Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 4:5 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 2:3 (1:3 po s.n.)
Olomouc – Hradec Králové 3:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:3 (0:2, 4:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Nedeľa 04.11.2018, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga (ČR) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany to je pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek víkendu. Na shledanou! (17:28:06)
     
    Nejlepší hráči zápasu

    Vladimír Svačina (2+0) – Marek Kvapil (2+0).
     
    Utkání je u konce, z vítězství 5:3 se radují domácí Oceláři! Hráči s drakem na hrudi sice do zápasu nevstoupili vůbec dobře a po první dvacetiminutovce prohrávali o dvě branky, čtyřmi góly v prostřední dvacetiminutovce ale otočili utkání na svou stranu a v závěrečné periodě si své vedení pohlídali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:51
    Ještě jedno vyloučení, za podrážení je potrestán třinecký Vladimír Roth.
     
    59:36
    Hosté se nemohou dostat do útočného pásma, Oceláři již tento duel ubrání.
     
    59:09
    Marcinko vyhrál buly a okamžitě vystřelil kotouč do soupeřova pásma. U puku pak nejrychleji byl Adamský, icing se tak nepískal.
     
    58:56
    Kvapil zavezl kotouč do útočného pásma, tam ale o kotouč přišel. Rothovo vyhození se od tvrzeného skla odrazil do ochranné sítě, buly před Hrubcem.
     
    58:37
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:37
    Dravecký se vydal za vystřeleným kotoučem do útočného pásma, prázdnou branku ale netrefil. Puk se pak po souboji odrazil do hlediště, vhazovat se bude v pásmu Liberce.
     
    58:00
    Dvě minuty do konce třetí třetiny. Valský se protlačil do útočného pásma, tam ale jeho pouť skončila. Hosté navíc hrají s prázdnou brankou!
     
    57:25
    Na jedné straně Marek Zachar, na druhé Martin Růžička! Oba útočníci mohli střílet do odkryté soupeřovy branky, oba ale trefili bránícího hráče!
     
    56:57
    Oceláři drží hosty daleko od vlastní branky, Liberci se krátí čas.
     
    56:24
    Derner sice zachytil třineckou rozehrávku, proti dvěma obráncům Ocelářů se ale hostující bek neprosadil. Adámek poté lobem poslal puk do soupeřova pásma.
     
    56:03
    Další snažení hostí zastavuje ofsajd.
     
    55:50
    Hosté se v plném počtu ihned vrhli do útočného pásma, Polanský ale neměl pochopení pro Valského akci.
     
    55:27
    Hosté jsou kompletní. V samotném závěru přesilovky ještě velmi nebezpečně pálil Chmielewski, Will vyrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    55:20
    Bukarts tentokráte kombinoval s Růžičkou, který mohl pálit ze své parkety z levé strany. Will se ale stačil přesunout. Hostující brankář však při svém zákroku vychýlil branku z jejího obvyklého postavení, hra tak bude pokračovat vhazováním v pásmu Liberce.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 24. Chmielewski (Cienciala, O. Kovařčík), 28. Gernát (Werek), 32. Svačina (Martin Růžička, Polanský), 36. Svačina (Adamský, Gernát), 48. Hrňa (D. Musil, Marcinko) – 1. M. Kvapil (Šmíd, Doherty), 17. M. Kvapil (L. Hudáček, Lenc), 41. Ševc (P. Jelínek)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Gernát, Matyáš, Galvinš, D. Musil, M. Doudera, Roth, Adámek – Roberts Bukarts, Marcinko (A), Martin Růžička (A) – Adamský (C), Polanský, Svačina – Dravecký, Werek, Hrňa – Chmielewski, Cienciala, O. Kovařčík.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Šmíd (A), Doherty, Derner, T. Hanousek, Ševc, Havlín, Maier – M. Zachar, Redenbach, Valský – M. Kvapil, L. Hudáček, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Teplý – Ordoš, J. Vlach, Lakatoš.

    Rozhodca: Bejček, Hribik – Tošenovjan, Hlavatý