Poprad – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Žilina 9:2 (kon.)
Detva – Nitra 5:6 (2:3 po s.n.) | Miškovec – Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 4:2 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
9:2 (2:0, 3:2, 4:0)
MsHK Žilina
Piatok 12.10.2018, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ďakujem za pozornosť a príjemný večer... (20:33:56)
     
    Dnes sme videli naozaj domáci gólostroj a skóre hovorí nakoniec jasne. Bez komentárov Zvolen dnes bil jednoducho lepším tímom.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Domáci síce buly vyhrali, Vandane aj vypálil od modrej čiary, no Mikoláš puk vyráža vedľa a Špirkova dorážka neuspela. Následne Podešva úplne zbytočne atakoval Špirka telom. V Kanade by z toho bola jasná bitka, ale domáci už ne toto gesto nereagovali.
     
    59:50
    10-sekundá presilovka o dvoch hráčov...padne desiaty gól???
     
    59:50
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Beránek – 2 min., sekanie).
     
    58:56
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Pastor – 2 min., sekanie).
     
    58:26
    Zvolen dal gól!
    A stále to nekončí... Zeleňák mohol byť ďalším domácim obrancom, ktorý by si otvoril strelecké konto v sezóne. Dostal puk na modrú čiaru a vyslal takú mordu, že prestrelil pred sebou všetko vrátane Mikoláša. Nakoniec je ale strelcom domáci kapitán MICHAL CHOVAN, ktorý puk zrejme jemne tečol.
    Asistovali: Vojtěch Zeleňák a Peter Zuzin.
     
    57:18
    Ďalšia chyba Drgoňa, následne šli hostia do prečíslenie dvoch na jedného, ale Jenčíkovu prihrávku v páde krásne zrazil obranca Michal Roman.
     
    56:42
    Ďalšia pohľadná kombinácia hostí. Na konci akcie bol René Piegl a jeho delovka od modrej mierila presne. Tomek si však vykorčuľovala chytá puk na telo.
     
    55:58
    Opäť jedna z ojedinelých šancí hostí, ale tieto nahadzované puky dnes na Tomeka jednoducho nemôžu platiť a ani neplatia.
     
    54:50
    Opäť šanca HKM. Michal Chovan prihral medzi kruhy úplne voľnému Kytnárovi, navyše Mikoláš bol von z brány. Kým sa ale domáci center rozkukal bol gólman v bráne a trafil iba jeho telo.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1318 divákov.
     
    53:47
    Zvolen jasne prehráva dnešného súpera, diváci žijú a fandia, len je smutné, že na mužstvo lídra tabuľke nechodí viacej divákov :-(
     
    53:04
    Po skutočne dlhom čase a azda prvý krát v tejto tretine mali azda minútový talk hostia...ale bez šance či strely na bránu.
     
    51:24
    Nevedno čo skôr opisovať, toľko sa tu toho dnes deje. Růžičkova delovka, Mikoláš ležal vystrený na ľade, mysliac si, že puk má pod sebou. Ten bol však úplne inde, ale cestu do brány tesne minul.
     
    50:42
    Po ojedinelej šanci hostí Tomek vyráža, za čo si užil polminútové "standing ovation"...
     
    50:02
    Opäť šanca Zvolena, Vandane nahodil puk na bránu a po teči Patrik Halama ešte prihrával Andrisíkovi, ale ten puk vo vzduchu netrafil.
     
    49:19
    Zuzinova zadovka na Andrisíka a ten švihom k ľavej tyčke opäť natiahol Mikoláša.

    Števo Lasab

    Góly a asistencie: 4. Špirko (Vandas, Handlovský), 15. Lušňák (Špirko), 33. Zuzin (Michal Chovan), 36. Špirko (Vandane, Handlovský), 37. Růžička (Šišovský, Holovič), 43. Kytnár (Zuzin, Šišovský), 43. P. Halama (Petráš, Andrisík), 48. Handlovský (Michal Chovan, Kytnár), 59. Michal Chovan (Zeleňák, Zuzin) – 26. J. Ručkay (Matejka, Hvila), 31. Beránek (Jenčík)


    HKM Zvolen: Tomek (Skapski) – Vandane, Ulrych, Zeleňák, Růžička, Drgoň, Charnaok, Roman – Vandas, Špirko (A), Handlovský – Lušňák, Holovič, Šišovský – Mich. Chovan (C), Kytnár (A), Zuzin – Andrisík, S. Petráš, P. Halama (tréner A.Podkonický)
    MsHK Žilina: Horčička (Mikoláš) – Kučný, Jankovič, Pastor, Bagin, Piegl, Matejka (A), Mendrej, Žilin – Bárta, Podešva, Balej (C) – Jenčík, Surovka, Ru. Huna (A) – Beránek, J. Ručkay, Hvila – D. Rehák, Síkela, Ondruš (tréner P.Paukovček)

    Rozhodca: Konc, Fridrich – Rojík, Tvrdoň (video – Neuzer)

    Diváci: 1318