Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | LA Kings – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
1:5 (0:1, 0:3, 1:1)
Buffalo Sabres
cz Sobota 20.10.2018, 21:40 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Buffalo zcela zaslouženě vyloupilo Krále se s vámi loučím a přeji vám příjemnou noc u dalších zápasů NHL. (00:26:16)
     
    Československá stopa

    Vladimír Sobotka (BUF) 0 bodů, 0 střel, 15:08 čas na ledě
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jason Pominville 3 body (1+2)
    2. Jeff Skinner 3 body (3+0)
    3. Jack Eichel 3 body (0+3)
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 230 diváků.
     
    Je dobojováno a z vítězství se raduje Buffalo. Hostující hráči šli od druhé třetiny více za dvěma body, a tak je výsledek spravedlivý. Los Angeles se v poslední periodě pokoušelo o smazaní čtyřbrankového manka, ale to ne nepodařilo. Utkání mělo dva hrdiny! Jedním je Jeff Skinner, který vsítil hattrick a druhým Linus Ullmark, jenž v brankovišti podal výborný výkon. Naopak Králové se dlouho trápili s přechodem přes střední pásmo a dnes to jejich den rozhodně nebyl.

    Střely na branku: 20:26.
    Střel v této třetině: 8:5.
     
    Konec zápasu.
    59:35 Jeff SKINNER - 1:5
     
    59:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Před brankou hostů došlo ke skrumáži, ve které se nejlépe zorientovali hráči Buffala. Kotouč putoval na hůl JEFFA SKINNERA, jenž pokusem přes Drewa Doughtyho zkompletoval hattrick do prázdné branky. Asistence: Evan Rodrigues a Jack Eichel.
     
    57:59
    Po odraženém pokusu puk vyletěl u levé tyče, kde číhal Jeff Carter. Jeho zakončení na první tyč ale vystihl hostující brankář, jenž ve složité situaci opět skvěle zasáhl.
     
    57:09
    Buffalo Sabres je pod tlakem, ale obloučkem se osvobodilo vyhozením do středního pásma. Ovšem Králové se do třetiny rychle vrátili, ale Linus Ullmark si připisuje další zákrok.
     
    56:26
    Z otočky z pravé strany vystřelil Jack Eichel, jenž z nadějné pozice místo branky trefil zadní mantinel.
     
    55:25
    Jonathan Quick zůstává na střídačce, Los Angeles Kings to zkouší se šesti bruslaři. Na modré čáře je připravený pálit Ilja Kovalčuk.
     
    55:05
    Další zakončení Los Angeles bylo přizvednuté do ochranné sítě. Po reklamní přestávce se bude vhazovat před Linusem Ullmarkem.
     
    54:52
    Nejprve Ilja Kovalčuk nahazoval puk do rohu, kde byli dříve hostující obránci. Poté Buffalo po nepřesné přihrávce poslalo černou gumu na icing.
     
    54:13
    Drew Doughty chtěl přihrát na pravou stranu, ale jeho přihrávka byla nepřesná a končí na dalším zakázaném uvolnění.
     
    53:53
    Alex Iafallo nahodil puk na brankáře a Králové jdou střídat. Pokud domácí budou chtít vyrovnat, musí ještě hodně zabrat.
    52:16 Drew DOUGHTY - 1:4
     
    52:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Výbornou práci mezi kruhy předvedl Alex Iafallo, který z otočky našel DREWA DOUGHTYHO. Ofenzivně laděný obránce vypálil pod hodní tyčku, čímž sebral Ullmarkovi čisté konto. Na hranici brankoviště výborně zapracoval Anže Kopitar, který zaclonil brankáři tak, že nic neviděl. Asistence: Alex Iafallo a Jeff Carter.
     
    51:46
    Od modré čáry vystřelil Ilja Kovalčuk, ale hostující gólman nemusel zasahovat.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 53. Doughty (Iafallo, J. Carter) – 11. Pominville (Eichel, McCabe), 24. Skinner (Eichel, Pominville), 36. Skinner (Scandella, Pominville), 40. Bogosian (Jo. Larsson, Girgensons), 60. Skinner (Rodrigues, Eichel)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty, Forbort, Martinez, Muzzin, Phaneuf, Fantenberg – Toffoli, Kopitar, Iafallo – Rempal, J. Carter, Kovaľčuk – Lewis, Kempe, Wagner – Pearson, N. Thompson, Clifford.
    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, McCabe, Bogosian, Scandella, Dahlin, C. Nelson – Pominville, Eichel, Skinner – S. Reinhart, Sobotka, Sheary – Okposo, Mittelstadt, Rodrigues – Berglund, Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodca: Hanson, StLaurent – Galloway, Sericolo

    Diváci: 18 230