Třinec – Pardubice 1:2 (kon.) | Chrudim – Znojmo 4:1 (kon.)
koniec
MFK Chrudim
4:1 (1:1)
1. SC Znojmo
cz Sobota 11.08.2018, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Nováček FNL slaví první výhru v soutěži a nutno poznamenat, že zcela zaslouženě. Domácí svého soupeře ve druhém poločase přejeli a na kontě mají již čtyři body. (12:02:44)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Jakub Teplý měl možnost uzavřít střelecký účet zápasu, dostal balon na malé vápno, ale, i když byl naprosto osamocen, nedokázal se trefit mezi tři tyče!
     
    89
    Znojemští se přece jen snaží, domácí si ale závěr zápasu v poklidu hlídají.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Dženis Beganović (1. SC Znojmo FK).
     
    86
    Langr na hranici šestnáctky parádně sklepl míč pro Lukáše Kopeckého, nový hráč na hřišti se ale ukopl. Jeho zakončení mířilo mimo, v tuto chvíli mu to ale zase tolik vadit nemusí.
     
    84
    Střídající Jan Šulc mohl alespoň trochu upravit špatný dojem Znojma, ani on si ale nedokázal pohlídat ofsajdové postavení.
     
    83
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Sixta, přichází Lukáš Kopecký.
     
    80
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je vymalováno, nováček tentokrát tříbodový zisk ze své moci již nepustí! Jaroslav Hlavsa se po pravé straně dostal do šestnáctky přes Dramého, následně připravil ideální zakončení pro DAVIDA SIXTU. Chrudimský záložník zamířil neomylně do černého – 4:1!
     
    79
    Šípek si při výskoku pomohl rukama, do útoku se tak bude hnát Znojmo. Podaří se hostujícímu týmu ještě s výsledkem něco udělat?
     
    77
    Z ničeho nic se do pokutového území dostal hostující Jakub Teplý, který byl sám před gólmanem, přesto ho ale Mrázek vychytal. Nakonec byly emoce zbytečné, sudí totiž signalizoval ofsajd.
     
    76
    Domácí mají v současné době utkání jasně ve svých rukou, Znojmo se nemůže vymanit z vlastní poloviny. Času na obrat je ale ještě dostatek.
     
    74
    Další průnik Froňka končí sraženým centrem a rohovým kopem pro Chrudim.
     
    73
    Znojmo po třetí inkasované brance naprosto odpadlo a nyní se musí strachovat hlavně o to, aby si domů neodvezlo mnohem větší příděl.
     
    72
    Martin Sulík mohl přidat další trefu, postupoval sám na gólmana, ale gólman Antonín Buček dalším skvělým zákrokem udržel naději Znojma ještě nad vodou!
     
    71
    Martin Sulík ukazuje svoji šikovnost! Nyní se na hranici pokutového území ukázkově zbavil protihráče, nakonec se odhodlal pro zakončení po zemi, které ale Buček skvěle zlikvidoval!
     
    70
    Chrudimští jsou při chuti! Akce jako přes kopírák přinesla centr Davida Sixty na zabíhajícího Sulíka, podobný kousek se ale slovenskému záložníkovi tentokrát nepovedl. Jeho rána končí mimo!
     
    69
    Za protesty dostává žlutou kartu brankář Antonín Buček.

    Petr Dejnožka

    Góly: 14. Froněk, 56. Froněk, 68. Sulík, 80. Sixta – 7. Teplý

    Karty:   15. Řezníček (CHR) – 27. Lacko (ZNO), 60. Dramé (ZNO), 69. Buček (ZNO), 87. Beganović (ZNO)

    Nepremenená penalta: 40. Šípek (CHR), mimo


    MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček (47. Hlavsa), Drahoš, Krčál, Mastík – Langr – Kesner, Sixta (83. Kopecký), Froněk – Rybička (65. Sulík), Šípek.
    Náhradníci: Zíma – Hlavsa, Dostálek, Kopecký, Krištof, Sulík, Vašulín.

    1. SC Znojmo: Buček – Mudra, Dramé, Malár, Helísek (C) – Lacko, Kučera (66. Čereda) – Štrombach, Beganović, St. Hillaire (66. Šulc) – Teplý.
    Náhradníci: Veselý – Krčík, Čereda, Cihlář, Obiechina, Hlůže, Šulc.

    Rozhodca: Cieslar – Dresler, Pfeifer

    Diváci: 1410