Nové Zámky – Orange 20 3:1 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HK Orange 20
Utorok 11.09.2018, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti napokon vyhrajú zápas dvojgólovým rozdielom. V čase, keď skočil na hraciu plochu Patrick Kudla práve Kanaďan zachytil rozohrávku, posunul puk TOMÁŠOVI POSPÍŠILOVI, ktorý už nemal problém trafiť prázdnu bránu. Asistencia: Patrick Kudla.
     
    32:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti rýchlo reagujú na inkasovaný gól. Tomáš Pospíšil sa pekne dostal do útočného pásma cez ľavú stranu, následne našiel na druhej strane osamoteného ANDREASA ŠTRAUCHA, ktorý už nemal problém usmerniť puk do siete. Asistencia: Tomáš Pospíšil.
     
    31:28
    HK Orange 20 dalo gól!
    Mladíkom sa z ojedinelej útočnej akcie podarilo vyrovnať skóre dnešného duelu. Enrik Švec našiel na modrej čiare MILOŠA FAFRÁKA, ten sa snažil ešte nájsť lepšie postaveného spoluhráča, no zrejme od korčule Andreja Hatalu išiel puk do brány. Asistencia: Enrik Švec.
     
    08:37
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti sa zaslúžene ujímajú vedenia. Obranca Michal Novák našiel na modrej čiare čakajúceho Sebastiána Slávika. Ten krásnou prihrávkou našiel BRANISLAVA FÁBRYHO, ktorý smeroval sám na brankára a vydareným blafákom ho aj prekonal. Asistencie: Sebastián Slávik a Michal Novák.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 9. Fábry (Slávik, Novák), 33. Štrauch (Pospíšil), 60. Pospíšil (Kudla) – 32. Fafrák (Švec)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan – Kudla, Andersons, Zaťko, Hain, Novák, Ordzovenský, Hatala, König – Štrauch, Hruška, Pospíšil – Zbořil, H. Ručkay, J. Jurík – Rogoň, Videlka, Bajtek – Ondrušek, Fábry, Slávik.
    HK Orange 20: Pavličko – Štefanka, Švec, Maňák, Golian, Brincko, Boldižár, Romaňák, Nahálka – Havrila, Kollár, Fafrák – Džugan, Giertl, Urbánek – Svitana, Köver, Mriglot – Lunter, Matoušek, Juščák.

    Rozhodca: Daniel Konc, Peter Jonák – Šimon Synek, Drahoslav Vyšný