celok. Hostia sa ešte snažia o vysoké napádanie, ale kombinácia domácich je teraz veľmi presná.
     
    49:18
    Momentálne sú častejšie pri puku domáci hokejisti, ktorí sa nemajú kam ponáhľať. Uvidíme teda, či prídu do konca tretej tretiny ešte nejaké zaujímavé momenty.
     
    48:27
    Dlhšiu dobu sa hrá teraz bez prerušenia, hra má celkom slušné tempo, skóre zápasu sa však stále nemení a to znamená, že Nitra postupne smeruje za druhým víťazstvom v tejto sérii.
     
    47:01
    Hostia v plnom počte.
     
    46:54
    Blackwater mal ďalšiu príležitosť na navýšenie domáceho vedenia! Ordzovenský po krásnej akcii poslal puk na svojho spoluhráča, ale ten už nedokázal z výbornej pozície presne zakončiť.
     
    46:01
    Hostia sa aj naďalej bránia úspešne, vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia. Nitra tak zakladá ďalší útok spoza svojej bránky.
     
    45:59
    Nitra sa už usadila v útočnom pásme, ale nemôže sa momentálne dostať k strele. Nové Zámky tak dobre bránia svoje pásmo.
     
    45:20
    Domáci v plnom počte. Nitra hrá skrátenú presilovku 5 na 4!
     
    45:05
    Počet síl na ľade sa tak vyrovnal a hostia tak strácajú presilovku. Za pár sekúnd sa navyše budú musieť brániť presilovke domácich hokejistov.
     
    45:01
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Hruška – 2 min., napadnutie).
     
    44:20
    Nové Zámky sa však teraz len veľmi ťažko dostávajú do útočného pásma, domáci sa bránia úspešne a prvú polovičku oslabenia úspešne ustáli.
     
    43:30
    Hostia hrajú presilovku a majú tak šancu streliť kontaktný gól. Domáci sa však okamžite oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    43:20
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mikúš – 2 min., hákovanie).
     
    42:06
    Všetko je však ešte otvorené, domáci síce majú náskok o dva góly, ale stať sa môže čokoľvek. Jednoznačne sa však jedná o zaujímavejšie stretnutie, ako tomu bolo včera.
     
    41:41
    Macík sa odhodlal k individuálnemu prieniku, následne sa dostal aj do zakončenia na bránku hostí, ale trafil len hornú tyčku! Teraz tak stálo šťastie na strane hostí.
     
    41:06
    Tento útok hosťujúceho celku je zastavení pre postavenie mimo hru.
     
    40:48
    K zakončeniu na bránku hostí sa od modrej dostal Mezei, ale brankár Romančík si poradil aj s následnou dorážkou a hru tak prerušuje. Nitra získava buly v útočnom pásme.
     
    40:11
    Hostia v plnom počte.
     
    40:05
    Posledná tretia tretina sa už naplno rozbehla, buly vyhrala Nitra, ktorá má ešte pár presilovkových sekúnd.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak už čoskoro začne!
     
    V druhej tretine sme napokon videli dva góly domácich hokejistov, aj keď hra bola vyrovnaná a nebezpečnejšie pôsobili hostia. V 29. minúte sa však dokázal presadiť Slovák a v presilovke 5 na 3 pridal svoj druhý gól v tomto zápase Paulovič. Nitra tak vyhráva po dvoch tretinách nad Novými Zámkami 3:1!

    Uvidíme, čo nám ponúkne posledná tretia tretina, ktorá sa začne približne o 19:59!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:45
    Blackwater mohol navýšiť domáce vedenie! Nitra sa stále drží v útočnom pásme, pretože hrá presilovku o jedného hráča. Do dobrej pozície sa po úspešnej kombinácii dostal domáci útočník, ale jeho pokus skončil len na brankárovi Romančíkovi.
     
    39:01
    Nitra dala gól!

    Tak som to zakríkol! Nitra sa dokázala usadiť v útočnom pásme pri presilovke 5 na 3, od modrej prišla prihrávka na Troy Milama, ktorý okamžite pálil na bránku hostí, Romančík vyrazil puk pred seba a MATEJ PAULOVIČ sa prezentoval úspešnou dorážkou – 3:1!
    Asistencie: Troy Milam, Branislav Mezei.
     
    38:46
    Nitre sa ani vo výhode o dvoch hráčov nedarí usadiť v útočnom pásme. Hostia tak zatiaľ zvládajú početnú nevýhodu úspešne.
     
    38:16
    Domáci hrajú presilovku 5 na 3! Opäť sa však hosťom podarilo puk vyhodiť do bezpečia.
     
    38:11
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Fábry – 2 min., nedovolené bránenie + 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    38:05
    Táto presilovka domácim vôbec nevychádza, len ťažko sa Nitra dostáva do útočného pásma. Svoj ďalší útok musí zakladať spoza svojej bránky.
     
    37:26
    Nitra rozbieha v závere druhej tretiny ďalšiu presilovku, ale ich súper sa dokázal veľmi rýchlo oslobodiť.
     
    37:16
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Varga – 2 min., sekanie).
     
    37:05
    Domáci sa teraz usadili v útočnom pásme, hostia sú tak pod tlakom. Nitrania sa však nemôže prepracovať až do zakončenia na Romančíkovu bránku.
     
    36:30
    Nitra a s pukom presúva do svojho pásma, domáci sa teraz nikam neponáhľajú. Hostia zatiaľ iba vyčkávajú, čo si na nich ich súper pripraví.
     
    35:42
    Hra sa však teraz veľmi kúskuje, uvidíme ďalšie vhadzovanie v strednom pásme. To zrejme domácim hokejistom vyhovuje, aj keď ich vedenie je len veľmi tesné.
     
    35:03
    Do konca druhej tretiny ostáva približne 5 minút, hra sa postupne znova vyrovnáva. Nové Zámky však teraz majú problém s prechodom do útočného pásma.
     
    34:40
    Veľká šanca na strane domácich! Jass sa snažil vyviesť puk preč z obranného pásma, ale jeho prihrávka bola veľmi nepresná, následne sa pred bránkou hostí dostal do stopercentnej šance Krišotf, ale puk posiela iba do brankára Romančíka.
     
    34:23
    Hostia sa teraz nemôžu vymaniť zo svojho pásma, domáci už viackrát zamestnali brankára Romančíka. Nitre určite takáto hra vyhovuje, pred koncom druhej tretiny tak stále vyhrávajú o jeden gól.
     
    34:13
    Nitra sa však presunula pred bránku svojho dnešného súpera, ľahké nahodenie predviedol Blackwater, ale brankár Romančík bol pozorný a puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    33:48
    K puku sa však už dostávajú hostia, ale momentálne kombinujú vo svojom pásme. Domáci sa tak okamžite snažia o vysoké napádanie a prebrať tak puk naspäť na svoje hokejky.
     
    33:29
    Hra už teda plynie ďalej, domáci sa držia v útočnom pásme. Čo chvíľa sa už blížime k závere druhej tretiny, predbežný stav hovorí v prospech domácich 2:1!
     
    33:17
    Rozhodcovia ešte prichádzajú k domácej striedačke a o celej situácii debatujú s trénerom Antonínom Stavjaňom. Gól však určite platiť nebude, aj keď to vyzeralo byť všetko v poriadku.
     
    33:17
    Nitra sa radovala z gólu na 3:1, ktorý dosiahol Ordzovenský, ale ten napokon uznaný nie je pre postavenie hráča v bránkovisku. Z opakovaných záberov to však jasné nie je, z tribún sa na adresu rozhodcov ozýva veľký piskot.
     
    33:10
    Domáci teraz vyvíjali veľký tlak na svojho súpera, Romančík teda radšej hru prerušil. Nové Zámky sa tak ešte budú musieť brániť vo svojom pásme.
     
    32:41
    Po rýchlom brejku domácich sa do zakončenia na bránku hostí dostal Macík, ale Romančík vytiahol úspešný zákrok lapačkou. Nitra však ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    31:06
    Hostia neustále hrozia nebezpečnými výpadmi do útočného pásma, takže sa domáci musia mať na pozore. Nitra sa však nemá kam ponáhľať, vyhráva tesným rozdielom 2:1!
     
    30:45
    Nitra sa teraz previnila zakázaným uvoľnením a tak získavajú hostia buly v útočnom pásme. Zrejme sa ešte do konca druhej tretiny máme na čo tešiť.
     
    30:03
    Nové Zámky sa snažia o čo najrýchlejšiu odpoveď, ale nedarí sa im teraz usadiť sa v útočnom pásme. Navyše domáci vysoko napádajú ich rozohrávku.
     
    29:11
    Tak som to zrejme zakríkol. Nitra teraz dokázala vyťažiť z minima maximum a ujíma sa opäť vedenia o jeden gól. Do konca druhej tretiny je však ešte dostatok času tak ako aj do konca celého stretnutia.
     
    28:11
    Nitra dala gól!

    Domáci získali po zakázanom uvoľnení buly v útočnom pásme, k puku sa na modrej dostal Ordzovenský, jeho strelu vyrazil brankár Romančík iba pred seba a nikým nekrytý MAREK SLOVÁK puk dorazil za chrbát brankára hostí – 2:1!
    Asistencia: Peter Ordzovenský.
     
    28:01
    Aj naďalej je ha veľmi vyrovnaná nebezpečnejšie situácie v druhej tretiny mali však zatiaľ Nové Zámky. Uvidíme teda, čo nám ešte druhá tretina ponúkne.
     
    27:47
    Nitre teraz nevyšiel prechod do útočného pásma a domáci hokejisti sa previnili iba zakázaným uvoľnením. Hra sa tak presúva pred brankára Lawsona.
     
    27:26
    Dubec teraz pekne potiahol puk pred domácu bránku, následne nenápadne zakončil a hostia ešte ostali v tlaku, ale nepresná strela od Reháka napokon vyháňa hostí preč z útočného pásma.
     
    26:54
    Ani sa zatiaľ nechce veriť, že Nové Zámky včera inkasovali osem gólov. Dnes sú viac než vyrovnaným súperom, ale pred nami je ešte dostatok času a stať sa môže čokoľvek. Zrejme budú rozhodovať maličkosti.
     
    26:04
    Do útočného pásma však teraz preniká hosťujúci celok, do zakončenia sa následne dostal Šimek, ale puk skončil len na hokejkách domácej obrany. Hostia však opäť útočia.
     
    25:41
    Vhazdovalo sa v strednom pásme. K puku sa dostáva domáci celok, ktorý sa už snaží niečo nebezpečné vymyslieť, ich dnešný súper im to však neumožňuje.
     
    25:36
    Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, následne sa dostali pred bránku domácich kde sa snažil strelu od Vargu tečovať jeho spoluhráč Fábry a po tejto situácii sa strhla menšia šarvátka.
     
    24:50
    Zmenil to však teraz Mezei, ale jeho nevydarená strela neponúkla nič zaujímavého. Nitra však opäť preberá aktivitu na svoje hokejky.
     
    24:17
    V hre sa už pokračuje ďalej, do útočného pásma sa presúva domáci celok. Dlhšiu dobu sme už nevideli zakončenie na jednu či druhú bránu.
     
    23:57
    Na ľadovej ploche teraz ostáva ležať hosťujúci Hruška, ktorý musí byť v opatere lekárov. Hra sa tak teraz na chvíľu musela prerušiť, z domácich tribún sa okamžite ozýva piskot.
     
    23:46
    Opäť sa však Nové Zámky dostávajú do útočného pásma, domáci sa tak aj naďalej musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám. Hostia sa teraz snažia hrať okolo mantinelov.
     
    23:07
    Avšak, hostia sa po skončení presilovky usadili v útočnom pásme a tak sú teraz domáci hokejisti pod menším tlakom. Lawson však vážnejšie zasahovať nemusel.
     
    22:48
    Domáci v plnom počte.
     
    22:36
    Stále sa hosťom nedarí usadiť sa poriadne v útočnom pásme, ich presilovky tak už bude čo chvíľa minulosťou. Nitra opäť posiela puk do bezpečia.
     
    21:48
    Polovička z hosťujúcej početnej výhody už uplynula, Nové Zámky sa teraz len veľmi ťažko prebíjajú do útočného pásma. Nitra tak zvláda túto početnú nevýhodu až na menší výkyv na výbornú.
     
    21:16
    Šimun sa dostal k dobrej prihrávke, ale nedokázal ho už usmerniť do odkrytej časti domácej brány! Následne domáci vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia.
     
    21:00
    Hostia rozbiehajú svoju ďalšiu presilovku v tomto zápase. Domácim sa však podarilo puk posunúť do stredného pásma, ale tlak hostí pokračuje ďalej.
     
    20:48
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Mikúš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    20:15
    Druhá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, buly vyhrali hostia z Nových Zámkov, ale puk už rýchlo strácajú.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Skončila sa prvá tretina tohto zápasu, ktorá tak mala úplne iný priebeh ako tomu bolo včera. Nitra síce rýchlo využila v úvode prvej tretiny presilovku a zásluhou Pauloviča vyhrávala 1:0, ale podobne aj Nové Zámky využili svoju početnú výhodu a Jurík tak upravil na predbežných 1:1! Celkovo sledujeme vyrovnaný hokej, šance sú na oboch stranách.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhá tretina, ktorá sa začne približne o 18:53!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    18:38
    A presne tomu tak aj bolo. Po rýchlom protiútoku sa do zakončenia dostal Šille, ale so slabším zakončením nemal brankár Lawson žiadne problémy. Hostia však získavajú buly v útočnom pásme.
     
    18:26
    Domáci sa presúvajú do útočného pásma, ale aj naďalej sa hostia úspešne bránia. Navyše si Nitra musí dávať pozor na rýchleho protiútoky svojho dnešného súpera.
     
    17:59
    Pomaly sa už blíži záver prvého dejstva, stav v Nitre je vyrovnaný 1:1 podobne ako aj priebeh hry na ľadovej ploche. Pred nami sú však ešte celé dve tretiny.
     
    17:39
    Hostia v plnom počte.
     
    17:35
    Nitra však ešte kombinuje v útočnom pásme, ale nedarí sa jej vyslať presnú strelu na Romančíkovu bránku. Zrejme to už hostia ustoja.
     
    17:02
    Krištof sa teraz tlačil do zakončenia, ale to mu napokon umožnené nebolo. Pomaly sa už bude končiť táto početná výhoda domácich hokejistov.
     
    16:49
    Polovička z domácej presilovky už uplynula, domáci sa držia v útočnom pásme, ale hosťom sa teraz darí vyhadzovať puky do bezpečia.
     
    15:49
    Domáci hrajú druhú presilovku v zápase a Romančík musel ihneď zasahovať! Jameson Milam sa dostal k nebezpečnej strele od modrej, ale jeho zakončenie výborne zneškodnil brankár hostí.
     
    15:39
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Fábry – 2 min., hákovanie).
     
    15:09
    Pri puku je aj naďalej domáci celok, ktorému sa však nedarí usadiť sa v útočnom pásme. Hostia sa okamžite snažia o vysoké napádanie a získať tak puk na svoje hokejky.
     
    14:51
    Dlhšiu dobu sa teraz hostia držali v tesnej blízkosti domácej bránky, ale ani z ich strany neprišlo žiadne zakončenie. Dopredu sa tak už snaží preraziť domáci celok.
     
    13:29
    Krištof zachytil nepresnú prihrávku a potiahol tak svoj celok pred bránku hostí, ale následne zo strany domácich neprišlo už nič zaujímavého. Hra sa teraz presúva do obranného pásma Nitry.
     
    13:03
    Jurík sa odhodlal k strele od modrej čiary, ale jeho strela na bránku domácich neprešla. Následne však Nitre nevyšiel prechod do útoku a tak hostia ostávajú v útočnom pásme.
     
    12:26
    Ďalšie zakončenie na bránku domácich vyslal Škoda, ale puk si do svojej lapačky ukryl brankár Lawson. Nové Zámky tak získavajú buly v útočnom pásme.
     
    11:35
    Začíname tak v tomto stretnutí odznova, hra sa postupne vyrovnáva a oba celky podnikajú nebezpečné útočné výpady. Uvidíme teda, čo všetko nás do konca prvej tretiny ešte čaká.
     
    10:35
    HC Nové Zámky dali gól!

    Nové Zámky využívajú presilovku a tak vyrovnávajú na 1:1! Hostia sa vrátili späť do útočného pásma, od modrej to skúsil na bránku domácich Husák a urobil to veľmi dobre, pretože jeho strelu tečoval úspešne LUKÁŠ JURÍK a puk skončil za Lawsonovim chrbtom.
    Asistencie: Patrik Husák, Vladimír Škoda.
     
    10:00
    Domáci tak hrajú prvé oslabenie v tomto zápase, ale Nitra zatiaľ všetko úspešne zvládla a puk posiela cez všetky čiary do bezpečia.
     
    09:38
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Kovacs – 2 min., hákovanie).
     
    08:53
    Nové Zámky založili rýchly protiútok, najprv sa do zakončenia dostal Jass a potom aj Fábry, ale v oboch prípadoch dobre zasiahla obrana domácich hokejistov.
     
    08:34
    Hostia však teraz vytlačili kombináciu domácich preč zo svojho pásma, ale Nitra sa opäť vydáva smerom dopredu. Hra má tak aj naďalej veľmi rýchly spád.
     
    07:56
    Nitra sa presúva do útočného pásma a sú to teraz domáci hokejisti, ktorí hrajú aktívnejšie. Zatiaľ sa tak v úvode zápasu máme na čo pozerať, snáď to vydrží čo najdlhšie.
     
    07:16
    Teraz však mali domáci hokejisti veľké šťastie! Husák pálil od modrej čiary, jeho strelu pred bránkou domácich ešte tečoval Hřebejk, ale puk skončil len na tyčke Lawsonovej brány.
     
    06:39
    Nové Zámky sa teraz držia v útočnom pásme, domáci sa tak nachádzajú pod menším tlakom, ale všetko zatiaľ zvládajú úspešne.
     
    05:11
    Ďalšie zakončenie na bránku hostí predviedol Jakub Ručkay, ale jeho strelu vyrazil Romančík do bezpečia a následne hostia vyvážajú puk do bezpečia.
     
    04:38
    Aj naďalej má však hra rýchly spád, útočné výpady sa striedajú na oboch stranách. Hostia sa teda vôbec nevzdávajú a snažia sa čo najrýchlejšie vyrovnať.
     
    03:46
    Nitra dala gól!

    Rýchly gól domácich hokejistov, ktorí tak využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia 1:0! Nitra sa dobre usadila v útočnom pásme a rozbehla úspešnú kombináciu, pred bránkou hostí získal puk MATEJ PAULOVIČ a krásne z otočky prekonáva Romančíka.
    Asistencie: Michal Krištof, Branislav Mezei.
     
    03:21
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Lorraine – 2 min., faul lakťom).
     
    02:09
    Macík zakončoval na hosťujúcu bránku, ale Romančík bol pozorný a puk vyráža do bezpečia. Nové Zámky tak idú do rýchleho protiútoku.
     
    01:45
    Salija bol teraz poslaní čisto k ľadu, úvod zápasu sa nesie vo veľkom nasadení z oboch strán a oba celky si nič len tak ľahko nedarujú.
     
    01:16
    Hostia prenikli do útočného pásma a prvé zakončenia na bránku domácich vyslal Saulietis. Jeho pokus však až na Lawsona neprešiel. Nové Zámky však ešte ostávajú v útočnom pásme.
     
    00:56
    Domáci sa ihneď usadili v útočnom pásme, pred bránkou hostí sa do zakončenia dostával Paulovič, ale napokon sa prezentoval iba nepresnou prihrávkou na svojich spoluhráčov.
     
    00:15
    Prvá tretina tohto zápasu sa už naplno rozbehla, úvodné buly vyhrala domáca Nitra.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, prvá tretina sa tak už čoskoro môže začať!
     
    Príjemný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku druhého zápasu play-off medzi mužstvami HK Nitra a HC Mikron Nové Zámky už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Včerajšie stretnutie sa nieslo v jasnej réžii domácej Nitry, ktorá zdolala svojho súpera 8:1! Celkovo je Nitra favoritom tejto série a teda uvidíme, za akého stavu sa séria presunie do Nových Zámkov. Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Peter Lokšík, Vladimír Goga – Lukáš Kacej, Peter Rojík – Peter Macko. Nitra Aréna je tak už na všetko pripravená, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Lawson – Mezei, Rais, Milam J., Ordzovenský, Versteeg, Milam T., Rýgl, Kutálek – Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Lantoši – Macík, Ručkay J., Ručkay H. – Kovacs, Bradley, Csányi

    HC Mikron Nové Zámky: Romančík – Husák, Novák, Plašil, Hruška, Jass, Salija, Šimek, Tužinský – Hřebejk, Jurík, Škoda – Saulietis, Šimun, Zbořil – Fábry, Šille, Varga – Dubec, Rehák, Lorraine

    Rozhodca: Peter Lokšík, Vladimír Goga – Lukáš Kacej, Peter Rojík – Peter Macko
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HK Nitra a HC Mikron Nové Zámky. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00!

    Najvyššia hokejová súťaž – Tipsport liga sa už presúva do play-off. Včera boli na programe prvé zápasy v sérii hrané na štyri víťazné stretnutia. Jednou zo štvrťfinálových dvojíc je aj Nitra a Nové Zámky.

    Prvé stretnutie dopadlo lepšie pre domáci celok, ktorý do bodky naplnil úlohu papierového favorita a uštedril svojmu súperovi vysoký debakel v podobe 8:1! Dnes je teda na programe druhé stretnutie, v ktorom sa očakáva podobný priebeh, ale v play-off sa môže stať naozaj čokoľvek a každý zápasy je vždy iný.

    HK Nitra sa do play-off dostala z prvej pozície, keď dokázala nazbierať až 112 bodov. Liga bola však nesmierne vyrovnaná a do posledných zápasoch v základnej skupine nebolo jasné, kto z akého miesta pôjde. Napokon prvé mieste pripadlo Nitre a dostala tak v podstate najprijateľnejšieho súpera z 8. pozície.

    HC Mikron Nové Zámky až do posledného zápasu bojovali o miestenku v play-off. V poslednom kole hrali na diaľku o túto pozíciu s Liptovským Mikulášom a napokon tento boj lepšie zvládli Nové Zámky, ktoré zdolali práve svojho súpera v play-off a vyhli sa tak ťažkým bojom o záchranu.

    V celej tejto sérii je Nitra jednoznačným favoritom a neočakáva sa, žeby sa domáci neprebojovali do semifinále. Naznačilo to aj prvé stretnutie, z ktorého si hostia musia vziať ponaučenie. Uvidíme teda, ako dopadne druhé stretnutie a za akého stavu sa séria presunie do Nových Zámkov.

    Toto stretnutie vám z pozície komentátora nášho prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 4. Paulovič (Krištof, Mezei), 29. Slovák (Ordzovenský), 40. Paulovič (T. Milam, Mezei), 57. Rýgl (Paulovič, Mikúš) – 11. Jurík (Husák, Škoda)


    HK Nitra: Lawson – Mezei, Rais, Milam J., Ordzovenský, Versteeg, Milam T., Rýgl, Kutálek – Mikúš, Krištof, Paulovič – Blackwater, Slovák, Lantoši – Macík, Ručkay J., Ručkay H. – Kovacs, Bradley, Csányi
    HC MIKRON Nové Zámky: Romančík – Husák, Novák, Plašil, Hruška, Jass, Salija, Šimek, Tužinský – Hřebejk, Jurík, Škoda – Saulietis, Šimun, Zbořil – Fábry, Šille, Varga – Dubec, Rehák, Lorraine

    Rozhodca: Peter Lokšík, Vladimír Goga – Lukáš Kacej, Peter Rojík – Peter Macko
    Nitra 4 0 Nové Zámky
    #1 Štvrtok 15.03.2018 • 18:00
    Nitra - Nové Zámky 8:1
    #2 Piatok 16.03.2018 • 18:00
    Nitra - Nové Zámky 4:1
    #3 Pondelok 19.03.2018 • 18:00
    Nové Zámky - Nitra 4:5 koniec po predl.
    #4 Utorok 20.03.2018 • 18:00
    Nové Zámky - Nitra 1:3