Turecko – Bosna 0:0 (kon.) | Irak – Argentína 0:4 (kon.) | Wales – Španielsko 1:4 (kon.)
Francúzsko – Island 2:2 (kon.)
koniec
Irak
0:4 (0:1)
Argentína
cz Štvrtok 11.10.2018, 20:00 • Prince Faisal bin Fahd Stadium (Rijád) • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších fotbalových přenosu, dobrou noc. (21:58:44)
     
    V utkání byla Argentina více na balonu, což také potvrdila čtyřmi góly. Zejména ale druhý poločas byl spíše nudou, jelikož hra se hodně přerušovala. Oba trenéři ve druhé části totiž poslali do hry soustu náhradníků. Irák nám něco předvedl, ale na favorita dnes prostě neměl a navíc tápal ve finální části hry.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Franco Emanuel Cervi - 0:4
     
    90+2
    Argentina právě vstřelila branku!
    Režie si našla v hledišti Lea Messiho a podobnou akci jemu předvedl FRANCO EMANUEL CERVI. Ten si ze soupeřů udělal bílé tréninkové panáky a po průniku do vápna předvedl krásnou střelu po zemi k zadní tyči.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát pouze dvě minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Irák rozehrál rohový kop, konkrétně to byl Rashid. Ovšem jeho centr šel přesně na Romera, jen se nemusel ani hnout, aby balon získal.
     
    88
    Na levé straně se uvolnil rychlou změnou pohybu Attwan, který také odcentroval. Jenže v šestnáctce byl jediný hráč Iráku, před kterým míč odvrátil obránce.
     
    87
    Režie si nyní vybírá fanoušky a nevěnuje se fotbalu. Na chvíli byli u míče domácí, kteří dlouhým nákopem nepřekvapili obranu v černých dresech.
     
    85
    Utkání se pouze dohrává, Argentina nám opět předvádí kombinační hru. Jenže na hostech je cítit, že se nikam už nepoženou. Centr z levé strany odvrátil bránící hráč.
    82. German PEZZELLA - 0:3
     
    82
    Argentina právě vstřelila branku!
    Centr od rohového praporku prodloužil na malém vápně Salvio. Na zadní tyči zavíral celou situaci GERMAN PEZZELLA, jenž hlavou poslal balon pod horní tyč. Je to první branka tohoto obránce v reprezentačním dresu.
     
    81
    Po zisku míče se do útoku dral Salvio, který první faul ustál, ale následnou stoličku postavenou do cesty už neustál. Po rozehrání se k míči dostal opět on, ale jeho pokus byl sražený na roh.
     
    80
    Utkání jde do poslední desetiminutovky. Druhý poločas je hodně přerušovaný a zápas ztratil na tempu i fotbalové krásy. Argentina opět kombinuje na vlastní polovině.
     
    77
    Střídání v týmu Irák: ze hřiště odchází Atiyah, přichází Sulaka.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Mazin Fayyadh (Irák), jemuž za krátkou dobu bylo sečteno několik faulů. Ten poslední potrestaný byl lehkým šlapákem na nárt soupeře.
     
    75
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Bustos, přichází Kannemann.
     
    72
    Na přetažený centr si naskočil Acuňa, jehož hlavička mířila nejprve do země a následně do rukavic Hassana. Po dlouhé době registrujeme zakončení do prostoru tří tyčí.
     
    70
    Střídání v týmu Irák: ze hřiště odchází Resan, přichází Fayyadh.

    Michal Luxa

    Góly: 18. Martínez, 53. Pereyra, 82. Pezzella, 90+2. Cervi

    Karty:   27. Adnan (IRK), 76. Fayyadh (IRK)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 4:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:15.
    Irak: Hassan – Mhawi, Nadhim, Ibrahim (56. Kamil), Atiyah (77. Sulaka), Adnan (67. Kadhim Jaber), Rashid, Attwan, Resan (70. Fayyadh), Yasin (46. H. Ali), Meram (46. M. Ali).
    Náhradníci: Talib, Hameed – Kadhim Jaber, M. Ali, H. Ali, Daood, Faner, Fayyadh, Hadi, Kamil, Sukala,

    Argentína: Romero (C) – Bustos (75. Kannemann), Pezzella, Funes Mori, Acuňa, Paredes (60. Cervi), Meza (46. Ascacíbar), Vázquez (46. Salvio), Dybala, Martínez (56. Simeone), de Paul (46. Pereyra).
    Náhradníci: Herrera, Rulli, Kannemann, Pereyra, Correa, Ascacíbar, Salvio, Simeone, lo Celso, Cervi, Saravia, Foyth

    Rozhodca: Al Mirdasi