Washington – Columbus 1:2 (kon.) | Toronto – NJ Devils 6:1 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
St. Louis – San Jose 4:0 (kon.) | Winnipeg – Colorado 5:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:3 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Nashville 4:5 (po pr.)
koniec
Washington Capitals
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Columbus Blue Jackets
cz Sobota 10.11.2018, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:09 Anthony DUCLAIR - 1:2
     
    45:09
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dnes to padá pouze z přesilovek. Panarinova střela se od zadního hrazení odrazila před levou tyč, kde dorážel puk do odkryté sítě ANTHONY DUCLAIR. Tomu se do cesty ještě snažil vstoupit Niskanen, který bránil bez hole. Asistence: Artěmij Panarin a Zach Werenski.
    27:53 Matt NISKANEN - 1:1
     
    27:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Také domácí využívají přesilovou hru. Kuzněcov s Bäckströmem vytáhli hru na napřaženého MATTA NISKANENA, který z nápřahu poslal nechytatelný kotouč přesně pod horní tyč. Asistence: Nicklas Bäckström a Jevgenij Kuzněcov.
    17:16 Oliver BJORKSTRAND - 0:1
     
    17:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru Jackets nakonec využívají a jdou do vedení. Foligno přihrávkou našel na středu pravého kruhu OLIVERA BJORKSTRANDA, který rychlým zakončením trefil odkrytou část branky. Asistence: Nick Foligno a Alexander Wennberg.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 28. Niskanen (Bäckström, Kuzněcov) – 18. Bjorkstrand (N. Foligno, Wennberg), 46. Duclair (Panarin, Werenski)


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Kempný, Niskanen, Orlov, Djoos, Siegenthaler, Bowey – Ovečkin, Kuzněcov, Jaškin – Stephenson, Bäckström, Oshie – J. Vrána, Eller, Connolly – Burakovsky, Boyd, Smith-Pelly.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – R. Murray, S. Jones, Nutivaara, D. Savard, Werenski, Harrington – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno, Jenner, J. Anderson – Riley Nash, Dubinsky, Hännikäinen – Sedlák, Wennberg, Duclair – Bjorkstrand.