Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:3 (1:0 po s.n.) | Detva – Skalica 6:1 (kon.)
koniec
HK Detva
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
HK Skalica
Utorok 20.03.2018, 18:00 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:55
    Detva dala gól!
    LADISLAV ŠČURKO poslal prudkú prihrávku pred bránku Skalice, kde si ho s najväčšou pravdepodobnosťou do vlastnej bránky upratal hosťujúci Adrián Sloboda, ale gól je napokon pripísaný prvému menovanému. Stav stretnutia je 6:1! Asistenciu si na svoje konto pripíše David Videlka.
     
    42:29
    Detva dala gól!
    Videlka poslal puk pred bránku, kde sa objavil nikým nepokrytý MICHAL MURČEK, ktorého strela z prvej skončila až za bránkovou čiarou. Stav stretnutia je 5:1 a zdá sa, že je rozhodnuté. Asistenciu si na svoje konto pripíše David Videlka a Ladislav Ščurko.
     
    34:39
    Skalica dala gól!
    ALEXANDER KOTZMAN zachytil v strednom pásme rozohrávku súpera. S pukom pokračoval až do útočnej tretiny, kde sa rozhodol zakončit spoza brániaceho hráča. Puk umiestnil do voľného priestoru pri ľavej žrdi, a tak je stav stretnutia 4:1! Bez asistencie.
     
    30:33
    Detva dala gól!
    Roman Petrík si myslel, že má puk pod kontrolou, ale to nebola pravda. Ten sa dostal presne na hokejku úplne voľného VITALIIHO SITNIKOVA, ktorý ho nemal najmenší problém poslať do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 4:0! Asistencia: Mikhail Kuklev, Filip Surovka.
     
    27:50
    Detva dala gól!
    Jakub Žilka posunul puk na hokejku Rastislava Gašpara, ktorý puk preposlal na úplne voľného JURAJA MILÉHO, ktorý nechytateľnou strelou druhýkrát prekonáva bezmocného Romana Petríka. Stav stretnutia je 3:0!
     
    11:12
    Detva dala gól!
    Jeden z hráčov Skalice nedokázal vyhodiť puk z obranného pásma. Ten šikovne zachytil MAROŠ SUROVÝ, ktorý presnou strelou upratal puk do ľavej šibenice. Krásny moment. Stav stretnutia je 2:0! Bez asistencie.
     
    04:29
    Detva dala gól!
    Jozef Sládok sa napriahol od modrej. Svojím pokusom však trafil len korčulu JURAJA MILÉHO, od ktorej sa však puk odrazil sž do siete. Gól bol uznaný, a tak je stav stretnutia 1:0! Asistencia: Rastislav Gašpar, Jozef Sládok.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Milý (Gašpar, Sládok), 12. Surový, 28. Milý (Gašpar, Žilka), 31. Sitnikov (Kuklev, Surovka), 43. Murček (Videlka, Ščurko), 46. Ščurko (Videlka) – 35. Kotzman


    HK Detva: Nagy – Chovan Martin, Kuklev, Belluš, Surovka, Sitnikov – Chovan Matúš, Sládok, Milý, Žilka, Gašpar – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Gachulinec, Jendroľ, Piačka, Surový, Róth
    HK Skalica: Petrík – Škápik, Horváth, Kučera, Vereš, Kniazev – Sloboda, Kukliš, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Straka, Jurák, Schmidt, Okoličány – Hluch, Hílek, Vaškovič, Dufek, Dmitriev

    Rozhodca: Konc, Novák – Kollár, Rojík