Varnsdorf – Oberlausitz 4:0 (kon.) | Ústí n/O – Hr. Králové 1:3 (kon.) | Jihlava – Vrchovina 3:0 (kon.)
Ostrava – FC Rostov 0:0 (zruš.) | Bielefeld – Jablonec 0:1 (kon.) | Plzeň – D.Kyjev 0:2 (kon.)
Zlín – Zlaté Moravce sk 3:0 (kon.) | Teplice – Sokolov 3:0 (kon.) | Aue – Mladá Boleslav 3:3 (kon.)
Slovácko – Haladás 1:1 (kon.) | Sparta Praha – Zagłębie 1:2 (kon.) | Wisla Kraków – Žilina sk 1:2 (kon.)
Táborsko – Slavia B 3:2 (kon.) | Vlašim – Vltavín 1:0 (kon.) | Skalica – Opava sk 2:0 (kon.)
Prostějov – Uničov 0:0 (kon.) | Rostov – Slavia 1:2 (kon.) | Ružomberok – Třinec sk 1:1 (kon.)
Brno – Vyškov 2:0 (kon.)
koniec
DSC Arminia Bielefeld
0:1 (0:0)
FK Jablonec
cz Sobota 14.07.2018, 13:30 • Bruck an der Grossglocknerstrasse (Rakousko) • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! O osudu tohoto zápasu nakonec rozhodla jediná branka, kterou vstřelil stoper Lischka. Dnešní utkání nám nenabídlo žádnou ofenzivní hitparádu, spíše jsme sledovali nezáživnou bitvu. Jablonec toho směrem dopředu moc nepředvedl, i tak ale dokázal zužitkovat jednu z mála šancí. (15:16:17)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Bylo tomu skutečně tak! Voglsammer přestřelil zeď, načež se míč stáčel pod břevno. Tam ale Hrubý vytasil svojí rukavici.
     
    90
    V závěru utkání ještě jedna nebezpečná standardka pro Bielefeld. U balónu se nachází Voglsammer, který to zřejmě zkusí přímo na bránu.
     
    89
    Zanedlouho se nám časomíra dostane do závěrečné minuty. Uvidíme, zda se bude nějaká ta minuta nastavovat.
     
    87
    Už se zdálo, že se Edmundsson dokáže natlačit do zakončení, místo střely ale ještě volil přihrávku na levou stranu, což nebylo dobré řešení.
     
    86
    Za záchrannou brzdu se rozhodl zatáhnout Považanec, který raději zatáhl za dres Klose. Bielefeld okamžitě rozehrál volný kop.
     
    85
    Prietl se prohnal kolem bránícího Lischky, posléze střelec jediné branky dnešního utkání zablokoval centr, který nakonec skončil u Hrubého.
     
    84
    Hartherz to zkusil hodně odvážně, neboť si to namířil mezi hlouček protihráčů. Cestu vpřed mu ale zamezil pohotový Trávník.
     
    83
    Pleštil se snažil doběhnout padající balón, což se mu také podařilo, ještě předtím si ale nepohlídal ofsajdové postavení, čehož si všiml pomezní.
     
    82
    Střídaní u německého celku. Na hrací plochu se dostalo několik nových tváří, pár změn proběhlo také u týmu z České republiky.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Jablonečtí si v poklidu hlídají jednobrankové vedení, nyní mají míč na kopačkách.
     
    80
    Povedlo se to až nyní, Staudeho střílená přihrávka nedoletěla na místo určení. Místo toho si další pohotový zákrok připsal Hrubý.
     
    79
    Obrázek hry se nikterak nemění. Bielefeld si je vědom nepříznivého stavu, avšak neustále se mu nedaří dostat se před brankáře.
     
    74
    Chyba v rozehrávce přichystala přečíslení pro Bielefeld, Voglsammer ale trefil jediného bránícího hráče. Jablonec si pohybem řekl o faul.
     
    73
    Kubista se rozběhl proti volnému míči, který ale poslal pouze do zad protihráče. Následný rychlý kontr soupeře skončilo u Hrubého.
     
    72
    Ihned po rozehrávce se Arminia dostala k dlouhému držení kulatého nesmyslu. Jablonec ale vzorně napadá rozehrávku.
     
    71
    Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku. Jablonec dokázal zužitkovat svojí první vyloženou šanci, na tahu je soupeř.

    David Suchý

    Góly: 70. Lischka


    DSC Arminia Bielefeld: Klewin – Özkan, Behrendt, Salger, Hartherz – Edmundsson, Prietl, Seufert, Staude – Voglsammer, Klos (C)
    FK Jablonec: Hrubý – Hovorka (77. Hübschman), Břečka, Lischka, Hanousek – Kubista, Trávník (86. Ikaunieks), Považanec – Masopust (65. Pleštil), Doležal (77. Chramosta), Acosta (46. Jovovič)
    Náhradníci: Hanuš – Richter, Hübschman, Kratochvíl, Ikaunieks, Čvančara, Chramosta, Pleštil, Jovović, Holeš