Boston – Vancouver 5:8 (kon.) | Philadelphia – Arizona 5:4 (po pr.) | Florida – Edmonton 4:1 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:6 (po pr.) | Ottawa – Vegas 3:5 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:2 (kon.)
Dallas – San Jose 4:3 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (kon.) | LA Kings – Minnesota 1:3 (kon.)
koniec
Florida Panthers
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Edmonton Oilers
cz Piatok 09.11.2018, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Colton SCEVIOUR - 4:1
     
    59:11
    Florida právě vstřelila branku!
    A už je to jasné, Panthers přidávají pojišťovací trefu do prázdné branky. Ze středního pásma se o to postaral čerstvý táta COLTON SCEVIOUR! Asistence: Vincent Trocheck a Mike Hoffman.
    43:43 Jonathan HUBERDEAU - 3:1
     
    43:43
    Florida právě vstřelila branku!
    Svěřenci Boba Boughnera využívají přesilovku a berou si dvoubrankový náskok zpět. Trocheck nezištně přenesl hru na levý kruh, kde číhal nikým nehlídaný JONATHAN HUBERDEAU, proti jehož střele z první Talbot vůbec nestihl zareagovat! Asistence: Vincent Trocheck a Keith Yandle.
    40:23 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    40:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Drama je na světě, Oilers snižují na rozdíl jediného gólu pouhých 23 sekund po začátku třetí třetiny! Connor McDavid ujel po pravém křídle a poté bekhendem poslal kotouč nalevo, kde číhal LEON DRAISAITL a zametl puk za Luonga. Asistence: Connor McDavid.
    28:12 Nick BJUGSTAD - 2:0
     
    28:12
    Florida právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Cats se usadili v útočném pásmu, načež z levé strany zkusil štěstí Bogdan Kiselevič. Talbot jeho nahození vyrazil jen před sebe, kde číhal NICK BJUGSTAD a dorazil touš do sítě! Asistence: Bogdan Kiselevič.
    26:45 Jevgenij DADONOV - 1:0
     
    26:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale první lajně Panthers vyšlo a domácí se ujímají vedení! Aleksander Barkov našel v předbrankovém prostoru pozapomenutého JEVGENIJE DADONOVA, který si přehodil puk na bekhend a poté ho v pádu zasunul za Talbotova záda. Asistence: Aleksander Barkov a Mike Hoffman.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 27. Dadonov (Barkov, Hoffman), 29. Bjugstad (Kiselevič), 44. Huberdeau (Trocheck, Yandle), 60. Sceviour (Trocheck, Hoffman) – 41. Draisaitl (McDavid)


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Matheson, Ekblad, Yandle, Weegar, Kiselevič, Petrovic – Dadonov, Barkov, Hoffman – Huberdeau, Trocheck, Vatrano – Malgin, McCann, Bjugstad – Sceviour, Lammikko, Brouwer.
    Edmonton Oilers: Talbot (Koskinen) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, Russell, Gravel, Benning – Nugent-Hopkins, McDavid, Rattie – Rieder, Draisaitl, Chiasson – Lucic, R. Strome, Caggiula – Puljujärvi, Brodziak, Kassian.

    Rozhodca: Brenk, Pollock – Nowak, Smith