Fínsko – Česko 9:3 (kon.)
koniec
Fínsko
9:3 (1:2, 4:0, 4:1)
Česko
cz Pondelok 23.07.2018, 17:30 • Vierumäki Sports Institute • Reprezentácia do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:52:24)
     
    Je dobojováno. I třetí část hry Finové ovládli a nakonec český tým v prvním vzájemném měření sil smetli vysoko 9:3. Čeští mladíci doplatili na svou nedisciplinovanost. Finové mnohdy své početní výhody dokázali trestat. Po první třetině sice Češi vedli rozdílem jedné branky, nakonec však utrpěli debakl, na který se budou snažit velmi rychle zapomenout. Už zítra je čeká další duel, ve kterém se pokusí tuto vysokou prohru odčinit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    A znovu puk letí až před Lehtinena a už se nic nestane. S pukem na hokejkách Finů tak končí i třetí třetina a také celý zápas.
     
    59:13
    Češi se po střele Finů dokázali ubránit a hned vyhazují kotouč až před jejich branku. Finové tak akci zakládají z vlastního pásma, příliš už ale nikam nespěchají.
     
    58:48
    Vyloučení v týmu Česko (Daniel Bukač – 2 min., krosček).
     
    58:45
    Martin Kaut se snažil uvolnit a chtěl jít do úniku. To se mu nepovedlo.
     
    58:27
    Vyloučení v týmu Finsko (Joona Riekkinen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Hladonik – 2 min., hrubost).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:56 Lauri PAJUNIEMI - 9:3
     
    57:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ano, Finové trestají další české vyloučení. Linus Nyman uvolnil LAURIO PAJUNIEMIHO, který si sjel do blízkosti branky Jakuba Škarka a svou přízemní střelou ho překonal mezi jeho betony. Asistence: Linus Nyman.
     
    57:13
    Navíc přichází další trest pro český tým, Škvrně sekl soupeře a už sedí na trestné lavici. A Finové přesilovky trestat umí, dokáží se ještě prosadit?
     
    57:13
    Vyloučení v týmu Česko (Marek Škvrně – 2 min., sekání).
     
    56:57
    Češi už hledají zbytky sil na to, aby alespoň zkorigovali nepříznivý stav. Zatím se jim ale nedaří ohrozit finskou branku. Nyní je kotouč ve středním pásmu, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
    54:59 Lauri PAJUNIEMI - 8:3
     
    54:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Pěkně to nyní udělal LAURI PAJUNIEMI, který se obtočil na pravém kruhu a poté vystřelil. Jeho pěkná individuální akce tak následně končí dalším gólem v síti Škarka. Asistence: Jesperi Kotkaniemi a Kaapo Kakko.
     
    54:39
    Češi budou hrát ve třech proti čtyřem Finům, na trestnou usedl Radim Šalda za podražení.
     
    54:39
    Vyloučení v týmu Česko (Radim Šalda – 2 min., podražení).
     
    54:15
    Po nepřesném zakončení sebral Kryštof Hrabík kotouč jednomu z Finů a dostal se s ním až před Lehtinena. Ten byl ale u puku dříve a poté znovu zastavil hru.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 7. Nyman (Kakko, Koskenkorva), 25. Talvitie (Honka, Seppäla), 26. Maansaari (Jokinen, Engberg), 30. Jokinen (Engberg), 31. Talvitie (Klemetti), 47. Laaksonen (Nyman, Pajuniemi), 48. Jokinen (Engberg, Utunen), 55. Pajuniemi (Kotkaniemi, Kakko), 58. Pajuniemi (Nyman) – 17. Nečas (Safin, Buchtela), 18. Kern (Mikyska, Zábranský), 48. Plášek (Nečas, Kaut)


    Fínsko: Lehtinen (Luukkonen) – Laaksonen, Anttalainen, Honka, Riekkinen, Räsänen (A), Vakanainen (C), Latvala, Utunen – Kakko, Kotkaniemi, Nyman – Klemetti, Seppälä, Talvitie (A) – Pajuniemi, Koskenkorva, Ranta – Engberg, Maansaari, Jokinen
    Česko: Škarek (Patera) – Bukač, Mikyska, Buchtela, Zelingr, Zábranský, Šalda, Bednář – Kaut (A), Nečas (C), Plášek – Jeník, Hladonik, Kern (A) – Safin, Navrátil, Hrabík – Dvořák, Škvrně, Blümel – Kvasnica