Akhisarspor – FK Krasnodar 0:1 (kon.) | Besiktas – Sarpsborg 3:1 (kon.) | Genk – Malmö 2:0 (kon.)
Lazio – Limassol 2:1 (kon.) | Marseille – Frankfurt 1:2 (kon.) | Fehérvár – Borisov 0:2 (kon.)
Solún – Chelsea 0:1 (kon.) | Rapid Viedeň – S. Moskva 2:0 (kon.) | Rennes – Jablonec 2:1 (kon.)
Sevilla – Liége 5:1 (kon.) | Villarreal – Rangers 2:2 (kon.) | D.Kyjev – Astana 2:2 (kon.)
Larnaca – Zürich 0:1 (kon.) | Arsenal – Vorskla Poltava 4:2 (kon.) | Celtic – Rosenborg 1:0 (kon.)
D. Záhreb – Fenerbahce 4:1 (kon.) | Dudelange – AC Miláno 0:1 (kon.) | Kodaň – Zenit 1:1 (kon.)
Razgrad – Leverkusen 2:3 (kon.) | Olympiakos – Real Betis 0:0 (kon.) | Lipsko – Salzburg 2:3 (kon.)
Slavia – Bordeaux 1:0 (kon.) | Lisabon – Karabach 2:0 (kon.) | Trnava – Anderlecht sk 1:0 (kon.)
koniec
Stade Rennes
2:1 (1:0)
FK Jablonec
Štvrtok 20.09.2018, 18:55 • Roazhon Park, Rennes • Európska liga • Skupina K
Predzápasové kurzy
     
    Veľmi smolné stretnutie pre Jablonec. Český celok vstúpil výborne do druhého polčasu a zásluhou Trávnika z priameho kopu vyrovnal stav stretnutia. Druhý polčas bol určite vyrovnaný, útočné výpady sme sledovali na oboch stranách a už to vyzeralo na zaslúženú deľbu bodov. V závere riadneho hracieho času však domáci zahrávali rohový kop, Holeš fauloval v pokutovom území a Rennes získalo penaltu. Ben Afra ju s veľkým prehľadom premenil a zariadil tak gólom na 2:1 všetky tri body pre francúzsky celok.

    Od 21:00 ešte Európska liga pokračuje a hlavne Slovensko bude mať veľký dôvod na fandenie. Štadión Antona Malatinského bude hostiť stretnutie Trnavy a Anderlechtu, aj tento zápas vám sprostredkujeme formou textového prenosu na našej stránke!

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte príjemný zvyšok futbalového večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:51:33)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Bola tam penalta a tak sa ešte bude hrať niečo nad rámec nadstaveného času. Rennes drží hru ďaleko od svojej brány, už sa tak zrejme nič nestane.
     
    90+3
    Už aj záver nadstaveného času sa blíži, hostia to ešte skúšajú smerom dopredu, ale domáca obrana už pracuje úspešne a nechce pripustiť stratu víťazstva.
     
    90+2
    Nadstavovali sa štyri minúty, ktoré už dávno plynnú. Jablonec je frustrovaný, ale penalta bola oprávnená a český celok tak zrejme prišiel o bodový zápis z Roazhon Parku.
    90+1. Hatem Ben Arfa (REN) - 2:1
     
    90+1
    Tím Rennes práve strelil gól!
    Hrubý napokon nedokázal túto penaltu zneškodniť, ktorú s veľkým prehľadom premenil HATEM BEN ARFA, keď si vybral opačnú stranu ako brankár hosťujúceho celku a Rennes tak vyhráva 2:1!
     
    90
    Žltú kartu dostáva Tomáš Holeš (FK Jablonec).
     
    90
    Bola nariadená penalta pre domáci celok! Holeš poslal k zemi Sarra a Rennes môže rozhodnúť toto stretnutie, veľká smola pre Jablonec. Je to teda na Hrubom.
     
    89
    Riadny hrací čas stretnutia sa čoskoro naplní, záverečná aktivita patrí domácim futbalistom. Netrpezlivo čakáme aj na údaj o nadstavenom čase, Rennes ide zahrávať rohový kop.
     
    88
    Striedanie v tíme FK Jablonec: z ihriska odchádza Vladimir Jovović, prichádza Tomáš Břečka.
     
    87
    Jablonec hrá teraz s desiatimi hráčmi, striedanie je pripravené pri postrannej čiare. Čaká sa len na prerušenie hry, loptu držia na svojich kopačkách hostia.
     
    86
    Hosťujúci futbalista odchádza za postrannú čiaru a lavička Jablonca je v pohotovosti. Pokračujeme už v zápase ďalej, blíži sa jeho záver a jeden bod má český celok na dosah.
     
    85
    Jovović ostáva ležať na trávniku a vyzerá to na vynútené striedanie. Ešte jednu výmenu má našťastie Peter Rada k dispozícii Jablonec už troška aj naťahuje čas.
     
    84
    Jablonec zahrával priamy kop, ktorého sa opäť ujal Trávnik. Teraz bol však v úlohe centrujúceho hráča, ale je pískaný útočný faul pred domácou bránou.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Benjamin André (Stade Rennes FC).
     
    82
    Cez postupné prihrávky sa hosťujúci celok presunul na útočnú polovicu a môže ešte skúsiť niečo vymyslieť. Pre Jablonec je však podstatné, že drží hru ďaleko od svojej brány.
     
    80
    Český celok úspešne ubránil ďalšie nebezpečenstvo a Hrubý bude odkopávať od svojej brány. Desať minút a nejaký ten nadstavený čas ostáva do konca zápasu, Jablonec smeruje sa veľmi dobrým výsledkom.

    Miroslav Revaj

    Góly: 31. Sarr, 90+1. Ben Arfa (pen.) – 54. Trávník

    Karty:   83. André (REN) – 68. Jovović (JAB), 70. Považanec (JAB), 90. Holeš (JAB)


    Stade Rennes: Koubek – H. Traoré, Mexer, Da Silva, Bensebaini – Grenier, Gelin (65. Ben Arfa), André – Del Castillo (60. Niang), Siebatcheu, Sarr (76. Bourigeaud).
    Náhradníci: Diallo – Zeffane, Niang, Siliki, Bourigeaud, Ben Arfa, Poha.

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Matěj Hanousek – Hübschman – Masopust (77. V. Kubista), Trávník, Považanec, Jovović (88. Břečka) – Doležal (46. Chramosta).
    Náhradníci: Hanuš – D. Ikaunieks, R. Acosta, Chramosta, Janković, Břečka, V. Kubista.

    Rozhodca: Nielsen – Grønevik, Isaksen – Ytterland (všetci Nórsko)