Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 4:2 (kon.)
Košice – Miškovec 4:2 (kon.) | Detva – Zvolen 2:5 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
MsHK Žilina
Nedeľa 21.10.2018, 16:00 • ZŠ Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:57
    Žilina dala gól!
    Petr Beránek najprv naznačil strelu z príklepu, ale napokon sa rozhodol nahrať dobre postavenému LUKÁŠOVI HVILOVI, ktorému stačilo trafiť puk z prvej do prázdnej bránky. Stav stretnutia je 4:2! Asistencie: Petr Beránek, Jakub Ručkay.
     
    54:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Adam Zbořil získal puk v útočnom pásme. Na druhej strane našiel voľného Juraja Juríka, ktorý vyslal na bránu strieľanú prihrávku. Do nej ešte oprel hokejku HENRICH RUČKAY, ktorý puk tečoval za chrbát bezmocného Maroša Mikoláša. Stav duelu je 4:1 a zdá sa, že je rozhodnuté. Asistencie: Juraj Jurík, Adam Zbořil.
     
    53:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Martin Jakúbek si prevzal puk v útočnom pásme. Vľavo si všimol nikým nestráženého FILIPA BAJTEKA, ktorému poslal presnú prihrávku. Ten sa do puku oprel z prvej a strelou pod brvno rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 3:1! Asistencie: Martin Jakúbek. Branislav Fábry.
     
    27:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil ADAM ZBOŘIL, ktorý dostal skvelý pas na útočnú modrú čiaru od Tomasa Mathieua Hendersona, vďaka čomu sa dostal do samostatného úniku. Ten dokázal s prehľadom využiť, a tak posiela svoj tím do vedenia 2:1 Asistencia: Tomas Mathieu Henderson.
     
    21:37
    Žilina dala gól!
    Hostia napokon dokázali prelomiť domácu defenzívu a využiť presilovú hru. Petr Beránek si prevzal puk od Richarda Jenčíka a okamžite ho preposlal na modrú čiaru, kde bol na strelu pripravený LUKÁŠ MATEJKA. Na bránu vyslal presnú strelu, ktorá skončila až za chrbtom gólmana. Stav stretnutia je 1:1! Asistencie: Petr Beránek, Richard Jenčík.
     
    02:27
    HC Nové Zámky dali gól!
    Branislav Fábry priviezol puk do útočnej tretiny, kde na seba strhol trojicu brániacich hráčov. Do voľného priestoru si nakorčuloval FILIP BAJTEK, ktorý presnou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 1:0! Asistencia: Branislav Fábry, Martin Jakúbek.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 3. Bajtek (Fábry, Jakúbek), 28. Zbořil (Henderson), 54. Bajtek (Jakúbek, Fábry), 55. Ručkay (Jurík, Zbořil) – 22. Matejka (Beránek, Jenčík), 57. Hvila (Beránek, Ručkay)


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Glosár) – Andersons, Kudla, Henderson, Zaťko, Ordzovenský, Juraško, Konig, Hatala – Pospíšil, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Nejezchleb, Urban, Rogoň – Jakúbek, Fábry, Bajtek
    MsHK Žilina: Mikoláš (Horčička) – Zhilin, Kučný, Bagin, Pastor, Matejka, Piegl, Mendrej – Huna, Podešva, Barta – Milý, Síkela, Jenčík – Hvila, Ručkay, Beránek – Rehák, Ondruš, Hrazdíra

    Rozhodca: Konc st., Babic – Konc ml., Kis-Király