Boston – Columbus 4:5 (po pr.) | Buffalo – Nashville 0:4 (kon.) | Montreal – Florida 0:2 (kon.)
Minnesota – LA Kings 3:4 (po pr.) | Arizona – Calgary 5:2 (kon.)
koniec
Buffalo Sabres
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Nashville Predators
cz Utorok 20.03.2018, 00:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Ryan HARTMAN - 0:4
     
    59:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Autorem branky je RYAN HARTMAN, který vystřelil z bodu pro vhazování a uklidil puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Colton Sissons a Alexej Jemelin.
    56:09 Filip FORSBERG - 0:3
     
    56:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hostující hráči přidávají i třetí branku a vedou už 0:3! FILIP FORSBERG prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Viktor Arvidsson a Kyle Turris.
    37:03 Ryan JOHANSEN - 0:2
     
    37:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou o dvě branky! RYAN JOHANSEN jel v přečíslení tři na dva a Forsberg poslal právě Johansenovi nahrávku a ten zkušeně poslal puk do branky – 2:3! Asistence: Filip Forsberg a Viktor Arvidsson.
    32:29 Mike FISHER - 0:1
     
    32:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Branka se ještě zkoumá u videa, zda nebylo Ullmarkovi nedovoleně bráněno. Rozhodnutí je na světě! Branka platí a Nashville jde do vedení! Miika Salomäki vystřelil od modré čáry a MIKE FISHER tečoval puk mezi nohy Ullmarka! Asistence: Miika Salomäki a Roman Josi.

    Vojtěch Görög

    Góly a asistencie: 33. Fisher (Salomäki, Josi), 38. Johansen (F. Forsberg, Arvidsson), 57. F. Forsberg (Arvidsson, Turris), 60. Hartman (Jemelin, Sissons)


    Buffalo Sabres: Ullmark (Ch. Johnson) – Scandella, C. Nelson, Falk, Guhle, Ristolainen, Beaulieu – Baptiste, Eichel (A), Nolan – S. Wilson, Okposo (A), Jo. Larsson – S. Reinhart, Pominville, B. Pouliot – Rodrigues, R. O'Reilly (A), Ju. Bailey.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Bitetto, Ekholm, Ellis (A), Jemelin, Josi (C), P. K. Subban – Arvidsson, Fiala, Bonino – Fisher, F. Forsberg (A), Hartman – Hartnell, Johansen, Salomäki – Sissons, C. Smith, Turris.

    Rozhodca: Ian Walsh, Graham Skilliter – David Brisebois, Greg Devorski