Metallurg Magnitogorsk – Omsk 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:5 (po pr.) | Jaroslavľ – Vladivostok 4:0 (kon.)
Novgorod – Helsinki 4:5 (po pr.) | Kazaň – Ufa 3:1 (kon.) | Petrohrad – D. Moskva 3:2 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk sk 2:1 (kon.) | S.Moskva – Riga 2:3 (kon.) | Viťaz – Nižnekamsk 3:1 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Dynamo Moskva
cz Štvrtok 18.10.2018, 18:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:
    Střely na branku – 39:30.
    Zblokované střely – 15:8.
    Vyloučení – 6:8.
    Využití přesilovek 2/8 – 0/6.
    Vhazování – 43:27. (21:01:13)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Petrohradu, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Dynamo se sice dostalo brzy do vedení, avšak domácí celek otočil na 3:1, což ale stále nebyl konečný výsledek. V závěru utkání se totiž Dynamo dostalo do drtivého náporu, přičemž během přesilové hry odvolalo brankáře. To přineslo kosmetické snížení, po kterém následovala další drtivá pasáž v podání hostů. Petrohrad se ale tlaku soupeř ubránil, z dnešního utkání nakonec bere plný počet bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Nabito dostal obránce Nikulin, který ale zamířil vedle brány. Petrohrad se osvobodil výhozem na druhou stranu, hra se vrací zpět před Hellberga.
     
    58:40
    Dynamo to opět zkouší bez brankáře!
     
    58:05
    Posléze se před bránu dostal Tarasov, který zřejmě trefil Hellberga do betonu. Rozhodčí rozpažil, Dynamo ale i nadále svírá domácí celek.
    58:01 Dmitrij MOISEJEV - 3:2
     
    58:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují, nicméně do konce zápasu nezbývá už moc času! Od modré čáry vypálil Koivstio, puk narazil pouze do jednoho z protihráčů, což hrálo do karet DMITRIMU MOISEJEVOVI, který z otočky propálil Hellberga.
    Asistence: Alexej Pepeljajev, Miika Koivisto.
     
    57:20
    Neskutečné, co nyní zahodil Šipačov! K ruskému forvardovi se odrazil puk, jenomže tváří v tvář odkryté bráně zamířil pouze vedle konstrukce.
     
    56:16
    Gavrikov rozjel akci od své svatyně, tento výpad ale skončil hned na první přihrávce, která směřovala Dacjukovi na paty. Dynamo to rovněž zkouší středem.
     
    56:01
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Arťom Zub – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:11
    Nikulin zkusil své štěstí od pravého mantinelu, nicméně jeho rána příklepem neměla šanci. Před brankou totiž číhalo hned několik protihráčů.
     
    54:28
    S pukem si zahrál hostující brankář Jerjomenko, který za vlastní brankou přihrál Nikulinovi. Vzorné napadání domácích přineslo zisk kotouče.
     
    53:07
    Muranovovi se podařilo obkroužit bránu, zpětná nahrávka směřovala na Volkova, kterého před střelou stačil od puku odstrčit Tokranov.
     
    52:33
    Hosté chtěli podniknout rychlý kontr, jenomže přihrávka na Indrašise byla příliš dlouhá. Poté to sólově zkoušel Mozer, jenž narazil na Bělova.
     
    51:21
    Posléze se před brankou Dynama utvořil menší zmatek, ve kterém skončil na zemi Byvalcev. O nedovolený zákrok se nejednalo, pokračuje se ve hře.
     
    50:20
    První formace Petrohradu se okamžitě po buly usadila v útočné třetině, ze zajímavé pozice vypálil Jakupov, který trefil pouze jednoho z protihráčů.
     
    49:30
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Miika Koivisto – 2 min., hákování).

    David Suchý

    Góly a asistencie: 10. N. Gusev (Jakupov), 25. Dergačov (Kručinin, Barabanov), 36. Hersley (Dacjuk, Belov) – 2. Mozer, 59. Moisejev (Koivisto, Pepeljajev)


    SKA Petrohrad: Hellberg (Šestorkin) – Gavrikov, Hersley, Belov, Tokranov, Rukavišnikov, Zub, Sjomin – Jakupov, Dacjuk (C), N. Gusev – Barabanov, Byvaľcev, Kručinin – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Kuzmenko – Ketov (A), Koskiranta, Dergačov.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Pribylskij, I. Nikulin (C), D. Višněvskij, J. Zajcev, Pepeljajev, Koivisto, Volkov, Mironov – Tarasov (A), Šipačov, Kagarlickij – Alexejev (A), Indrašis, Brjukvin – V. Kuljomin, Mozer, Kruglov – Pankratov, Muranov, Moisejev.

    Rozhodca: Gašilov, Gusev – Zacharenkov, Šeljanin