Vítkovice – Znojmo 0:6 (kon.) | Jihlava – Ústí n. L. 4:1 (kon.)
koniec
MFK Vítkovice
0:6 (0:3)
1. SC Znojmo
cz Piatok 09.11.2018, 17:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 15. kolo
Predzápasové kurzy
    82. Muamer AVDIĆ - 0:6
     
    82
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Když se to má podělat, tak prostě pořádně. Nic jiného se už o průběhu tohoto zápasu nedá říct. Rohový kop sice rozehráli hosté nakrátko a první centr byl zablokován, přesto nakonec slaví šestý gól! Šustr vyrazil střelu zpoza půlkruhu pouze před sebe a stoper MUAMER AVDIĆ pohotově vrátil míč pod břevno.
    64. David ŠTROMBACH - 0:5
     
    64
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Né, pětku né! To si mohli domácí říkat pouze 7 minut. Poté vůbec nezvládli situaci poblíž středového kruhu, čekali na odmávání ofsajdu a úplně přestali hrát, ale z pravidlově regulérní pozice se za míčem rozběhl DAVID ŠTROMBACH a samostatný únik zakončil prudkou ranou, kterou prostřelil Šustra. Ten si na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.
    57. Jakub TEPLÝ - 0:4
     
    57
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Debakl domácích pokračuje, ale tady bych se dost hádal, jestli nešlo o gól z ofsajdu. Po prostrčení míče od Michala Ordoše do pokutového území se hned dva hráči Znojma ocitli v pozici, která hodně zaváněla porušením pravidel, ale rozhodčí to pustili a po přihrávce do prázdné branky přidává čtvrtý gól v zápase JAKUB TEPLÝ!
    44. Jakub TEPLÝ - 0:3
     
    44
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Vítkovice jsou zralé na ručník! Přímý kop Michala Ordoše z 18 metrů prošel děravým okrajem zdi, Šustr ránu po zemi pouze vyrazil a pohotový JAKUB TEPLÝ uzavírá čistý hattrick za 12 minut!
    38. Jakub TEPLÝ - 0:2
     
    38
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Nádherná rychlá akce znamená dvoubrankové vedení Znojma! Ordoš prostrčil míč mezi obránci Štrombachovi, jehož přízemní přihrávku na malé vápno uklidil v pádu do sítě opět JAKUB TEPLÝ, který tak během 6 minut tohoto zápasu zdvojnásobil svůj střelecký účet této sezóny!
    32. Jakub TEPLÝ - 0:1
     
    32
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Což se jim krutě nevyplatilo, protože třetí gólovou šanci již Znojmo využívá! Po přihrávce za obranu se tváří v tvář Šustrovi ocitl JAKUB TEPLÝ a chladnokrevně domácího brankáře přehodil!

    Libor Štěpán

    Góly: 32. Teplý, 38. Teplý, 44. Teplý, 57. Teplý, 64. Štrombach, 82. Avdić

    Karty:   30. Holiš (VIT), 57. V. Cverna (VIT), 59. Pašek (VIT) – 14. Dramé (ZNO)   43. Holiš (VIT)


    MFK Vítkovice: Šustr – Celba, Mikula (C), V. Cverna, Hýbl – Pašek (75. Moučka), Motyčka (46. Ožvolda), Holiš, Matěj – Súkenník – Mišinský (65. Mrázek).
    Náhradníci: Simkanič – O. Cverna, Ožvolda, Praus, Moučka, Bzirský, Mrázek.

    1. SC Znojmo: Buček – Helísek, Avdić, Dramé, Cihlář (C) – Mudra (75. Krčík), Kučera, Lacko (65. Ambrozek), Ordoš, Štrombach – Teplý (83. Brown).
    Náhradníci: Veselý – Krčík, Ambrozek, Malár, Šulc, Brown.

    Rozhodca: Slabý – Pochylý, Batík

    Diváci: 578