Galavečer Ligové fotbalové asociace (kon.)
koniec udalosti
Galavečer Ligové fotbalové asociace

cz Nedeľa 27.05.2018, 18:00Spoločenské udalosti
     
    19:16
    S touto rekapitulací je to ode mne vše. Přeji vám pěkný zbytek večera a někdy zase u nějakého onlajnu! (19:16:39)
     
    19:15
    Rekapitulace vítězů:

    Hráč sezony HET ligy – Jan Kopic
    Trenér sezony HET ligy – Václav Jílek
    Nejlepší cizinec HET ligy – Davis Ikaunieks
    Objev sezony HET ligy – Václav Jemelka
    Osobnost HET ligy – Milan Baroš

    Druhá nejvyšší liga:

    Hráč sezóny Fortuna národní ligy – Jan Matoušek
    Trenér sezóny FNL – Roman Skuhravý
     
    19:13
    Nový název příští sezóny bude Fortuna liga. Navíc nás čeká mnohem více utkání, jelikož nám přibyla nadstavbová část. První kolo se odehraje 21.7.
     
    19:12
    Jan Kopic: "Zapomenout se rozhodně nedá na poslední vítězství. Vždycky je těžké udělat ten poslední krok a já jsem rád, že jsme to zvládli. Divákům přeji, aby je liga bavila a aby chodili v co největším počtu."
     
    19:11
    Na závěr přišla nejvíce očekávaná cena – Hráč sezóny HET ligy. Nejlepším hráčem se stal plzeňský Jan Kopic. Josef Hušbauer tak nenavázal na loňský trumf.
     
    19:08
    Václav Jílek: "Myslím, že jsme rozhodně překročili plán a naše umístění je fantastický. Tomu, že budeme hrát evropské poháry jsem začal trochu věřit po podzimní části, která se nám hodně povedla. Hlavním cílem bude postoupit do základní skupiny Evropské ligy."
     
    19:06
    Předposlední kategorií, která se vyhlásila, byla Trenér sezóny HET ligy. Tím se stal olomoucký Václav Jílek. Sigma se postarala nejspíše o největší překvapení v letošní sezóně, co se týče umístění.
     
    19:00
    Jan Matoušek: "Sílu postupu jsem začal cítit až ve druhé polovině sezóny, jelikož nám začátek úplně nevyšel. Po prvních třech zápasech jsme měli jen jeden bod, avšak poté jsme to dotáhli do dobrého konce."
     
    18:59
    Roman Skuhravý: "Fortuna liga je rozhodně náročná. Vyzkoušeli jsme si to dva roky a vážíme si toho, že jsme letos uspěli my. Olomouc nám ukázala cestu a my věříme tomu, že budeme podobně čeřit vodu."
     
    18:57
    Nyní přijdou na řadu ankety, které se týkaly druhé nejvyšší české soutěže. Nejlepším hráčem se stal příbramský střelec Jan Matoušek. Nejlepším trenérem byl vyhlášen opavský Roman Skuhravý
     
    18:54
    Milan Baroš: "Fotbal mě stále baví. Liga mi skončila před třemi týdny a už mi chybí. Pokud to tedy dále půjde, chtěl bych i nadále pokračovat. Asi nikdy nezapomenu na včerejší utkání, kdy jsme ještě dvacet minut před koncem ještě sestupovali."
     
    18:52
    Další kategorií byla Osobnost HET ligy. Toto ocenění získal miláček nejen ostravských fanoušků – Milan Baroš. Ten se letos do Baníku vrátil a držel svůj tým nad sestupovými pásmy.
     
    18:48
    Libor Kleibl: "Nejvíce mě samozřejmě bavily sezóny, ve kterých jsme získali titul. Pracuji v Liberci a doufám, že zde budu pracovat až do svého důchodu."
     
    18:47
    Cenu Františka Hrdličky, kterou získala osobnost, jež se během dlouholeté práce výrazně přičinila o fungování a rozvoj profesionálních klubů. Získal ji Libor Kleibl, což je ředitel libereckého klubu.
     
    18:44
    Václav Jemelka: "Toto ocenění je pro mě něco neskutečného. Je to pohádka, která doufám, že bude i nadále pokračovat. Nejvíce vzpomínám na začátek, jelikož se nám hodně povedl a nakopl nás. Základem byla určitě výborná parta a trenér. V následující sezóně bych měl pokračovat v Sigmě."
     
    18:43
    Největším objevem roku se stal olomoucký Václav Jemelka. Tedy hráč, který se stal pevným pilířem svého týmu a patřil ke klíčovým hráčům.
     
    18:39
    Davis Ikaunieks: "Nejtěžší pro mě je učení jazyka. Ve stupnici si myslím, že jsem na osmičce. Dále bych chtěl hrát v lepším týmu a získat mistrovský titul."
     
    18:35
    První anketou, která byla vyhlášena v rámci Galavečera, bude Nejlepší cizinec sezóny. Tu vyhrál hráč týmu, který po tomto ročníku soutěž opustí – Davis Ikaunieks.
     
    18:33
    Roman Hrubeš (šéfinstruktor videorozhodčích): "Sezónu s videem hodnotím rozhodně pozitivně. Nadále jsme ovšem na začátku a čeká nás ještě dlouhá cesta. V příštím roce doufáme, že se bude používat více a že se jednou bude používat při každém utkání."

    Denisa Józsová