Detva – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Michalovce – Skalica 5:4 (kon.)
koniec
HK DUKLA Ingema Michalovce
5:4 (1:1, 2:3, 2:0)
HK Skalica
Nedeľa 25.03.2018, 17:30 • ZŠ Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretej tretine sa podarilo domácim streliť dva góly a tak sa stávajú víťazom tohto veľmi dramatického stretnutia. (19:48:01)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Vaškovič to skúšal na bránku domácich, ale jeho strela nebola presná a zrejme to tak už Michalovce ubránia.
     
    59:49
    Oddychový čas hostí. Do konca tretej tretiny už veľa času neostáva, tréner hostí to ešte skúsi bez brankára a berie si tak oddychový čas.
     
    59:40
    Petrík mieri na striedačku, ale Skalica sa nemôže dostať do útočného pásma!
     
    59:10
    Aj naďalej majú puk vo svojej moci domáci hokejisti a držia hru ďaleko od svojho brankára. Skalica sa tak nemôže dostať k power-play.
     
    58:30
    Čo chvíľa sa dá očakávať aj power-play zo strany hostí, ale pri puku je momentálne domáci celok, ktorí sa drží v útočnom pásme.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:39
    Skalica sa dostáva k puku, ale hosťujúcemu celku sa nedarí preniknúť do útočného pásma. Hosťom však už veľa času na vyrovnanie neostáva, Michalovce stále úspešne bránia svoje pásmo.
     
    56:27
    Pri puku sú však teraz častejšie domáci hokejisti, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a momentálne kombinujú vo svojom pásme. Hostia sa tak ešte snažia o vysoké napádanie.
     
    55:00
    Do konca tretej tretiny ostáva už len 5 minút a hostia prehrávajú o jeden gól. Uvidíme teda či si Michalovce dokážu postrážiť svoje vedenie a pripísať si tak ďalšie tri body do tabuľky.
     
    54:20
    Dukla Michalovce dala gól!

    Michalovce strhávajú vedenie na svoju stranu! Domáci prenikli do útočného pásma, po peknej kombinácii prišla strela od modrej, puk najprv tečoval Solomonchak a pred bránkou hostí do siete usmernil IGOR HALÁS – 5:4!
    Asistencie: Vladislav Solomonchak, Michal Korenko.
     
    54:10
    Skalica sa však nemôže vymaniť zo svojho pásma, veľa zaujímavých situácii teda teraz nevidíme. Pomaly sa už blíži záver poslednej tretej tretiny.
     
    53:10
    O individuálnu akciu sa teraz pokúšal Banovský, ale nepredral sa cez obranu hostí. Do útoku tak teraz môže skúsiť preniknúť Skalica.
     
    52:15
    Útoky sa však už opäť striedajú na oboch stranách, ale obe defenzívy sú veľmi pozorné a svojho súpera do zakončenia nepúšťajú. Zatiaľ to teda vyzerá, že zápas poputuje do predĺženia.
     
    51:47
    Pri puku sú momentálne hostia, ale nedarí sa im preniknúť do útočného pásma. Uvidíme teda, čo nám ponúkne zvyšné minúty tretej tretiny.
     
    50:00
    Do konca tretej tretiny ostáva približne 10 minút, aj naďalej je stav nerozhodný 4:4! Sledujeme množstvo tvrdých zákrokov na oboch stranách, ani jeden celku tomu druhému nič tak ľahko nedaruje.
     
    49:25
    Na oboch stranách teraz sledujeme aj množstvo osobných súbojov, ani jeden z celkov nechce v tejto časti zápasu spraviť chybu, z ktorej by mohol prameniť rozhodujúci gól.
     
    48:27
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, stále však platí vyrovnaný stav a všetko je tak ešte otvorené. Rozhodujúce teda ešte budú zvyšné minúty tretej tretiny.

    Miroslav Revaj

    Viktor Kalinács


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 1. Kolba (Mašlonka), 24. Halás (Solomonchak, Cútt), 35. Cútt (Valečko, Halás), 42. Linet (bez asistencie), 55. Halás (Solomonchak, Korenko) – 13. Okoličány (Jurák, Schmidt), 21. Hujsa (Vaškovič, Vereš), 35. Hujsa (Kukliš), 39. Horváth (Hujsa)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Hančák, Valečko, Korenko, Kolba, Rusina, Meliško, Mesaroš, Dolgoš – Halás, Cútt, Solomonchak – Mašlonka, Piatak, Balko – Jokeľ, Linet, Brezniak – Hamráček, Toma, Banovský
    HK Skalica: Petrík (Košút) – Škápik, Horváth, Sloboda, Kukliš, Janík, Straka, Dufek, Hílek – Vaškovič, Vereš, Hujsa – Kotzman, Jarolín, Janáč – Jurák, Schmidt, Okoličány – Kučera, Dmitriev, Kniazev

    Rozhodca: Ondrej Kalina, Rudolf Lauff – Martin Smrek, Andrej Bogdaň