Rayo Vallecano – Bilbao 1:1 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
1:1 (1:0)
Athletic Club Bilbao
cz Streda 24.10.2018, 19:00 • Campo de Futbol de Vallecas (Madrid) • Španielska LaLiga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:9. (20:50:08)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1, což není pro oba celky zrovna lichotivá zpráva. Athletic vstupoval do druhého poločasu s jednobrankovým mankem, na který dal rychle zapomenout. Nejprve v úvodu druhého dějství pálil šance Raúl García, posléze se jeho celek přeci jenom dostal ke kýžené brance, o kterou se postaral Muniain. Následně jsme sledovali fotbal nahoru a dolu, oba týmy si připsaly několik zajímavých akcí, avšak žádná další branka už nepadla.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Zničehonic se do zakončení dostával Muniain, který se nakonec ke střele vůbec nedostal. Vallecano rozjíždí jednu z posledních akcí.
     
    90+2
    Athletic započal útočnou akci až od brankáře Herrerína, který se postaral o odkop na pravou stranu, kde v tuto chvíli operuje Capa.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Adrián Embarba, přichází Bébé.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Athletic je směrem dopředu aktivnější, nicméně stále naráží na pozornou obranu soupeře.
     
    87
    Na druhé straně se Moreno postaral o aut, který směřoval až do pokutového území. Tam nejvýše do vzduchu vystoupal hostující Martínez.
     
    86
    Susaeta si vzal na starost standardku z levé strany, domácí brankář García míč podběhl, načež se hrací předmět málem odrazil do opuštěné svatyně.
     
    85
    Herrerínovi se naopak příliš nepovedl odkop od branky, který zamířil mimo dosah jeho spoluhráčů. Vallecano se snaží projít středem hrací plochy.
     
    84
    Na druhé straně si Moreno nedal příliš záležet na centru, který poslal do protihráče. I tak z toho bude pátý rohový kop pro Rayo Vallecano.
     
    83
    Máme přes sebou něco málo přes deset minut. V tuto chvíli jsou aktivnější hosté, kteří to většinu času zkouší přes levou stranu, kde operuje Berchiche.
     
    82
    Berchiche měl na levém křídle hodně času na centr, nakonec se snažil najít Garcíu, který se ve skluzu nedostal ke střele. Aut pro hostující mužstvo.
     
    81
    Advíncula se postaral o dalekonosné autové vhazování, které v šestnáctce za sebe prodlužoval De Tomas, jehož hlavička skončila u Nolaskoaina.
     
    80
    García si vzal míč sám pro sebe, jeho kostrbatý odkop dokázal Advíncula ještě zastihnout na hrací ploše, což hrálo do karet kolegovi Amatovi.
     
    79
    V tomto případě se na zemi ocitl střídající Alegría, o faul se ale dle sudího nejednalo. Pokračuje se ve hře, hosté vyvážejí míč na druhou stranu.
     
    78
    López zkoušel přihrávkou z první nalézt naběhnuvšího Adurize, který se ale v době přihrávky nacházel v ofsajdu, což potvrdil také opakovaný záběr.
     
    77
    Po něm se k práci s míčem dostal San José, který dloubáčkem našel na pravé straně Susaetu. Druhému jmenovanému se ale centr příliš nezdařil.

    David Suchý

    Góly: 23. Pozo (Advíncula) – 66. Muniain

    Karty:   60. Imbula (VLL) – 53. Raúl García (ATB)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:9.
    Rayo Vallecano: Alberto García (C) – Advíncula, Amat, Gálvez, Á. Moreno – Pozo (73. Alegría), Comesaña, Imbula – Embarba (90. Bébé), De Tomás, G. Kakuta (61. Á. García).
    Náhradníci: Dimitrievski – Alegría, Akieme, Bébé, A. Ba, Á. García, Velázquez.

    Athletic Club Bilbao: Herrerín – de Marcos (76. Capa), Nolaskoain, I. Martínez, Berchiche – Muniain, Dani García (66. San José), Unai López – Susaeta (C), Aduriz, I. Williams (46. Raúl García).
    Náhradníci: Simón – Balenziaga, Yeray, Raúl García, Capa, San José, M. Rico.

    Rozhodca: Cuadra – López, Cerdán