Rusko – Česko 5:0 (kon.)
koniec
Rusko
5:0 (1:0, 0:0, 4:0)
Česko
cz Štvrtok 08.11.2018, 20:30 • qplex, Quispamsis • World Hockey Challenge (U17)
Partner:
     
    59:51
    Vyloučení v týmu Rusko (Didkovski – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Česko (Baláž – 2 min., hrubost).
     
    54:19
    Vyloučení v týmu Rusko (Guščin – 2 min., krosček).
     
    53:01
    Jan Bednář je teď doslova na holičkách! Úplně sám před ním zůstal Rychkov a jen skvělý zákrok českého brankáře nás uchránil před další brankou!
    51:51 PONOMARJOV - 5:0
     
    51:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tohle jsou těžké minuty pro český tým a aktuálně jsme zralí na ručník! VASILIJ PONOMARJOV si odstoupil mezi kruhy a ranou z první vymetl levou šibenici české branky – 5:0! Asistence: Alexandr Pašin a Ignat Kochanin.
    50:31 GRUŠNIKOV - 4:0
     
    50:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    I další vyloučení Michala Guta trestá ruským tým velmi rychle! ARŤJOM GRUŠNIKOV dostal nabito na modré a ranou z první vymetl horní roh Bednářovi branky – 4:0! Asistence: Kirill Kiršanov a Ignat Kochanin.
     
    50:23
    Vyloučení v týmu Česko (Gut – 2 min., pozdní dohrání).
    48:44 KOCHANIN - 3:0
     
    48:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A pro český výběr je to o pár vteřin později ještě o poznání horší! IGNAT KOCHANIN ranou golfem z levého kruhu propálil se štěstím Jana Bednáře, kterému kotouč jen tak tak propadl mezi tělem a rukou do sítě – 3:0! Asistence: Vasilij Ponomarjov
    48:14 ČAJKA - 2:0
     
    48:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Šestnáct vteřin stačilo Rusům na využití této přesilové hry a DANILL ČAJKA svou ranou od modré prostřelil úplně vše a kotouč se zatřepal v sítí za Janem Bednářem – 2:0! Asistence: Marat Chusnutdinov a Ilja Rychkov.
     
    47:58
    Vyloučení v týmu Česko (Gut – 2 min., hákování).
     
    43:25
    Jan Myšák postupoval v situaci dvou proti jednomu se Štěpánem Macháčkem, na kterého se povedlo dostat kotouč, ale český útočník v obrovské šanci trefil pouze lapačku Jaroslava Aškarova. To byla velká možnost na zasloužené srovnání.
     
    38:43
    České obraně nyní ujel Pavel Tjutněv, ale sám proti Janu Bednářovi neuspěl, český brankář mu vypíchl svou holí pokus o kličku!
     
    35:56
    Rusové jsou již ve čtyřech!
     
    35:02
    Vyloučení v týmu Rusko (Kuzněcov – 2 +10 min.,vražení na hrazení).
     
    33:56
    Vyloučení v týmu Rusko (Pašin – 2 min., hrubost).
     
    33:56
    Teď už se však Rusové nastěhovali do pásma a sám před Bednářem tečoval kotouč Pavel Tjutněv! Čechy zachránil pravým betonem Jan Bednář!
     
    32:11
    Vyloučení v týmu Česko (Konečný – 2 min., pozdní dohrání).
     
    31:02
    To je škoda! Štěpán Macháček obdržel krásnou přihrávku do brejku, nicméně čárový sudí viděl a odpískal ofsajd, a tak se český útočník jen smutně podíval ke stropu haly qplex.
     
    28:20
    Naši se však nenechávají zahanbit. Opět to byla naše první formace a střela Jakuba Konečného jen těsně vedle levé tyče!
     
    27:23
    Pavel Tjutněv měl na hokejce druhou branku Rusů! První jeho šanci vyrazil Jan Bednář betonem a dorážku poslal ruský útočník do tyče!
     
    23:45
    Velká škoda pro české barvy. První formace sehrála skvěle přečíslení třech proti dvěma, ale finální přihrávku na Štěpána Macháčka před branku zablokoval svou hokejkou obránce Grušnikov.
     
    21:18
    Vyloučení v týmu Rusko (Kiršanov – 2 min., vysoká hůl).
    17:32 PAŠIN - 1:0
     
    17:32
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská škoda! Před chvílí sem chválil Jana Bednáře za jeho hru holí a nyní předvedl český brankář obrovskou chybu, když při rozehrávce namazal na hokejku ALEXANDRA PAŠINA, jenž neměl problém trefit odkrytou branku – 1:0! Asistence: Bez asistence.
     
    15:46
    Danill Guščin teď vyvinul neskutečnou rychlost, prohodil si na modré Michaela Krutila, ale jeho samostatný nájezd posla z forhendu vedle pravé tyče Jana Bednáře!
     
    12:14
    Druhá lajna Ruska teď motala našim hlavy! Alexander Pašnin však ani jeden ze svých nadějných pokusů nedostal za Jana Bednáře, ten předvedl výtečné zákroky!
     
    09:50
    Rusko si přeci jen vypracovala tutovku v přesilovce! Danil Guščin dorážel vyražený kotouč od Bednáře jen těsně vedle pravé tyče!
     
    07:57
    Vyloučení v týmu Česko (Hampl – 2 min., podrážení).
     
    07:17
    I Češi si připsali slušnou šanci! Marek Bláha si počkal na ideální moment pro střelu, ale vychytal jej Askarchov!
     
    06:20
    Alexandr Pašnin však mohl poslat ruský tým do vedení ve vlastním oslabení! Vystihl trestuhodnou rozehrávku Čechů, ale sám z prostoru mezi kruhy nepropálil Bednáře!
     
    05:33
    Vyloučení v týmu Rusko (Didkovski – 2 min., pozdní dohrání).
     
    02:15
    Sebastian Malát zůstal úplně sám před brankou Rusů, ale poskakující kotouč nedokázal trefit, velká škoda pro český výběr!

    Tomáš Suchánek

    Góly a asistencie: 18. Pašin, 49. Čajka (Chusnutdinov, Rychkov), 49. Kochanin (Ponomarjov), 51. Grušnikov (Kiršanov, Kochanin), 52. Ponomarjov (Pašin, Kochanin)


    Rusko: Aškarov (Šarabarin) – Čajka, Kuzněcov, Kuzmin, Muchamadullin, Kiršanov, Grušnikov, Vašchilin – Didkovskij, Žugan, Tjutněv – Pašin, Chusnutdinov, Rychkov – Guščin, Ponomarjov, Kochanin – Burjanov, Proškurnin, Christanov – Bakanov.
    Česko: Bednář (Malík) – Vacík, Baláž, Bláha, Švach, Krutil, Hampl, Talafa – Myšák, Konečný, Macháček – Novák, Rouha, Chlubna – Mácha, Gut, Cikhart – Janda, Ivan, Malý – Mácha.