Švajčiarsko – Slovensko sk 3:2 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Slovensko
Štvrtok 08.11.2018, 15:30 • König PALAST, Krefeld • Nemecký pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:21
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Gernát – 2 min., krosček).
     
    49:40
    Krásne sme si rozobrali Švajčiarov! Špirkova prihrávka prišla na hokejku Maleca. Ten hneď posielal puk na bránu, Descloux vysunul betón a znova Špirko mohol zakončiť do odkrytej brány z bekhendu. Škoda!
     
    47:54
    Švajčiarsko dalo gól!
    Expresné využitie presilovky. INTI PESTONI nikým nekrytý čakal zabudnutý za Mikušom, ktorý si ho nepokryl. Strela švihom šla ponad presúvajúceho sa Janusa, ktorý nemal žiadny nárok zakročiť.
     
    47:38
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Gernát – 2 min., podrazenie).
     
    42:50
    Slovensko dalo gól! Miloš Bubela chcel vyšperkovať presnú prihrávku na Haščáka, avšak to sa mu nepodarilo. Puliš už bol presnejší a zadovkou našiel spomínaného MARCELA HAŠČÁKA, ktorý strelou hore vyrovnáva na 2:2 a využíva presilovku. Asistencia: Radovan Puliš.
     
    40:56
    Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (Rod – 2 min., podrazenie).
     
    37:54
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiarsky kapitán NOAH ROD posúva svoju reprezentáciu do vedenia. Slovenské nádeje na gól ostali nádejami, Helvéti to premenili na gól. Asistencia: Christoph Bertschy.
     
    34:25
    Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (Frick – 2 min., podrazenie).
     
    29:03
    Švajčiarsko dalo gól!
    Mikuš podcenil pohyb Bertschyho a zle sa postavil k bráneniu. Ten sa okolo neho krásne otočil a zrazu sa objavil pred Janusom. Z následnej predbránkovej dorážky vyrovnal DARIO SIMION. Asistencia: Christoph Berstchy.
     
    10:28
    Marek Ďaloga typickým únikom vletel do útoku, ale prestrelil!
     
    09:29
    Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (Glauser – 2 min., krosček).
     
    04:24
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Sersen – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    01:54
    Slovensko dalo gól! Matúš Sukeľ vybojoval puk v rohu klziska a bekhendom ho prihral na modrú čiaru Malecovi. Jeho priamu strelu tečoval DÁVID BONDRA a pripisuje si štvrtý gól v najcennejšom drese. Asistencie: Matúš Sukeľ a Tomáš Malec.

    Ivan Harčár

    Góly a asistencie: 30. Simion (Bertschy), 38. Rod (Bertschy), 48. Pestoni (Bertschy, Fuchs) – 2. Bondra (Sukeľ, Malec), 43. Haščák (Puliš)


    Švajčiarsko: Descloux – Frick, Fora (A), Glauser, Kreis, Karrer, Marti, Heldner, Rod (C) – Pestoni, Riad, Fuchs – Herren, Richard, Martschini – Simion, Albrecht, Mottet – Bertschy, Walser (A), Miranda.
    Slovensko: Janus – Chovan, Ďaloga, Sersen (C), Rosandič, Grman, Malec, Mikuš, Gernát – Kudrna, Kytnár (A), B. Rapáč – Bondra, Lantoši, M. Sukeľ – Svitana, Špirko (A), M. Lunter – Bubela, Puliš, Haščák.