Metallurg Magnitogorsk – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:5 (po pr.) | Jaroslavľ – Vladivostok 4:0 (kon.)
Novgorod – Helsinki 4:5 (po pr.) | Kazaň – Ufa 3:1 (kon.) | Petrohrad – D. Moskva 3:2 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk sk 2:1 (kon.) | S.Moskva – Riga 2:3 (kon.) | Viťaz – Nižnekamsk 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Traktor Čeljabinsk
4:5 (1:0, 3:2, 0:2 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
cz Štvrtok 18.10.2018, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:30:24)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na bránu: 19 – 43.
    Vhazování: 33 – 27
    Zblokované střely: 8 – 9
    Hity: 14 – 9
    Přesilové hry: 0/5 – 0/3
     
    Je konec! Z prodloužení nakonec utekla jen minutka, když se trefil Brandon Bochenski, který svému týmu přisoudil bod navíc. Svou šanci měli i domácí, jenže ti nebyli schopni dostat puk za ležícího Karlssona. Astana tedy z dnešního utkání bere bod navíc.
     
    Konec zápasu.
    61:09 Brandon BOCHENSKI - 4:5
     
    61:09
    Astana právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Tentokrát ovšem v opačném gardu! Frattin vyslal dobrou střelu, kterou Děmčenko vyrazil do strany. Tam byl připravený BRANDON BOCHENSKI, jehož rána z první skončila v síti. Asistence: Matthew Frattin.
     
    60:45
    Gólovka v podání Čeljabinsku nekončí brankou! Karlsson byl již na zemi, přesto domácí útočník ho buď trefil nebo poslal puk do tyče!
     
    60:22
    Úvodní buly vyhráli domácí hokejisté, kteří se po krátkém čekání vydali do útočného pásma. Raději ovšem po chvilce obrátili zpět, aby nevzniklo přečíslení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani šedesát minut nám nerozhodlo o dnešním vítězi. Hostující hráči dokázali srovnat stav utkání, když v posledních šesti minutách vstřelili dvě branky. Vyrovnávací branku zařídil 30 vteřin před koncem Matt Frattin. My tedy uvidíme minimálně ještě prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:30
    Je to tak, branka je uznána!
     
    59:30
    Jenže celá situace se ještě řeší s kolegou u videa! Děmčenko se totiž ocitl na zemi, ale nejspíše ho trefil vlastní hráč. Branka nejspíše bude platit.
    59:30 Matt FRATTIN - 4:4
     
    59:30
    Astana právě vstřelila branku!
    Jenže Barys měl obrovský tlak v útočném pásmu, což dokazuje vstřelenou brankou! Dietz vyslal parádní střelu od mantinelu a Děmčenko jí vyrazil jen vedle sebe, kde byl připravený MATTHEW FRATTIN, jenž dostal puk do sítě. Asistence: Darren Dietz.
     
    58:51
    Tentokrát se k puku dostal Traktor, který ho poslal až do svého útočného pásma. Hostujícímu celku ubíhá čas velmi rychle.
     
    58:35
    Hostující celek znovu vyhrál vhazování a netrvalo to dlouho, než přišla střela. K té se dostal Brandon Bochenski, ale domácí gólman puk drží.
     
    58:26
    Čeljabinsk čekají horké chvilky. Přišla střela od modré a Děmčenko neměl nejlepší výhled. Přesto puk vyrazil betonem a poté ukryl pod lapačkou.
     
    58:06
    Astana to zkouší v šesti!

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 27. Glinkin (A. Petrov, Kravcov), 36. Rybakov – 25. A. Petersson, 37. Bochenski (Dallman), 55. Blacker, 60. Frattin (Dietz), 62. Bochenski (Frattin)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Sudnicin) – , Bailen, A. Petrov, Riasenskij, Borodkin, Isajev, N. Chlystov – Enlund, Szczechura, Kravcov – Lapenkov, Glinkin, Polygalov – Rybakov, , Kokujov – Bergström, Stoa, Jerofejev – Šolochov.
    Barys Nur-Sultan: Hrachovina (41. H. Karlsson) – Dallman, Blacker, Makljukov, Dietz, M. Semjonov, Klimontov, Danijar, Polochov – Frattin, Bochenski, Boyd – A. Petersson, Cormier, R. Starčenko – Valk, Michajlis, Ševčenko – Gurkov, Akolzin, Sagadejev.

    Rozhodca: Belov, Ravodin – Ponamarenko, Zacharov