Chomutov – K. Vary 14:2 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 8:2 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
8:2 (2:1, 3:0, 3:1)
HC Motor České Budějovice
cz Sobota 18.08.2018, 13:45 • ROCKNET ARÉNA • O pohár statutárního města Chomutova
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou! (15:44:33)
     
    Je hotovo! Piráti poráží vysoce i druhého soupeře a s naprostým přehledem vyhrávají domácí turnaj. Hvězdou byl opět Marcel Štefančík, který vstřelil pět branek i v tomto duelu a výrazně pomohl sedmi body k triumfu Pirátů nad Motorem.
     
    Konec zápasu.
     
    58:24
    Tomáš Březina dostával kotouč před branku, kde byl volný. Do kotouče se sotva opřel, ale i tak mu tělo ujelo. Branka Cipleho nebyla ohrožena a pokračuje se hrou Chomutova.
     
    57:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ale jsou to zase Piráti, kteří chtějí mít poslední slovo! MARCEL ŠTEFANČÍK si počkal u levé tyčky, kde doklepl za záda Slaniny vyražený kotouč. Pátá branka pro chomutovskou hvězdu. Asistence: Štěpán Němec a Jan Spudich.
     
    57:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A přeci jen ještě jedna branka! LUKÁŠ KANTOR dostal přihrávku mezi kruhy, kde nezakončoval vůbec důrazně, ale i se tak puk doklouzal za záda Daniela Cipleho. Asistence: Hála.
     
    56:24
    Duel se už jen spíše dohrává. Dávno je rozhodnuto a Piráti už se nikam neženou, Motoru se nedaří v celém utkání vytvářet nějaké gólové šance.
     
    54:15
    Marcel Štefančík přihrával od pravého mantinelu na zadní tyčku, kde očekával teč Tadeáše Svobody. Chomutovskému odchovanci se ovšem nepovedlo na kotouč dosáhnout.
     
    52:48
    Jan Vostiňák se dostával po zákroku Slaniny k dorážce, ale nový přírůstek v sestavě Chomutova se nakonec neprosadil. Zakončoval opět jen do brankáře Motoru.
     
    50:43
    Následně se domácímu celku nepovedlo projít do útoku a po nepřesné přihrávce se píská icing. Vhazovat se bude po pravici chomutovského brankáře, jenž si dnes moc nezachytal.
     
    49:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ovšem mají MARCELA ŠTEFANČÍKA, který hraje naprosto úžasně. Slovenský útočník si najel do pásma a po kličce zakončoval. Slanina nestihl zareagovat a střelu nad beton nezachytil. Asistence: Štěpán Němec.
     
    49:08
    Piráti následně kombinovali, ale do žádné šance se neprobojovali. Motor vyhodil a může nabrat síly na zbytek přesilové hry.
     
    48:26
    Lukáš Koblížek přihrával zpoza branky do brankoviště a málem se dočkal šťastné branky. Slanina nicméně vše vyřešil v pořádku a kotouč zachytil před brankovou čárou.
     
    47:52
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Punda – 2 min., podražení).
     
    47:46
    Motor se pokoušel dostat do útoku, ale kombinace nevyšla a píská se icing. Vhazovat se bude po levici Slaniny, který dnes již šestkrát inkasoval.
     
    46:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARCEL ŠTEFANČÍK v poslední sekundě přesilové hry vyjel zpoza branky, objel Slaninu a zkompletoval svůj druhý hattrick v tomto turnaji! Asistence: Tadeáš Svoboda.
     
    45:45
    Erik Iljuk to zkoušel z levého kruhu, ale jeho pokus nebyl nikterak nebezpečný. Slanina kotouč vyrazil a Motor se dostává do útočné třetiny.
     
    44:20
    Pirátská kombinace bude moci pokračovat. Lavička Motoru je totiž potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 9. Iljuk (Pöschl), 18. Kulich (Martínek, Štefančík), 27. Štefančík (Němec, Spudich), 30. Štefančík, 35. Svoboda (Štefančík), 47. Štefančík (Svoboda), 50. Štefančík (Němec), 58. Štefančík (Němec, Spudich) – 12. Kašpar (Kumpfmuller), 58. Kantor (Hála)


    Piráti Chomutov: Ciple (Malant) – Perný, Němec, Pöschl, Frollo, Kovár, Döring, Martínek – Kulich, Svoboda, Štefančík, Kalčík, Spudich, Ekrt, Koblížek, Vostiňák, Iljuk, Šilar.
    HC Motor České Budějovice: Slanina (Lidák) – Hail, Kumpfmuller, Hromada, Fousek, Kašpar, Kovář, Březina, Kántor, Kudrnáč, Lukeš, Kotous, Marhoun, Petrásek, Dub, Braun, Kříž, Hála, Panoch, Punda, Sochor.