Vítkovice – HC Slovan sk 3:1 (kon.) | Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.)
Chomutov – Novokuzneck 4:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:3 (kon.) | Kladno – Litvínov 1:3 (kon.)
Opava – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Košice – Miškovec sk 7:1 (kon.) | K. Vary – Sparta Praha 4:5 (kon.)
Přerov – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Nové Zámky sk 5:1 (kon.) | Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.)
Šumperk – Poruba 2011 3:4 (2:3 po s.n.)
koniec
HC Košice
7:1 (4:0, 2:0, 1:1)
DVTK Miškovec
Utorok 07.08.2018, 18:00 • Crow Arena • Prípravný zápas
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné prípravné stretnutie, v ktorom HC Košice porazil DVTK Jegesmedvék Miškovec jednoznačne 7:1. Takýto výsledok očakával skutočne len málokto, kažodpádne, maďarskému zástupcovi dnes nevychádzalo absolútne nič.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok letného večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:00:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Roland Hajós sa snažil čepeľou puk udržať v útočnej tretine Miškovca, nepodarilo sa mu to. Košičania si už túto situáciu dokázali postrážiť.
     
    58:30
    Posledných 90 sekúnd. Zápas sa už len dohráva.
     
    57:30
    Zaujímavý moment, keď sa pred Habalom ocitol osamotený Alexis Loiseau. Český gólman v službách Košíc mal ale všetko pod kontrolou a hru včas prerušil.
     
    57:20
    Hajós chcel posunúť puk spoluhráčom, jeho kolmica sa ale neradila práve medzi najpresnejšie. Aj preto sa k puku dostali Oceliari. Oba celky sa rozhodli striedať počas hry.
     
    56:30
    Prebiehajú posledné štyri minúty tretej tretiny. Hra sa mierne upokojila, oba celky už budú chcieť dohrať predovšetkým bez zbytočných zranení.
     
    55:20
    Poriadne bojovne sa teraz prezentoval Martin Krajňák, ktorému patril v pásme súpera azda každý centimeter na ľade. Vďaka jeho práci mohli Košičania prestriedať.
     
    53:53
    Košice dali gól!
    Po tvrdom zakončení príklepom od modrej čiary sa už ale Oceliari z gólu predsa len tešia. Do listiny strelcov sa zapísal tentokrát americký bek JIMMY MCDOWELL. Asistencia: Dávid Šoltés.
     
    53:38
    Zakončenie od modrej sa teraz poriadne poodrážalo, Adorján ho pod kontrolou nemal. Využiť to chcel Šoltés, avšak puk sa mu do siete pretlačiť nepodarilo.
     
    51:52
    Somogyi sa snažil poslať krížnu prihrávku cez stred poľa, táto nemohla byť v žiadnom prípade úspešná. Košičania mu puk vzali a budú postupovať smerom dopredu.
     
    50:48
    Plynie záverečných 10 minút prvej tretiny. Košičania toho v ostatných momentoch smerom dopredu veľa nepredviedli, držia sa skôr v defenzíve.
     
    49:15
    Miškolc dal gól!
    Hostia sa teraz dostali do veľkého tlaku, ktorému dokázal Vladislav Habal pomerne dlho odolávať. Napokon ale predsa len inkasoval, gólovou dorážkou sa prezentoval NIKANDROSZ GALANISZ. Asistencia: Balazs Somogyi.
     
    47:48
    Zbytočne teraz Szirányi cúval pred košickou ofenzívou. Našťastie pre Miškovec Oceliari tento fakt nevyužili a do lepšej streleckej pozície sa nedostali.
     
    46:42
    Nahodenie od modrej čiary, Habal toho teraz veľa nevidel. Napriek tomu dokázal puk reflexívne včas zraziť do bezpečnej zóny.
     
    45:20
    Výborne pracoval Vas, ktorý vystihol košickú prihrávku a poslal svoj tím do šance. Všetko sa to ale, nanešťastie pre Jegesmedvék, skončilo bez streleckého pokusu.
     
    44:49
    Mikula mal na hokejke gól s poradovým číslom sedem. Attila Adorján už ležal na ľade, košickému útočníkovi sa ponad jeho ľavý betón puk zodvihnúť nepodarilo.
     
    43:20
    Obrovský Jed Rusk teraz výborne vykrýval priestor pred bránkoviskom a znemožňoval Košičanom udomácniť sa tam. Fantastická práca zadáka druhej obrany Miškovca.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 8. Suja (Šoltés, Hričina), 17. Haščák (Lenďák), 19. Haščák, 20. Galamboš (Lenďák), 27. Kafka (Haščák, Brophey), 30. Kafka (Hričina), 54. McDowell (Šoltés) – 50. Galanisz (Somogyi)


    HC Košice: Habal (Škorvánek) – Dudáš (C), Lenďák, Šedivý, Koch, Pulli, McDowell, Michalčin – Kafka, Brophey, Haščák – Šoltés, Galamboš, Hričina (A) – Jokeľ, Suja (A), Petráš – Žitný, Krajňák, Mikula
    DVTK Miškovec: Adorján (Duschek) – Kiss, Crawford, Milam, Rusk, Szirányi (A), Láda, Vojtko – Vas (A), Loiseau, Kulmala – Magosi (C), Galanisz, Somogyi – Ľupták, Harrison, Miskolczi – Vincze, Hajós, Ritó