Lipt. Mikuláš – Žilina 6:2 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.) | Košice – Nitra 6:1 (kon.)
Trenčín – Detva 2:4 (kon.) | B. Bystrica – Miškovec 3:1 (kon.) | Budapešť – Zvolen 2:3 (po pr.)
koniec po predl.
MAC Budapešť
2:3 (0:2, 2:0, 0:0 - 0:1)
HKM Zvolen
Nedeľa 04.11.2018, 18:00 • Ice rink MAC Budapest, HUN • Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, kde sme sa meno víťaza dozvedeli až v predĺžení. Tam bol Zvolen úspešnejším celkom, a tak si z dnešného zápasu odnesie 2 body po víťazstve 3:2. Odo mňa to je všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (20:25:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:46
    Zvolen dal gól!
    Peter Šišovský posunul puk na lepšie postaveného MICHALA CHOVANA, ktorý svojou strelou rozvlnil sieť, a tak určil víťaza zápasu. HKM Zvolen víťazí v dnešnom stretnutí 3:2 po predĺžení. Asistencie: Peter Šišovský, Petr Ulrych.
     
    63:00
    Puk si v útočnom páme prevzal Michael Vandas, ktorý strelou z backhandu nerozhodol zápas. Bence Bálizs tento pokus vyrazil.
     
    62:03
    Podobnú príležitosť spálil jeho spoluhráč Patrik Lušňák, ktorý taktiež nedokázal skórovať z výbornej pozície.
     
    61:01
    Milan Kytnár zakončoval z bezprostrednej blízkosti, ale prekonať Benceho Bálizsa nedokázal. Pri puku sú aj naďalej hráči Zvolena.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine sme sa presného zásahu nedočkali, a tak skončila nerozhodným výsledkom 2:2. Nasledovať bude predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:38
    Jared Brown mohol poslať svoj tím do vedenia, ale jeho strelecký pokus z dobrej pozície smeroval presne do miest, kde stál pripravený Mackenzie Skapski.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú posledné dve minúty.
     
    56:01
    Davis Vandane zakončil od modrej čiary. Tento pokus bol vhodný skôr na tečovanie, ale to sa nekonalo. Pri puku sú už domáci hokejisti.
     
    55:01
    Do konca poslednej tretiny ostáva posledných päť minút. Nechajme sa prekvapiť, či sa ešte dočkáme presného zásahu alebo budeme smerovať do predĺženia.
     
    54:53
    Marco Halama sa individuálnym spôsobom dostal pred bránu súpera, odkiaľ sa pokúsil skórovať. Stav stretnutia ostane po tomto pokuse nezmenený.
     
    54:03
    Chris Bodó to skúšal na opačnej strane, ale ani on nepochodí. Jeho strela smeruje tesne vedľa brány.
     
    53:21
    Do veľkej príležitosti sa dostal Patrik Lušňák, ale ani on nepošle svoj tím do vedenia. Bence Bálizs si na svoje konto pripíše úspešný zákrok.
     
    51:28
    Útočnú snahu sme videli na strane domácich, na ktorej konci bol Keegan Dansereau, ale jeho prudký pokus skončil len v lapačke Skapskeho. Nasleduje vhadzovanie po jeho pravici.
     
    50:18
    Domáci v plnom počte.

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 36. Szigeti (Cameron), 39. Dudás (Dansereau, Brown) – 10. Halama (Ružička, Špirko), 17. Vandane (Vandas, Šišovský), 64. Chovan (Šišovský, Ulrych)


    MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Bugár, Pozsgai, Fejes, Burt, Dudás, Vokla, Szigeti – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, Brown, Klempa – Terbócs, Nagy, Kreisz – Szabad, Majoross, Odnoga
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Ulrych, Vandane, Ružička, Zeleňák, Poyhonen, Drgoň – Špirko, Halama, Vandas – Šišovský, PetráŠ, Lušňák – Zuzin, Kytnár, Chovan – Andrisík, Halama, Marcinek

    Rozhodca: Konc st., Goga – Konc ml., Výleta