Dukla Praha – Teplice 1:3 (kon.) | Slavia – Chrudim 3:1 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
1:3 (0:2)
FK Teplice
cz Piatok 16.11.2018, 17:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • MOL Cup • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mne je to, drazí přátelé, z Julisky vše. Promrzlými prsty se s vámi loučím a přeji příjemný víkend. Na počtenou u dalších přenosů se těší Richard Wagner. (18:55:15)
     
    Dámy a pánové, šesté střetnutí v rámci osmifinále MOL cupu je za námi. Teplice byly po téměř celý zápas lepším týmem a po zásluze postupují dále. Hrdinou duelu je střelec hattricku Martin Jindráček. Za domácí korigoval Patrik Brandner, jenž využil toho, že hosté mírně polevili.
     
    Do čtvrtfinále MOL cupu postupuje tým FK Teplice!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Jakub Podaný ještě zahrál přímý kop, který se točil k tyči, avšak perfektním zákrokem se blýskl Tomáš Grigar! Následně hlavní sudí ukončil duel.
     
    90
    Na trávě zůstal ležet jeden z domácích hráčů, ke kterému již spěchá zdravotník. Snad bude v pořádku. Fanoušci hostů již pomalu slaví postup do čtvrtfinále.
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Vojtěch Mentberger si naběhl do vápna na centr z pravého křídla a jen málo chybělo k tomu, aby balon zapadl do sítě! Grigarovu tyč obletěl opravdu jen o decimetry!
     
    88
    Vzápětí na druhé straně proletěl balon po přihrávce vápnem podél brankové čáry, aby jej domácí následně odpravili tak, že vznik brejk, který uhasil až pohotový Vondrášek.
     
    86
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí tým k velké radosti diváctva snižuje na rozdíl dvou tref. Herní převaha z posledních minut vyústila ve střelu z poměrně vzdálené pozice, kterou dokázal Tomáš Grigar pouze vyrazit. Míč doběhl Uroš Djuranovič, který místo zakončení vrátil míč před branku PATRIKU BRANDNEROVI, který neměl problém trefit prázdnou svatyň!
     
    85
    Hostující průnik do vápna uhasil rychlým startem proti balonu Matúš Hruška, který zbrkle neodkopl, nýbrž rozehrál v klidu do strany.
     
    84
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Trubač, přichází Jan Knapík.
     
    83
    Oku diváka lahodící ťukes hostujícího celku zhatilo špatné předkopnutí balonu Ladislavem Kodadem, kterémužto utekl hrací předmět do autu.
     
    81
    Středový obránce Teplic byl povalen atakujícím Brandnerem v pokutovém území, což neušlo oku Pavla Královce, jenž tak odpískal domácímu forvardovi faul, jenž se zove útočným.
     
    79
    Po standardní situaci rozehrávané z poloviny hřiště povedlo hostující obraně zastavit Patrika Brandnera, kterýžto se snažil prosmýknout za záda stoperů.
     
    78
    Hraje se převážně na středu hřiště. Do konce zápasu chybí něco málo přes deset minut. Domácí celek se sympaticky snaží neodejít z duelu bez vstřelené branky. Obrana Teplic ale zatím působí hodně jistě.
     
    76
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Vojtěch Mentberger.
     
    75
    Jakub Podaný našel po kratším obléhání branky za obranu nabíhajícího Martina Chlumeckého, jehož ale v obrovské šanci vychytal skvěle vybíhající Tomáš Grigar!
     
    74
    Dukla drží míč na polovině soupeře, ale k vápnu se ne a ne dostat. To už na hrací ploše chybí hrdina duelu. Třígólový Martin Jindráček.

    Richard Wagner

    Góly: 86. Brandner – 10. Jindráček, 45. Jindráček, 64. Jindráček


    FK Dukla Praha: M. Hruška – Chlumecký, Miloševič (C), Ostojič, Podaný – Bezpalec, Doumbia (76. Mentberger), Kott (66. Breda), Bilovský – Djuranovič, Schranz (66. Brandner).
    Náhradníci: Rada – Mašek, Mentberger, Brandner, Breda.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek (C), Jeřábek, Hošek, Hyčka – Moulis, Soungole, T. Kučera (72. Kodad), Trubač (84. Knapík) – Hora, Jindráček (74. Vošahlík).
    Náhradníci: Diviš – Kodad, Šimeček, Dressler, Vošahlík, Knapík.

    Rozhodca: Pavel Královec – Dušan Pospíšil, Ondřej Kožár

    Diváci: 374