Chabarovsk – Dinamo Minsk 3:4 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – S.Moskva 2:4 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:5 (0:1 po s.n.)
Novgorod – Omsk 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan sk 4:0 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Spartak Moskva
cz Pondelok 19.11.2018, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (12:48:16)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Karel Kubát (VLD): 0+0, 2 střely, čas na ledě 22:19
    Vojtěch Polák (VLD): 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:04
    Robin Hanzl (SPM): 0+1, 2 střely, čas na ledě 16:21
     
    Je dobojováno. Hokejistům Admiralu se sice díky trefám Mereskina a Ugolnikova podařilo vyrovnat z 0:2 na 2:2, pak se ale v rozmezí sedmi minut prosadili Daugavinš a Fjodorov, čerstvá posila Spartaku z Ufy. Moskevský celek tak ve Vladivostoku splnil roli favorita a získal povinné dva body, naopak domácí i po dnešku zůstanou přikováni na dně Východní konference.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Aktivní Martinš Karsums se tlačil do další šance, na levém kruhu ale nakonec o kotouč přišel.
     
    58:45
    Anatolij Nikoncev byl u vyhozeného puku jako první, zakázané uvolnění se tak nepíská a hráči Spartaku mohou pokračovat v kombinaci.
     
    57:58
    Miščenko už je zpět na ledě, hosté ale i nadále drží kotouč v útočném pásmu a nepřipouštějí žádné drama.
     
    56:59
    Celá situace se ale udála zcela mimo dění, sudí si tak Karsumsova zákroku nevšimli a vylučovat se nebude. Konstantin Glazačev už sedí na střídačce a hra pokračuje.
     
    56:38
    Právě Konstantin Glazačev nyní zůstal po souboji s Karsumsem ležet na ledě a už za ním míří kluboví lékaři. S třiatřicetiletým rodákem z Archandělsku to nevypadá dobře...
     
    56:23
    Konstantin Glazačev nasbíral několik cenných vteřinek v útočném pásmu, nakonec ale o kotouč přišel a Zubov už zakládá další protiakci Spartaku.
     
    55:57
    Spartak si zahraje další přesilovku, Ivan Miščenko (VLD) půjde pykat na dvě minuty za hrubost.
     
    53:58
    Domácím se lepí smůla na paty, Vasilij Strelcov teď znovu uvízl v ofsajdu a následovat bude komerční přestávka.
    53:04 Arťom FJODOROV - 2:4
     
    53:04
    Spartak právě vstřelil branku!
    Další rychlý protiútok Spartaku navíc končí gólem, teď už to bude mít Vladivostok hodně těžké! Alexandr Chochlačov ve středním pásmu poslepu našel rozjetého ARŤOMA FJODOROVA a hráč, jehož Spartak minulý týden získal z Ufy výměnou za Nikitu Filatova, svůj únik zakončil nechytatelnou ranou pod břevno. Asistence: Alexandr Chochlačov a Robin Hanzl.
     
    51:58
    Domácím se čas na vyrovnání začíná krátit, hráči v bílo-červených dresech se navíc brání skvěle a Hudáček je prakticky bez práce.
     
    51:02
    Střelu Vasilije Strelcova z vrcholu pravého kruhu si Hudáček pohlídal, hosté už zakládají další protiútok.
     
    50:03
    Hosté navíc zničehonic opět zahrozili. Anatolij Nikoncev se prokousal až do mezikruží, jeho následné bekhendové zakončení ale postrádalo větší razanci.
     
    49:15
    Moskevští hokejisté se velmi urputně brání, Artur Karmaškov teď musí zakládat další akci Admiralu z hloubi vlastní třetiny.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 36. Mereskin (K. Voronin, Glazačev), 41. Ugolnikov (Koňkov, Vicharev) – 18. Nikoncev (Karsums, Zubov), 23. Karsums (Zubov), 47. Daugavinš (Zubov), 54. Fjodorov (Chochlačov, R. Hanzl)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (23. Serebrjakov) – Ugolnikov, Miščenko, Taratunin, Kubát, Kozlovskij, Tatalin, Karmaškov – V. Polák, Butuzov, Koňkov – Vicharev, Černikov, J. Jakovlev – Strelcov, V. Strelcov, Feoktistov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Zajcev.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Dyblenko, Kutejkin, Grigorev, Kalinin, Gončarov, Provolnev – Chochlačov, R. Hanzl, Fjodorov – Leščenko, Nikoncev, Maxwell – Daugavinš, Karsums, Zubov – A. Voronin, Cyplakov, Kravčenko – Truňov.

    Rozhodca: Bělov, Oskirko – Sysujev, Gorděnko

    Diváci: 3944