Boston – Vancouver 5:8 (kon.) | Philadelphia – Arizona 5:4 (po pr.) | Florida – Edmonton 4:1 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:6 (po pr.) | Ottawa – Vegas 3:5 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:2 (kon.)
Dallas – San Jose 4:3 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (kon.) | LA Kings – Minnesota 1:3 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
5:4 (2:1, 0:3, 2:0 - 1:0)
Arizona Coyotes
cz Piatok 09.11.2018, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:01 Shayne GOSTISBEHERE - 5:4
     
    61:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vstupovali do třetí třetiny s dvougólovým mankem, ale i tak odchází z tohoto dramatického zápasu s dvoubodovým ziskem! Jakub Voráček vystřelil přes Connautona do brankářova betonu. Poté senzačně zabojoval u levého mantinelu, kde opět obehrál Connautona a v pravý čas přihrál doprava na SHAYNEA HOSTISBEHEREA. Svižná střela první dost možná letěla mimo, ovšem hokejka Grabnera ji tečovala nad levý beton přesunujícího se Kuempera. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
    57:47 Dale WEISE - 4:4
     
    57:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Velký tlak Flyers končí zaslouženým gólem a vyrovnáním na 4:4! Shayne Gostisbehere vystihl riskantní křižnou přihrávku Ekmana-Larssona a pohotově vyslal do úniku DALEA WEISEHO. Toho nerozhodil ani skok vracejícího se kapitána Arizony a Kuemperova levačka na střelu k levé tyči nedosáhla. Asistence: Shayne Gostisbehere.
    42:21 Scott LAUGHTON - 3:4
     
    42:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru domácí nevyužili, ale chvílí poté přesto slaví snížení! Kevin Connauton nohou srazil Lahghtonovu střelu k Lindblomovi. Kuemper pak zlikvidoval dorážku Weiseho, ale několik vteřin zůstal totálně dezorientován a kotouče si všiml až v momentě, kdy ho do jeho branky dostal SCOTT LAUGHTON. Asistence: Dale Weise, Oskar Lindblom.
    26:38 Michael GRABNER - 2:4
     
    26:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Děláte si legraci? Hned vzápětí je tady další gól v oslabení od Kojotů! Tentokrát to nezvládl Jakub Voráček, který se ledabyle nechal přebruslit MICHAELEM GRABNEREM. Ten díky tomu dojel Ekmanem-Larssonem vyhozený puk a dalším bekhendovým zakončením zvedl kotouč mimo Pickardův dosah. Asistence: Oliver Ekman-Larsson.
    26:14 Derek STEPAN - 2:3
     
    26:14
    Arizona právě vstřelila branku!
    Vskutku nevídané, Coyotes už poosmé v sezóně udeřili v oslabení! Hodně viny na tom nese Shayne Gostisbehere, kterému nejprve přeskočil puk hokejku a pak o něj definitivně přišel ve středním pásmu, neboť mu hodně překážel jeden z rozhodčích. Do úniku se dostal DEREK STEPAN a přesto že byl faulován, tak bekhendem zakončil do protipohybu Pickarda. Bez asistence.
    21:51 Brad RICHARDSON - 2:2
     
    21:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Necelé dvě minuty po startu druhé třetiny je znovu vyrovnáno! Gudas u obranné modré nedostal puk přes Hinostrozu a Grabnera. Kus gumy se odrazil k BRADU RICHARDSONOVI, jenž udělal pár kroků do pravého kruhu a zápěstím vypálil přesně k vzdálenější tyči. Asistence: Michael Grabner, Vinnie Hinostroza.
    08:30 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:1
     
    08:30
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté pokořili druhé nejhorší oslabení v lize a snižují na rozdíl jediné trefy! Galchenyuk přihrál na modrou čáru OLIVERU EKMANU-LARSSONOVI, který vystřelil tahem a puk propadl až za Pickarda, jenž měl hodně stížený výhled. Asistence: Alex Galchenyuk, Clayton Keller.
    05:47 Scott LAUGHTON - 2:0
     
    05:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Výborný start zápasu pro domácí tým, jenž rychle vede o dva góly! Velkou chybu před vlastním brankovištěm udělal Strome, jenž měl po zachyceném centru kotouč na hokejce, ale místo toho, aby jej odpálil do bezpečí, tak si ho nechal sebrat SCOTTEM LAUGHTONEM a ten bekhendem zblízka zvýšil na 2:0. Asistence: Jori Lehterä.
    01:18 Travis KONECNY - 1:0
     
    01:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Další střela už byla milimetrově přesná a poslala Flyers do rychlého vedení! Couturier ve středním pásmu přenesl hru doprava na TRAVISE KONECNYHO, jenž přenechal puk Girouxovi. Ten vyslal geniální pas za obranu a Konecnyho bekhendové zakončení nedalo Kuemperovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Claude Giroux, Sean Couturier.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 2. Konecny (Giroux, Couturier), 6. Laughton (Lehterä), 43. Laughton (Weise, Lindblom), 58. Weise (Gostisbehere), 62. Gostisbehere (Voráček, Giroux) – 9. Ekman-Larsson (Galchenyuk, Keller), 22. Richardson (Grabner, Hinostroza), 27. Stepan, 27. Grabner (Ekman-Larsson)


    Philadelphia Flyers: Pickard (27. Elliott) – Hägg, Provorov, Folin, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Konecny, Couturier (A), Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Simmonds (A), Weal, Weise – Aube-Kubel, Lehterä, Laughton.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Miska) – Demers, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Goligoski, Oesterle, Connauton – Keller, Galchenyuk, Crouse – Fischer, Stepan (A), Cousins – Hinostroza, Richardson, Grabner – Perlini, D. Strome, Pánik.

    Rozhodca: Meier, Hebert – Marquis, Cormier

    Diváci: 18 884