Martin – Lipt. Mikuláš 4:3 (3:2 po s.n.) | Žilina – Osmos Bratislava 6:1 (kon.) | Hradec Králové – Znojmo 4:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Jihlava 2:1 (kon.) | Chomutov – Liberec 4:3 (po pr.) | Kladno – Ústí n/L 6:4 (kon.)
Šumperk – Jastrzebie 6:7 (0:1 po s.n.) | Nový Jičín – MŠK Púchov sk 3:2 (kon.) | K. Vary – Litvínov 3:2 (po pr.)
Litoměřice – Slavia 1:2 (kon.) | Prostějov – Nové Zámky sk 5:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.)
Havířov – Cracovia 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Trenčín sk 1:0 (kon.)
koniec po predl.
Piráti Chomutov
4:3 (0:1, 0:2, 3:0 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Utorok 21.08.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Přeji vás příjemný zbytek večera a zase někdy na počtenou. (20:04:46)
     
    Jak tomu tak bývá, tak nám prodloužení přineslo spoustu šancí na obou stranách. Oba týmy několikrát unikaly sami na branku. Nakonec však rozhodla nenápadná akce zakončená přesnou ránou. Vítěznou branku si v tomto zápase připsal exliberecký Jan Stránský.
     
    Konec zápasu.
     
    62:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Obrat je dokonán! JAN STRÁNSKÝ se na levé straně hnal do útoku a nakonec nikoho nehledal a prostě vypálil zápěstím. Na to Schwarz nestihl zareagovat, a proto Piráti mohou slavit výhru. Asistence: Pavel Klhůfek a Lukáš Vantuch.
     
    62:21
    Ivan Huml se hnal sám na branku, ale zakončení mu vzal obránce. Ihned na to se hnal na branku Tyler Redenbach, který velkou šanci také nedotáhl do úspěšného konce.
     
    61:14
    Jakub Valský při protiútoku ztratil v rozhodujícím okamžiku kotouč, a tak o vítězství nedokázal rozhodnout.
     
    60:51
    Martin Šťovíček dostal přihrávku k levé tyči, kde se snažil završit hattrick. Marek Schwarz ovšem neúmyslně při zákroku posunul branku, a tak je hra přerušena.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině domácí zabrali a ukázali, že také umí vstřelit branku. Parádní představení pro diváky nejprve začal ve třetí třetině Martin Šťovíček. Poté velmi rychle snížil na rozdíl jediné branky Pavel Klhůfek. A po velkém tlaku se nakonec Piráti dočkali vyrovnání. Opět byl úspěšný střelec Martin Šťovíček. Nyní nás čeká prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:08
    Jakub Sklenář vypálil na Schwarze z levého kruhu. K rychlé dorážce se chystal Jan Stránský, ale proti libereckému gólmanovi neuspěl.
     
    58:24
    Matěj Stříteský zkoušel vystřelit k pravé tyči, ale Lukeš si připsal zákrok vyrážečkou.
     
    58:00
    Hosté v plném počtu.
     
    57:19
    Ránu Ivana Humla z pravé strany dorážel v chumlu před brankou Lukáš Vantuch. Gól však domácí slavit nemohli. Kotouč brankovou čáru nepřešel.
     
    57:01
    Zpoza branky z pravého rohu dostal křižnou přihrávku na modrou čáru Ronald Knot. Projektil vypálený z voleje zastavil Schwarz na vestě.
     
    56:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Havlín – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Ondřej Chrtek.
     
    55:03
    Pavel Klhůfek se ocitl úplně osamocen před Schwarzem. Nedokázal však zavěsit. Následně obkroužil klec a poslal kotouč zpět do brankoviště, ale nikdo jej do branky neusměrnil.
     
    54:20
    Z protiútoku se snažil prosadil Lukáš Derner. Ten nejprve trefil obránce a následně se snažil kotouč dorazit, ale Lukeš byl pozorný.

    Ondřej Bartůněk

    Góly a asistencie: 43. Šťovíček (Huml), 45. Klhůfek, 50. Šťovíček (Klhůfek, Huml), 63. Stránský (Klhůfek, Vantuch) – 18. Hudáček (Kvapil), 28. Krenželok (Hudáček), 34. Hudáček (Kvapil)


    Piráti Chomutov: Lukeš (Stezka) – Jank, Mrázek, Štich, Knot, Trefný, Blaha, Zeman, Seemann – Tomica, Růžička, Stránský – Sklenář, Huml, Skokan – Koblasa, Vantuch, Klhůfek – Šťovíček, Gut, Chlouba – Svoboda.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Žajdlík) – Derner, Stříteský, Šmíd, Doherty, Havlín, Hanousek, Niko – Krenželok, Jelínek, Vlach – Kvapil, Hudáček, Chrtek – Valský, Redenbach, Bulíř – Zachar, Mikyska, Bittner.

    Rozhodca: Pavlovič, Petružálek – Komárek, Špůr.