Austria – Linz 0:3 (kon.) | Wacker – Admira Wacker Mödling 1:3 (kon.) | Salzburg – Rapid Viedeň 2:1 (kon.)
koniec
FK Austria Viedeň
0:3 (0:1)
LASK Linz
cz Nedeľa 23.09.2018, 14:30 • Franz Horr Stadion, Vídeň • Rakúska Bundesliga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:22:27)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 0:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:14.
     
    Je konec! Linz potvrdil svou dobrou formu a vítězí na půdě Austrie Vídeň vysoko 3:0! Linz totiž vstoupil do dnešního utkání velice aktivně a po půlhodině hry se dočkal úvodní branky, když se prosadil Reinhold Ranftl! Austria mohla bleskově vyrovnat, ale Klein přízemní střelou Schlagera nepřekonal! Po změně stran byla Austria aktivnější, ale domácí nenašli recept na výbornou obranu soupeře. V samotném závěru už Austria otevřela defenzívi a Frieser s Goigingerem využili rychlé protiútoky.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Thomas GOIGINGER - 0:3
     
    90+1
    Linz právě vstřelil branku!
    Likvidace domácího celku nadále pokračuje! Další rychlý protiútok hostů táhl THOMAS GOIGINGER, který se dostal do úniku a krásným dloubákem uklidil míč do sítě!
    90. Dominik FRIESER - 0:2
     
    90
    Linz právě vstřelil branku!
    Linz přidává druhou branku a definitivně rozhoduje o svém triumfu! Přihrávku na hranici pokutového území dostal DOMINIK FRIESER, který pohotovou střelou propálil domácího brankáře!
     
    89
    James Holland ve skluzu posunul míč do pokutového území, kde domácí defenzívu zachránil Igor. Linz se však stále drží v blízkosti Pentzovy svatyně.
     
    88
    Maximilian Ullmann pořádně prohnal domácí obránce. Michael Madl se s ním vrátil na poslední chvíli a nakonec odehrál míč špičkou kopačky.
     
    87
    Austria vybojovala vhazování na polovině soupeře. Domácí hráči se ihned tlačí na hranici pokutového území. Austrii už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    86
    Alexander Grünwald vyslal krásnou přihrávku na polovinu soupeře, ale nikdo ve fialovém dresu jeho úmysl nepochopil a obránci soupeře mohou nasbírat další cenné vteřinky.
     
    85
    Střídání v týmu LASK Linz: ze hřiště odchází Yusuf Otubanjo, přichází Dominik Frieser.
     
    84
    Philipp Wiesinger si v hlavičkovém souboji před brankou domácího celku pomohl rukou, což neuniklo očím hlavního arbitra, který přerušil hru.
     
    83
    Bright Osagie Edomwonyi se v pokutovém území opřel do odraženého míče, nicméně z ostrého úhlu nedokázal zakončit mezi tři tyče.
     
    82
    Gernot Trauner dostal další krásnou přihrávku na levé křídlo. Domácí hráč ale otálel s odcentrováním a nechal hostům čas na srovnání defenzívy.
     
    81
    Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Thomas Ebner, přichází Dominik Prokop.
     
    80
    Igor dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, ale nepotykal si se zpracováním a míč mu uskočil až do zámezí. Rozehrávat budou hosté.
     
    79
    Yusuf Otubanjo se díky svému důrazu na hranici pokutového území probil do zakončení, jenže střela mu vůbec nesedla a domácí brankář jeho ránu schoval do rukavic.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 29. Ranftl, 90. Frieser, 90+1. Goiginger

    Karty:   77. Holland (LIN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 0:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 15:14.
    FK Austria Viedeň: Pentz – Klein, Madl, Schoissengeyr, Igor – Ebner (81. Prokop), A. Grünwald, U. Matić – Friesenbichler (74. Ewandro), Edomwonyi, Venuto (62. Jeggo).
    Náhradníci: Lucić – Jeggo, Demaku, Prokop, Ewandro, Salamon, Sarkaria.

    LASK Linz: Schlager – Ramsebner, Trauner, Wiesinger – Ranftl, Holland, Michorl, Ullmann – Goiginger, Otubanjo (85. Frieser), Joao Victor.
    Náhradníci: Gebauer – Pogatetz, Benko, Erdogan, Frieser, Celic.

    Rozhodca: Altmann – Gamper, Obritzgerber