Frosinone – Fiorentina 1:1 (kon.)
koniec
Frosinone Calcio
1:1 (0:0)
ACF Fiorentina
cz Piatok 09.11.2018, 20:30 • Stadio Benito Stirpe (Frosinone) • Talianska Seria A • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12. (22:25:54)
     
    Čtyři nastavené minuty druhého poločasu jsou pryč a s nimi i celá předehrávka dvanáctého kola mezi Frosinone a Fiorentinou.

    Fiorentina byla v prvním poločase častěji u balonu, ale první brankovou šanci měli domácí. V jedenácté minutě Joel Campbell dokonce dostal míč do sítě, ale v pokutovém území byl pískán útočný faul. Následně musel být v pozoru spíše Marco Sportiello v domácí brance, ale když už byl překonán, tak ho podržela branková konstrukce, stejně jako při povedeném centru Gersona a závaru ve vápně. Po změně stran netrvalo dlouho a Fialky se dostaly do vedení! Na centru Chiesa si naskočil Marco Benassi a ramenem dopravil míč do sítě. Následně to už vypadalo, že si favorit odveze z Frosinone všechny tři body, ale zničehonic těsně před koncem napřáhl k nechytatelné střele střídající Andrea Pinamonti a udal tak konečný výsledek na 1:1.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Fiorentina se pokoušela přitlačit domácí, ale ti našli po vyrovnávací brance skryté zásoby energie. Už to vypadá, že se každý z týmů připíše do tabulky po bodu.
     
    90+3
    Před vápnem utrpěl pořádný šrám Daniel Ciofani. Domácí kapitán se ale velmi rychle zvedl z trávníku a hra může pokračovat.
     
    90+2
    Domácím nerozhodný stav vyhovuje a tak právě hráči Frosinone šetří čas. Nyní vhazoval Goldaniga po dobrých třiceti sekundách.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
    90. Andrea PINAMONTI - 1:1
     
    90
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelný závěr! Frosinone se nemohlo v závěru nadechnout k tlaku, ale i tak se domácím daří srovnat krok. Od Soddima převzal balon na třiceti metrech ANDREA PINAMONTI, na nic nečekal a dělovkou umístil přesně do levého horního rohu hostující branky.
     
    90
    Maiello zůstal opět na trávníku po souboji s Veretoutem, ale ani tentokrát se nepískalo. Fiorentina sice přešla s míčem na útočnou polovinu, ale spíše o druhý zásah se snaží ušetřit sekundy.
     
    89
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giovanni Simeone, přichází Dušan Vlahović.
    88. Chiesovu stelu dokázal Sportiello vyrazit
     
    88
    Mohlo být rozhodnuto. Chiesa pálil křížně ke vzdálenější tyči, ale Sportiello ještě udržel Frosinone ve hře o tři body z dnešního utkání.
     
    87
    Mirallas si tělem pomohl k odstavení Chibsaha ve středu pole. Už to vypadalo, že rozhodčí pískne faul, ale tentokrát nechal hru plynout. Z následné akce pálil Simeone vysoko nad.
     
    86
    Po zblokované střele Edimilsona Fernandese navíc hosté rozehrávali také rohový kop. Po přetaženém centru se sice dostal k hlavičce Chiesa, ale míč poslal jen metr nad břevno.
     
    84
    Federico Chiesa byl zatažen za dres a to rozhodčímu neuniklo. Hra se tak po delší době přesune na polovinu domácího celku. Hosté navíc s rozehrávkou pospíchat nebudou.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro domácí Frosinone, které usiluje o vyrovnání stavu.
     
    82
    Frosinone se rozhodně nevzdává. Cassata si zády k brance zpracoval míč, poté si počkal na obranný skluz Huga, ale následnou střelou Lafonta nepřekvapil.
     
    81
    Před Lafonta letěl vysoký centr. Hostující obrana ale prvotní nátlak s klidem odvrátila a poté se už domácí hráči sami vystavili do ofsajdového postavení.
     
    80
    Francesco Zampano obelstil obránce na pravé straně, poté k tomu ale nepřidal potřebný přesný centr do pokutového území. Po odvrácení balonu jsou ale u balonu znovu domácí.
     
    79
    Domácí zapomínají také bránit. Nyní se hnal do brejku osamocený Federico Chiesa, ale jeho zpětnou kličku dokázal vystihnout Goldaniga a se střelou bez razance si Sportiello poradil.
     
    78
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Marco Capuano, přichází Danilo Soddimo.
     
    78
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Marco Benassi, přichází Kevin Mirallas.
     
    77
    Rohový kop byl zahrán mizerně. Hosté se hnali ve třech na dva obránce, ale situaci nevyřešil nejlépe Simeone, který vystavil do ofsajdu Chiesu.
     
    76
    Raman Chibsah nyní pálil ze střední vzdálenosti, ale našel pouze chrániče bránících hráčů. Následný pokus Pinamontiho byl sražen na rohový kop.
     
    75
    Už už to vypadalo, že by se domácí mohli dostat do rychlého úniku, ale Chibsah akci nepochopitelně zpomalil, čekal na spoluhráče, ale s nimi se stačili vrátit i obránci Fiorentiny.
     
    74
    Potřebná přesnost domácím dnes schází. Prudkým centrem se prezentoval Zampano, ale v pokutovém území se dostal nejvýše pouze Alban Lafont.
     
    72
    Hosté se do útoku už příliš neženou a nechávají hrát soupeře. Nyní se po zisku vydal do útoku Daniel Ciofani, ale proti dvěma obráncům neuspěl.
     
    71
    Ciofani to nemyslel před vápnem vůbec zle, mezi nohama nechal projet míč k Cassatovi, ale ten jeho záměr nepochopil a míč mu už do kombinace nevrátil.
     
    70
    Maiello se musel vracet po ztrátě do obrany, unikajícího Chiesu rychlostně nestíhal a tak sáhl pouze k faulu za žlutou kartu.
     
    69
    Pinamonti si šel do pokutového území pro penaltu, ale po jeho pádu po minimálním kontaktu s Milenkovićem se nepískalo. Domácí ale zůstávají u balonu.
     
    68
    Frosinone se přesunulo s balonem až do vápna. Germán Pezzella ale stačil před útočícím Ciofanim odehrát do bezpečí.
     
    67
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Marko Pjaca, přichází Edimilson Fernandes.
     
    66
    Druhý poločas zatím postrádá potřebné tempo. Hosté sice drží více míč po kontrolou, ale s výjimkou úvodní branky se nemohou dostat do vápna.
     
    65
    Tentokrát už to měl hostující brankář složitější. Před napadajícím Pinamontim musel balon odpálit co to jen šlo dalek od branky.
     
    64
    Fiorentina uklidňuje hru po několika divokých minutách kombinací na vlastní polovině. Do rozehrávky se zapojil také Lafont, který poslal míč zpět k obráncům.
     
    63
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Joel Campbell, přichází Andrea Pinamonti.
     
    62
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Rai Vloet, přichází Francesco Cassata.
     
    61
    Gerson zůstává po střetu se Zampanem na trávníku. Jednadvacetiletý Brazilec dostal pořádnou ránu rukou, ale hlavní rozhodčí zákrok nepostřehl.
     
    60
    Po hodině hry vedou Fialky na trávníku Frosinone o jedinou branku. O tu se postaral těsně po návratu z poločasové přestávky Marco Benassi.
     
    59
    Alban Lafont se svými spoluhráči příliš nedomluvil. Na vysoký centr se vydal brankář i další tři hráči z obrany. Nakonec ale stačil Lafont balon vyboxovat do bezpečí.
     
    58
    Chiesa se vydal s míčem od postranní lajny až těsně před vápno. Jednadvacetiletý útočník Fiorentiny ale přišel v nebezpečně prostoru o hrací předmět a jeho spoluhráči v obraně mu příliš nepoděkují.
     
    57
    Už to vypadalo, že by se Rai Vloet mohl dostat po centru od rohového praporku k hlavičce, ale míč ho těsně přeletěl. Místo toho, aby domácí útočili, tak museli pod tlakem vracet balon až k brankáři.
     
    56
    Také Frosinone se přihlásilo o slovo. Chibsah hledal nebezpečně Ciofaniho. Domácí kapitán byl sice v obležení hned trojice soupeřů, ale i tak dokázal vybojovat autové vhazování.
     
    55
    Fiorentina touží po druhé brance. Pjaca se dokázal obtočit kolem obránce, prošel až do vápna, ale v něm ho předskočil Ariaudo.
     
    54
    Marco Sportiello musel řešit střelu svého jmenovce Benassiho. Dělovka ze střední vzdálenosti ale domácímu brankáři starosti nenadělala.
     
    53
    Po několika tvrdých zákrocích u středové lajny se zmocnil balonu Jordan Veretout. Následně ale hostující záložník uklidňuje hru přihrávkou zpět na stopery.
     
    51
    Nikola Milenković měl na pravé straně dostatek prostoru, skvěle poslal míč proti noze Veretourovi, který ale napálil zpoza vápna pouze obránce před sebou.
     
    50
    Také Fiorentina se provinila proti pravidlům. Konkrétně Gerson poslal na zem Zampana u postranní lajny a hlavní rozhodčí nekompromisně odpískal.
     
    49
    Lorenzo Ariaudo fauloval ve střední části trávníku rozběhnutého Veretouta a vyfasoval za to žlutou kartu.
    48. Marco BENASSI - 0:1
     
    48
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina se raduje z vedoucí branky. Chiesa rozhodil obranu na levé straně pokutového území, následně neposlal úplně přesný centr před Sportiella, ale MARCO BENASSI se dokázal složit pod balon a netradičně ramenem poslal míč do sítě.
     
    47
    Také Frosinone se dostalo poprvé ve druhém poločase k balonu. Campbell oslovil přihrávkou na pravé straně Zampana, ten ale z prvního doteku centroval mizerně.
     
    46
    Hostující fotbalisté rozehráli druhé dějství dnešního zápasu ze středového kruhu. Fiorentina po rozehrávce nikam nespěchá a zůstává s míčem ve středu pole.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:32.
     
    Hlavní rozhodní nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a tak hráči obou týmů docházejí do šaten při bezbrankovém skóre.

    Fiorentina byla v prvním poločase častěji u balonu, ale první brankovou šanci měli domácí. V jedenácté minutě dokonce Joel Campbell dokonce dostal míč do sítě, ale v pokutovém území byl pískán útočný faul. Následně musel být v pozoru spíše Marco Sportiello v domácí brance, ale když už byl překonán, tak ho podržela branková konstrukce, stejně jako při povedeném centru Gersona a závěru ve vápně.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Marko Pjaca ještě skluzem zachránil míč na hrací ploše. Domácím tak museli pouze vhazovat, ale i tak se z nebezpečné pozice před vápnem bez potíží dostali.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Marco Benassi. Z hranice pokutového území následně pálil nebezpečně z prvního doteku Chiesa, ale balon pouze prosvištěl kolem levé tyče.
     
    43
    Právě Milenković následně vhazoval míč do hry zpoza postranní lajny. Fiorentina tentokrát nedokázala přejít středovou čáru s míčem pod kontrolou.
     
    42
    Lorenzo Ariaudo se vydal s míčem do útoku. Domácí stoper dokázal následně uvolnit Beghetta, který ale nemohl centrovat do vápna přes Milenkoviće.
     
    41
    Rai Vloet to chtěl vzít na sebe, individuálně se prosmýkl kolem dvou obránců, ale na třetím ztroskotal. Frosinone ale ještě zůstává u balonu.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Po výkopu Sportiella dostal Vloet pod tlak bránícího Biraghiho. Ten musel před napadajícím soupeře odehrát za postranní lajnu.
    38. Nastřelená tyč po závěru ve vápně Marca Sportiella
     
    38
    Fiorentina byla dvacet centimetrů od vedoucí branky! Gerson načechral míč do pokutového území a od ramena bránícího Capuala se balon odrazil do tyče domácí branky.
     
    37
    Po obranném skluzu Capuala rozehrávali hosté rohový kop. Biraghi se jako obvykle postavil k rozehrávce, ale domácí se stačili velmi jednoduše ubránit.
     
    36
    U pravé postranní lajny si křikl o balon Zampano. Zatím jediný potrestaný hráč dnešního duelu chtěl zrychlit hru, ale první dotek mu nevyšel podle představ.
     
    35
    Chibsah dokázal vypíchnout míč Pjacovi, poté se otočil směrem do útoku, ale nikdo ze spoluhráčů mu nestačil a tak ghanský záložník musel zpomalit a to vyhovovalo obraně Fiorentiny.
     
    34
    Beghetto si poslal míč kolem Benassiho, ale rychlostně na soupeře neměl. Následně se při snaze znovu získat balon provinil proti pravidlům.
     
    33
    Domácí nyní dokázali otupit tlak Fiorentiny a po dlouhé době se ukázali také na útočné polovině. Po parádním centru na zadní tyč vracel míč do šestnáctky Beghetto, poté se dostal ke hlavičce také Ciofani, ale balon umístil pouze vedle brankové konstrukce.
     
    32
    Benassi zkoušel prostrčit balon do vápna kolem obránců. To se mu podařilo, ale Sportiello výtečně přečetl situaci a pro balon si došel dříve než Chiesa.
     
    31
    Biraghi centroval do vápna od rohového praporku. Na přední tyči tečoval balon Gerson, ale Sportiello měl dostatek času na zásah. Na dorážku už před gólmanem Frosinone nikdo nebyl.
     
    30
    Ani v první půlhodině hry branka nepadla. Fiorentina zvýšila tempo, ale do stoprocentní šance se stále nikdo Fialek nedostal.
     
    28
    Tentokrát si Sportiello nechal připravit pouze dvoučlennou zeď. Veretoutova pobídka přistála ve vápně jen u prvního bránícího hráče domácího celku.
     
    27
    Veretout si několikrát vyměnil míč s Gersonem. Zampano nestíhal brazilského záložníka a za chycení za dres inkasuje žlutou kartu.
     
    26
    Edoardo Goldaniga zasáhl při snaze dostat se do lepší pozice před hlavičkovým soubojem Gersona a ani tento malý faul neunikl hlavnímu rozhodčímu.
     
    25
    Gerson už se nemohl dívat na zdlouhavou kombinaci svého týmu a tak zkusil vystřelit ze střední vzdálenosti. Sportiella ale v domácí brance nedokázal ohrozit.
     
    24
    Od Lafonta putoval míč přes pravou stranu až k Chiesovi. Následně měl míč na moment pod kontrolou ve vápně i Simeone, ale opět neměl čas na zakončení.
     
    22
    Frosinone je pod tlakem. Biraghi vhazoval míč do hry zpoza postranní lajny, ale při zpracování si pomohl rukou proti soupeři Gerson a míč putuje k domácím.
     
    21
    Marco Sportiello si nechal postavit hned pětičlennou zeď. U balonu na místě přestupku byl Biraghi, Veretout i Chiesa, ale poslední slovo měl právě střední záložník Fiorentiny. Sportiello ale vytáhl míč na rohový kop.
     
    20
    Úvodních dvacet minut branku nepřineslo. Fiorentina se pokoušela o další prudký centr, ale ve těsně před vápnem srazil míč ruskou Ariaudo.
     
    19
    Teď to hosté překombinovali. Benassi měl možnost projít do vápna, ale raději centroval a to byla chyba. Míč totiž opustil hrací plochu a rozehrávat tak může Sportiello.
     
    18
    Hostující celek uklidňuje hru postupnou souhrou na útočné polovině. Vertetoutova pobídka měla projít na Simeoneho, ale syn slavného trenéra Atlética Madrid byl pokryt Goldanigou.
     
    17
    Goldaniga si na pravé straně narazil s Zampanem, následně se k míči dostal také Chibsah, ale tím akce domácího celku skončila. Ghanský záložník domácího celku chyboval přihrávkou k nohám Gersona.
     
    16
    Fiorentina dokázala projít až těsně před pokutové území. Simeone se otáčel s balonem čelem k brance, ale než stačil pohyb dokončit, tak měl pod nohama Ariauda.
     
    15
    Pořádně horko bylo také před Sportiellem. Do protiútoku po ubráněném rohu se hnal Marco Benassi, ten se ale před posledního obránce tělem nemohl dostat a tak raději přihrával do prostoru, kde očekával Simeoneho. Fiorentina ale útočné snažení nedotáhla do zakončení.
     
    14
    Domácím se daří v posledních minutách přehrávat soupeře. Dalším exekutorem rohového kopu byl Raman Chibsah. V šestnáctce ale zasáhl hlavou Pezzella.
     
    13
    Frosinone se udrželo na útočné polovině, tentokrát byl faulován Daniel Ciofani. Následná akce ale byla výrazně pozdržena zdlouhavou kombinací.
    11. Neuznaná branka domácího týmu
     
    11
    Už to vypadalo, že domácí půjdou po rohovém kopu do vedení, ale není tomu tak. Joel Campbell se krásně opřel do balonu z hranice pokutového území, umístil míč parádně do horního rohu, ale hlavní rozhodčí těsně před tím odpískal útočný faul.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nepřinesla. Frosinone vybojovalo po kombinaci na pravé straně rohový kop, Hugo musel v nouzi odehrát za brankovou lajnu.
     
    9
    Teď už byla Veretoutova přihrávka na Chiesu přesnější. Útočník Fiorentiny byl v nebezpečném náběhu, ale nepohlídal si ofsajdové postavení a akce končí zdviženým praporkem.
     
    8
    Nováček Serie A nedošel s balonem pod kontrolou ani za půlící lajnu. Na druhé straně se pokoušel o průnikovou přihrávku Veretout, ale balon se dokutálel až ke Sportiellovi.
     
    7
    "Fialky" zatlačily soupeře. Postupným útokem se ale hostující hráči příliš daleko nedostali. Chiesa si nevěřil na souboj jeden na jednoho a raději přihrával zpět.
     
    6
    Marco Benassi to nyní přehnal s agresivitou napadání. Po ztrátě se chtěl rychle dostat zpět k balonu, ale důrazným skluzem místo toho poslal k zemi Maiella.
     
    5
    Úvodní minuty postrádají potřebné tempo. Nyní to chtěl změnit náběhem do vápna z pravé strany Vloet, ale jeho přihrávka na Ciofaniho byla hodně nepřesná.
     
    4
    Opět se musel do rozehrávky zapojit Marco Sportiello. Tentokrát to už domácí brankář vyřešil o poznání bezpečněji, když odpálil balon daleko z vápna.
     
    3
    Domácí brankář nyní příliš rozehrávkou svým spoluhráčům nepomohl. Chiesa nebyl daleko od toho, aby vypíchl míč Capualovi v těsné blízkosti pokutového území.
     
    2
    Fiorentina pronikla s přehledem na útočnou polovinu. Benassi přenesl hru přes celou šířku, ale Pjaca balon nezachytil na hrací ploše ani rychlý skluzem.
     
    1
    Jako první se dotkl míče domácí kapitán Daniel Ciofani. Frosinone se pokoušelo útočit po pravém kraji, ale Zampano narazil na dobře postaveného Gersona.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas dvanáctého kola nejvyšší italské soutěže Serie A tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Frosinone Calcio: Sportiello – Goldaniga, Ariaudo, M. Capuano – F. Zampano, Chibsah, Maiello, Beghetto – Vloet, Ciofani, J. Campbell.
    Náhradníci: F. Bardi – Ghiglione, Gori, Soddimo, Perica, Matarese, Brighenti, Cassata, Salamon, Krajnc, Crisetig, Pinamonti.

    ACF Fiorentina: Lafont – Milenković, Pezzella (C), Hugo, Biraghi – Benassi, Veretout, Gerson – Chiesa, Simeone, Pjaca.
    Náhradníci: Drągowski, Brancolini – Laurini, Ceccherini, Nörgaard, Eysseric, Mirallas, Bryan Dabo, Hancko, E. Fernandes, Vlahović, Diks.

    Rozhodčí: Pasqua – Longo, Peretti.
     
    Poslední dva vzájemné zápasy

    20.03. 2016 Frosinone – Fiorentina 0:0
    01.11. 2015 Fiorentina – Frosinone 4:1
     
    ACF Fiorentina

    Fiorentina přišla o místa zaručující pohárovou Evropu v předešlém ročníku Serie A až v posledních kolech. Především dvě porážky na závěr stály Fiorentinu představení alespoň v předkole Evropské ligy, které si tak zahrála Atalanta.

    V přípravě "Fialky" rozhodně nezahálely. Hned v jedenácti přípravných duelech se Fiorentina představila před startem nové sezony. Proti týmům z nižších italských soutěží si Fiorentina s chutí zastřílela, Realu Vicenza dokonce nadělila jedenáct gólů. V ostrém testu však Fiorentina padla 0:3 s německým Schalke, když nezvládla především závěr zápasu.

    Po jedenácti odehraných kolech se Fiorentina drží na slibné osmé pozici jen s minimálním mankem na týmy před sebou. Na výhru ale čekají už čtyři zápasy. Po prohře na Laziu přišly za sebou tři nerozhodné výsledky 1:1.
     
    Frosinone Calcio

    Frosinone bojovalo v loňské sezoně v Serii B. Po dvaačtyřiceti odehraných kolech skončilo Frosinone na třetí pozici, ze které vede cesta do nejvyšší soutěže před barážová utkání. Nejprve si v semifinálovém dvojutkání poradilo Frosinone s Cittadelou, následně otočilo nepříznivý stav z úvodního zápasu proti Palermu. O postupové branky se postarali v domácím prostředí Maiello s Cianem.

    V přípravným duelech si nováček Serie A nejprve poradil s kanadským týmem Oakville Blue Devils 2:0. Následně ale s o poznáním silnějším celkem ze Španělska Betisem prohrál na domácí půdě jasně 1:3.

    Do aktuální sezony ale Frosinone nevstoupilo nejlépe. Po jedenácti kolech má na svém kontě pouhých šest bodů a je na předposledním místě. V posledních zápasech se ale nováčkovi daří sbírat body, na remízu s Empoli navázal premiérovým vítězstvím ve Spalu. Před týdnem přišla další remíza, tentokrát 0:0 Parmě.
     
    Krásný páteční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší italská soutěž Serie A pokračuje dvanáctým kolem a my se zaměříme na předehrávku, ve které přivítá Frosinone před domácím publikem Fiorentinu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Vít Schück

    Góly: 90. Pinamonti (Soddimo) – 48. Benassi (Chiesa)

    Karty:   27. F. Zampano (FRS), 49. Ariaudo (FRS), 70. Maiello (FRS)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:12.
    Frosinone Calcio: Sportiello – Goldaniga, Ariaudo, M. Capuano (78. Soddimo) – F. Zampano, Chibsah, Maiello, Beghetto – Vloet (62. Cassata), Ciofani (C), J. Campbell (63. Pinamonti).
    Náhradníci: F. Bardi – Ghiglione, Gori, Soddimo, Perica, Matarese, Brighenti, Cassata, Salamon, Krajnc, Crisetig, Pinamonti.

    ACF Fiorentina: Lafont – Milenković, Pezzella (C), Hugo, Biraghi – Benassi (78. Mirallas), Veretout, Gerson – Chiesa, Simeone (89. Vlahović), Pjaca (67. E. Fernandes).
    Náhradníci: Drągowski, Brancolini – Laurini, Ceccherini, Nörgaard, Eysseric, Mirallas, Bryan Dabo, Hancko, E. Fernandes, Vlahović, Diks.

    Rozhodca: Pasqua – Longo, Peretti