Podbrezová – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 1:4 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:4 (1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 22.07.2018, 19:00 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas sa niesol v jasnej réžii futbalistov Slovanu Bratislava, ktorí postupne dali tri góly a tak zaznamenávajú úspešný štart do nového ročníka Fortuna ligy, keď porazili Zlaté Moravce 4:1! ViOn predviedol veľmi dobrý prvý polčas, ale to na bodový zápis nestačilo. Slovan sa tak už môže sústrediť na stretnutie druhého predkola Európskej ligy u súpera na Malte, proti Balzan FC sa predstaví vo štvrtok o 18:00 a aj z tohto zápasu vám ponúkneme náš online textový prenos.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok neskorého večera a úspešný štart do pracovného týždňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (21:02:38)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Druhý polčas sa predlžuje o jednu minútu!
     
    89
    Priamy kop však už nič zaujímavého nepriniesol, pri lopte ostáva Slovan, ale presúva svoju kombináciu na vlastnú polovicu. Riadny hrací čas je už čoskoro minulosťou.
     
    88
    Hosťom sa však podarilo vysoké napádanie domácej rozohrávky a belasí získavajú priamy kop v tesnej blízkosti pokutového kopu, z podobnej situácie už gól padol.
     
    87
    Sledovali sme teraz iba nevydarený center, ktorý končí v rukaviciach brankára domácich. Chovan rozohráva loptu na svojich spoluhráčov, tí sa však nikam nehrnú.
     
    86
    Postupne ako sa blíži deväťdesiata minúta zápasu, tak tempo hry upadá. Slovan je pri lopte a nikam sa neponáhľa, sledujeme len výmenu lôpt futbalistov v tmavomodrých dresoch.
     
    85
    Tak už aj Martin Ševela využil všetky svoje striedania a takéto prerušenie hry už teda nenastane. Slovanu ostáva len dohrať toto stretnutie a už sa môže sústrediť na zápas v Malte, ktorý odohrá vo štvrtok. Aj z tohto zápasu nájdete potom prenos na našej stránke.
     
    84
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Rharsalla Moha, prichádza Filip Hološko.
     
    83
    Hostia sa po zisku lopty ešte snažia prenikať na súperovu polovicu, ale nechcú už zbytočne riskovať. Domáci sa ani nesnažia o vysoké napádanie, takže sa zápas len dohráva.
     
    82
    ViOn sa ešte snaží niečo vymyslieť, aspoň realizovať kozmetickú úpravu skóre. Belasí však v druhom polčase domácich do ničoho nepúšťajú, Šulla je prakticky bez práce.
     
    80
    Približne desať minút ostáva do konca tohto zápasu, Slovan už kráča za úspešným štartom do novej sezóny. Domáci však vstúpili do zápasu veľmi aktívne, dokonca aj viedli o jeden gól, ale Slovanu sa podarilo rýchlo vyrovnať a hostia jasne dominujú v druhom polčase.
     
    79
    Domáci tréner Juraj Jarábek tak už využil všetky svoje striedania. Martin Ševela má k dispozícii ešte jednu výmenu, ktorú si zrejme ponechá na záver stretnutia.
     
    78
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Jakub Švec.
     
    76
    Belasí sú pri lopte, ale nikam sa neponáhľajú a snažia sa držať hru čo najďalej od svojej brány. Sme tak ešte zvedaví, či príde nejaká zaujímavá situácia do konca stretnutia.
     
    75
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Boris Cmiljanić, prichádza Dejan Dražić.
     
    73
    Zrejme sa tak už toto stretnutie bude len dohrávať, aj keď je Slovan ešte hladný po góloch. Belasí však môžu pošetriť sily do zápasu druhého predkola Európskej ligy, vycestuje do Malty na zápas proti Balzan FC.
    72. Andraž ŠPORAR - 1:4
    Zdroj: www.huste.tv
     
    72
    Slovan dal gól!

    Je definitívne rozhodnuté! Spomínaný priamy kop zahral ukážkovo Holman, jeho center našiel v pokutovom území hlavu dobre postaveného
    ANDRAŽA ŠPORARA a ten presnou hlavičkou posiela svoj tím do vedenia o tri góly – 1:4! Zrejme krutý výsledok pre domácich, ale Slovan pokračuje v gólovej kanonáde z pohárovej Európy.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 14. Brašeň (Dimitrijevič.) – 15. Holman (Nono), 54. Cmiljanić (Moha), 63. Savičevič, 72. Šporar (Holman)

    Karty:   30. Orávik (ZMO), 35. Urgela (ZMO), 50. Ľupták (ZMO) – 26. Nono (SBA)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 0:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 24:11.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Dimitrijevič., Banovič, Udeh, Chren (C) – Ľupták (66. Casado) – Orávik, Paixao da Silva, Ďubek (78. Švec), Brašeň – Urgela (67. Richtárech).
    Náhradníci: Krnáč – Casado, Švec, Duga, Richtárech, Zelník.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Apau, Bajrić, Božikov (C), Suchockij – Cmiljanić (75. Dražić), Holman, Nono, Rabiu (59. Savičevič), Moha (84. Hološko) – Šporar.
    Náhradníci: Greif – Savičevič, de Kamps, Dražić, Hrnčár, Saláta, Hološko.

    Rozhodca: Filip Glova – Erik Weiss, Dušan Hrčka – Peter Ziemba