Vigo – Levante 4:2 (kon.) | Leganés – Real Betis 3:2 (kon.) | Sevilla – Alavés 1:0 (kon.)
Malaga – Getafe 0:1 (kon.) | Las Palmas – Girona 1:2 (kon.) | Villarreal – Real Madrid 2:2 (kon.)
koniec
CD Leganés
3:2 (1:1)
Real Betis
Sobota 19.05.2018, 16:15 • Estadio Municipal de Butarque • Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase sme napokon videli presné zásahy a tak toto stretnutie bolo na góly veľmi bohaté. Leganés síce hralo od 24. minúty o jedného hráča menej, ale aj tak sa stáva víťazom tohto zápasu, keď dokázalo poraziť favorita 3:2! Tento zápas však už pre oba celky nič podstatného neznamenal, už pred výkopom bolo jasné, že Leganés sa zachránilo v najvyššej súťaži a Betis si zahrá skupinovú fázu Európskej ligy.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:09:23)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Ešte sme videli jednu strelu v podaní hosťujúceho celku, ale ani tá vyrovnanie nepriniesla a tak je už jasné, kto sa stane víťazom tohto zápasu.
     
    90+2
    Leganés sa navyše dostáva k lopte a drží hru ďalej od svojej brány. Zrejme sa už teda skóre v tomto zápase meniť nebude.
     
    90+1
    Hostia sa márne snažia ešte niečo vymyslieť, ale domáci futbalisti si držia svoje tesné vedenie a súpera už do ničoho vážneho nepúšťajú.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú až 4 minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už postupne naplní. Uvidíme teda, koľko ešte hlavný rozhodca tohto zápasu nadstaví.
     
    88
    Striedanie v tíme CD Leganés: z ihriska odchádza Miguel Ángel Guerrero, prichádza Martín Mantovani.
     
    87
    Betisu sa už začína čas na vyrovnanie krátiť, domáci hrajú stále v obrane veľmi pozorne a kráčajú k úspešnému zakončeniu tejto ligovej sezóny.
     
    85
    Tlak hosťujúceho celku stále narastá, tentoraz sa k strele dostal Castro, ale ani on brankára domácich neprekonal.
     
    84
    K strele z väčšej vzdialenosti sa odhodlal Durmisi, ale jeho pokus smeroval len do stredu brány, kde stál pripravený domáci brankár.
     
    83
    Betis sa tak tlačí na útočnú polovicu, ale domáca defenzíva sa úspešne vyvaruje každému zaváhaniu, ktoré môže byť pod tlakom spôsobené.
     
    81
    Hostia tak musia opäť doháňať náskok domácich a čas sa im už začína krátiť. Sledujeme tak veľmi zaujímavé stretnutie, domáci si zaslúžia veľkú pochvalu.
    80. Nordin Amrabat (LGS) - 3:2
     
    80
    Tím Leganés práve strelil gól!
    Neuveriteľné! Oslabení domáci sa znova dostáva do vedenia o jeden gól. Leganés potiahol rýchly útočný výpad smerom dopredu, na strelu sa pripravoval Guerrero, lopta sa však napokon dostala k NORDINOVI AMRABATOVI a ten prekonáva brankára hostí – 3:2!
     
    78
    Do konca zápasu ešte predsa len nejaký ten čas ostáva a oba tímy sa snažia hrať ofenzívnejšie. Hlavne domáci si za to zaslúžia pochvalu, keďže hrajú len s 10 hráčmi.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Fabián Ruiz, prichádza Joaquín.
    Antonio Sanabria (RBE) - 2:2
     
    76
    Real Betis dal gól!
    Opäť je stav zápasu vyrovnaný! Hostia založili rýchly protitúok, ktorý potiahli až do pokutového územia. Campbellov center brankár domácich podcenil a jeho zaváhanie dokázal využiť na vyrovnávajúci gól ANTONIO SANABRIA – 2:2!

    Miroslav Revaj

    Góly: 28. Guerrero, 65. Guerrero, 80. N. Amrabat – 22. J. Campbell, 76. A. Sanabria

    Karty:   24. Rico (LGS)   24. Rico (LGS)


    CD Leganés: Serantes (C) – Tito, Muňoz, Siovas, Rico – R. Pérez, Gumbau – Omar (62. Zaldúa), Brašanac, Naranjo (74. N. Amrabat) – Guerrero (88. Mantovani).
    Náhradníci: Champagne – dos Santos, N. Amrabat, Beauvue, Mantovani, Zaldúa, Sierra.

    Real Betis: Pedro López – Mandi, Bartra, Amat (69. R. Navarro) – Guerrero, Camarasa, Ruiz (77. Joaquín), Durmisi – J. Campbell, Rubén Castro (C) – Morón (69. A. Sanabria).
    Náhradníci: Rebollo – Javi García, Gracia, Joaquín, León, R. Navarro, A. Sanabria.

    Rozhodca: Gil – Nevado, Martínez