Michalovce – Lipt. Mikuláš 4:3 (1:0 po s.n.) | Detva – Skalica 6:1 (kon.)
koniec
HK Detva
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
HK Skalica
Utorok 20.03.2018, 18:00 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné dve minúty.
     
    52:52
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Martin Belluš – 2 min., nedovolené bránenie brankárovi).
     
    51:14
    Do veľkej príležitosti sa dostal Rastislav Vereš, ktorý sa medzi kruhmi ocitol úplne voľný, ale svoj strelecký pokus namieril len do stredu bránky, kde stál pripravený Nagy.
     
    46:52
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Dominik Jendroľ – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    45:55
    Striedanie v tíme HK Skalica: z ihriska odchádza Roman Petrík, prichádza Samuel Košút.
     
    45:55
    Detva dala gól!
    LADISLAV ŠČURKO poslal prudkú prihrávku pred bránku Skalice, kde si ho s najväčšou pravdepodobnosťou do vlastnej bránky upratal hosťujúci Adrián Sloboda, ale gól je napokon pripísaný prvému menovanému. Stav stretnutia je 6:1! Asistenciu si na svoje konto pripíše David Videlka.
     
    42:29
    Detva dala gól!
    Videlka poslal puk pred bránku, kde sa objavil nikým nepokrytý MICHAL MURČEK, ktorého strela z prvej skončila až za bránkovou čiarou. Stav stretnutia je 5:1 a zdá sa, že je rozhodnuté. Asistenciu si na svoje konto pripíše David Videlka a Ladislav Ščurko.
     
    41:55
    Videlka spracoval ťažký puk, vďaka čomu sa dostal do samostatného úniku. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ae jeho pokus o kľučku mu nevyšiel. Roman Petrík sa nenechal oklamať a jeho zakončenie zlikvidoval.
     
    38:01
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Adrián Sloboda – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    34:39
    Skalica dala gól!
    ALEXANDER KOTZMAN zachytil v strednom pásme rozohrávku súpera. S pukom pokračoval až do útočnej tretiny, kde sa rozhodol zakončit spoza brániaceho hráča. Puk umiestnil do voľného priestoru pri ľavej žrdi, a tak je stav stretnutia 4:1! Bez asistencie.
     
    31:30
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (David Hílek – 2 min., sekanie).
     
    30:33
    Detva dala gól!
    Roman Petrík si myslel, že má puk pod kontrolou, ale to nebola pravda. Ten sa dostal presne na hokejku úplne voľného VITALIIHO SITNIKOVA, ktorý ho nemal najmenší problém poslať do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 4:0! Asistencia: Mikhail Kuklev, Filip Surovka.
     
    27:50
    Detva dala gól!
    Jakub Žilka posunul puk na hokejku Rastislava Gašpara, ktorý puk preposlal na úplne voľného JURAJA MILÉHO, ktorý nechytateľnou strelou druhýkrát prekonáva bezmocného Romana Petríka. Stav stretnutia je 3:0!
     
    25:14
    Ščurko sa po presnej prihrávke svojho spoluhráča ocitol v čistej gólovej príležitosti, ale svoju príležitosť nedozála zúžitkovať k presnému zakončeniu. Puk poslal tesne vedľa ľavej žrde.
     
    20:24
    Skaličania dali súperovi viac priestoru ako je zdravé, čo sa snažil využiť jeden z domácich hráčov. Ten však po prihrávke svojho spoluhráča nedokázal zasunúť puk do odkrytej bránky.
     
    14:55
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Maroš Surový – 2 min., sekanie).
     
    11:12
    Detva dala gól!
    Jeden z hráčov Skalice nedokázal vyhodiť puk z obranného pásma. Ten šikovne zachytil MAROŠ SUROVÝ, ktorý presnou strelou upratal puk do ľavej šibenice. Krásny moment. Stav stretnutia je 2:0! Bez asistencie.
     
    10:00
    René Jarolín milimetrovou prihrávkou našiel lepšie postaveného Alexandra Kotzmana, ktorý sa okamžite pokúsil prekonať gólmana. Jeho strela však smerovala len do miest, kde stál pripravený Nagy, ktorý puk schoval do svojej lapačky.
     
    06:40
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Vitalii Sitnikov – 2 min., hrubosť).
     
    05:40
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Rastislav Vereš – 2 min., sekanie).
     
    04:29
    Detva dala gól!
    Jozef Sládok sa napriahol od modrej. Svojím pokusom však trafil len korčulu JURAJA MILÉHO, od ktorej sa však puk odrazil sž do siete. Gól bol uznaný, a tak je stav stretnutia 1:0! Asistencia: Rastislav Gašpar, Jozef Sládok.
     
    02:02
    Do samostatného úniku sa dostal Alexander Kotzman, ktorého bekhandové zakončenie dokázal Nagy bez väčších problémov pokryť.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Milý (Gašpar, Sládok), 12. Surový, 28. Milý (Gašpar, Žilka), 31. Sitnikov (Kuklev, Surovka), 43. Murček (Videlka, Ščurko), 46. Ščurko (Videlka) – 35. Kotzman


    HK Detva: Nagy – Chovan Martin, Kuklev, Belluš, Surovka, Sitnikov – Chovan Matúš, Sládok, Milý, Žilka, Gašpar – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Gachulinec, Jendroľ, Piačka, Surový, Róth
    HK Skalica: Petrík – Škápik, Horváth, Kučera, Vereš, Kniazev – Sloboda, Kukliš, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Straka, Jurák, Schmidt, Okoličány – Hluch, Hílek, Vaškovič, Dufek, Dmitriev

    Rozhodca: Konc, Novák – Kollár, Rojík