Zlatá hokejka 2018 (kon.)
koniec udalosti
Zlatá hokejka 2018

cz Utorok 19.06.2018, 20:55Spoločenské udalosti
     
    Tohle je ode mne pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek dne. (22:34:02)
     
    Překvapení se dnes večer nekonalo, a tak si odnáší cenu pro nejlepšího hráče této sezóny David Pastrňák, který je po právu řazen mezi budoucí lídry české reprezentace.

     
    Konec události.
     
    David Pastrňák: "Je to pro mne velká čest, ale je mi vlastně jedno, kdo to vyhraje. Jsem rád, že tu mohu být mezi těmi nejlepšími deseti hráči."
     
    Nejlepším hokejistou je tedy zvolen David Pastrňák, který má za sebou opravdu skvělou sezónu, díky které si tuto trofej jednoznačně zaslouží.
     
    "Jsem rád, že David Pastrňák po třech letech, co vyhrál cenu pro nejlepšího juniora, zvítězil také v této anketě", prohlásil ve své řeči Jakub Voráček.
     
    A je rozhodnuto! Na druhé příčce skončil Jakub Voráček, první místo tedy připadá Davidu Pastrňákovi, jenž si půjde pro své ocenění za malou chvíli.
     
    Na třetím místě se umístil David Krejčí z Bostonu, i díky kterému se Boston dostal do semifinále Východní konference.
     
    Čtvrté místo získává Tomáš Hertl ze San José Sharks, jenž se po minulé sezóně plné zdravotních potíží usadil v druhé formaci svého celku.
     
    Pátou příčku obsadil Ondřej Palát z Tampy Bay, který se dostal se svým týmem až do finále konference, v tom bohužel ale neuspěl.
     
    Pavel Francouz: "Na Rusko nemohu říct špatné slovo, strávil jsem tam několik sezón a udělal jsem si zde také několik kamarádů".
     
    Na šestém místě se umístil Pavel Francouz, který se tuto sezónu rval o roli jedničky v Traktoru Čeljabinsk, tento souboj nakonec vyhrál, což završil taktéž získáním ocenění pro nejlepšího brankáře KHL.
     
    Martin Nečas: "Větší radost mám z tohoto ocenění, jelikož beru tuto anketu jako prestižnější".
     
    Sedmá příčka patří Martinu Nečasovi, pro kterého je to již druhá trofej, kterou za tento večer získal.
     
    Na osmém místě se umístil Ondřej Kaše, jemuž se podařilo v této sezóně vstřelit dvacet branek a usídlit se v hlavním týmu Anaheimu Ducks.
     
    Martin Erat: "Bylo mi obrovskou ctí být součástí národního týmu a dovést Brno k titulu"
     
    Deváté místo v anketě Zlatá hokejka získává Martin Erat, jenž v minulé sezoně dovedl Kometu Brno k titulu a sehrál důležitou roli na olympijských hrách v Korei.
     
    Desátým nejúspěšnějším hráčem této sezóny se stává Milan Gulaš, tedy nejproduktivnější hokejista extraligy a důležitá opora Škody Plzeň.

    Michal Hladký