Slovan Bratislava – Banská Bystrica 10:0 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava futsal
10:0 (6:0) Stav série: 2:0
MIBA Banská Bystrica
Piatok 23.03.2018, 19:30 • HANT Aréna Bratislava • Varta futsal liga play-off
     
    Zápas je na konci. Slovan vyhral vo štvrťfinálovej sérii hladko 3:0 a postupuje do semifinále, pre Banskú Bystricu sa sezóna končí. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (20:37:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:15
    Začala sa posledná minúta tohto zápasu. Slovanisti majú loptu na svojich nohách, uvidíme, či sa im ešte podarí rozvlniť sieť. Banská Bystrica sa neustále bráni.
     
    38:26
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Dvojciferný výsledok je na svete. Karpiak z polovice výborne posúval loptu pred bránku, odkiaľ sa napokon úspešne presadil MARTIN GRENDÁR. Je to pre neho druhý gól v zápase.
     
    37:58
    Karpiak je vysoko vysunutý za stredovou čiarou. Slovan si z tohto zápasu robí exhibíciu.
     
    37:23
    Prvý akumulovaný faul na strane Banskej Bystrice. Hostia sa stále musia brániť, Slovan útočú už aj s brankárom.
     
    36:58
    Domáci brnakár Karpiak si povybehol za polovicu a sám to skúsil ďalekonosnou strelou. Je to jedna z mála šancí, aby prišiel do kontaktu s loptou.
     
    36:20
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Slovanisti pridávajú deviaty presný zásah. Z ľavej strany sa z uhla presadil MARTIN GRENDÁR, pre ktorého je to prvý presný zásah v tomto zápase.
     
    35:00
    Začína sa posledná päťminútovka tohto zápasu. Slovan stále ostáva na útočnej polovici, Banskobystričania sa so všetkými hráčmi bránia.
     
    34:20
    Belaník zakončoval k pravej žrdi, ale tam sa vynikajúco presunul Mráz a loptu vyrazil. Vzápätí pálil Kyjovský, ale aj on trafil iba obetavého gólmana.
     
    32:35
    Napokon z pravej strany pálil Adamov, ale jeho pokus bol zblokobaný a doletel tesne nad brvno. Banská Bystrica bude mať k dispozícii rohový kop.
     
    32:12
    Už sa zdalo, že hostia zaútočia, ale napokon sa tak nestalo. Dobrotovi skočila lopta za domácu defenzévu, no v poslednej chvíli sa Slovan vrátil a zakončenie sme nevideli.
     
    31:26
    Slovan Bratislava dáva gól!
    Slovanisti sa už blížia k dvojcifernému skóre. Po veľkom ofenzívnom tlaku sa teraz druhýkrát v zápase presadil PETER HAĽKO.
     
    30:44
    Slovan si teraz iba prihrával, čo chcel zmeniť kapitán Rick. Ten vystrelil spoza obrany, no jeho spoluhráči loptu nešťastne zrazili vedľa priestoru troch žrdi.
     
    30:00
    Začína sa posledná desaťminútovka tohto zápasu. Slovanisti ostávajú nasťahovaní na útočnej polovici, hostia sa iba bránia.
     
    29:14
    Rick stál pripravený v strede pred bránkou, ale napokon ho dostúpil jeden z obrancov Banskej Bystrice, takže z toho zakončenie nebolo.
     
    28:46
    Slovan mohol skórovať! Spoza obrany vystrelil Haľko a jeho pokus ešte dorážal Rick, ale Mráz vynikajúco padol na zem a loptu vyrazil aspoň na rohový kop.
     
    28:10
    Hosťujúci Adamov rozohral od postrannej čiary, ale Banskej Bystrici to k ničomu nepomohlo. Hostia sa na útočnú polovicu nedostali.
     
    27:00
    Aj po strelenom góle pokračujú domáci vo veľkej aktivite. Banskobystričania sa neustále iba bránia a zrejme už čakajú na koniec zápasu.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 4. Kyjovský, 8. Haľko, 9. Belaník, 10. Rick, 15. Kyjovský, 18. Rick, 26. Kyjovský, 32. Haľko, 37. Grendár, 39. Grendár


    ŠK Slovan Bratislava futsal: Brndiar (Karpiak) – Solano, A. Zdráhal, M. Zdráhal, Haľko, Kyjovský, Bartošek, Rischer, Péchy, Genčúr, Belaník, Grendár, Rick (C)
    MIBA Banská Bystrica: Mráz – Jakuba, Dobrota, Rafanides (C), Adamov, Krnáč, Kollár, Peniak

    Rozhodca: Marián Fischer, Michal Botka
    Slovan Bratislava 2 0 Banská Bystrica
    #1 Utorok 13.03.2018 • 19:30
    Slovan Bratislava - Banská Bystrica 12:0
    #2 Piatok 23.03.2018 • 19:30
    Slovan Bratislava - Banská Bystrica 10:0