Andorra – Lotyšsko 0:0 (kon.) | Gruzínsko – Kazachstan 2:1 (kon.) | S. Macedónsko – Gibraltar 4:0 (kon.)
Lichtenštajnsko – Arménsko 2:2 (kon.)
koniec
Andorra
0:0 (0:0)
Lotyšsko
cz Pondelok 19.11.2018, 18:00 • Estadi Nacional • Liga národov UEFA - Liga D • Skupina 1
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:19. (19:53:18)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což se vzhledem k předváděné hře dalo očekávat. Sledovali jsme celkem nezáživnou podívanou, která se odehrávala výhradně ve středu hrací plochy. Andorra navíc hrála více než poločas v početní výhodě, i tak se ke kýžené brance nedostala. Ve druhém dějství jsme se dočkali pouze jedné vyložené šance, hostující Tarasovs ale hlavou zamířil nad. Oba celky si tak připsaly další remízu, zároveň skupinovou fázi zakončily bez jediného vítězství.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Gomes musel k zemi, nyní výrazně podržel svůj celek.
     
    90+3
    Vanins se ujal odkopu od své branky, jeho nabídka zamířila pouze na hlavu Limy. Posléze ve vlastní šestnáctce ještě zasahoval Llovera.
     
    90+2
    Nakonec se jednalo o obránce Limu, který je značně otřesen. I tak bude muset dnešní utkání dohrát, jeho celek už třikrát střídal.
     
    90+1
    Už delší dobu se nehraje, na zemi totiž zůstal ležet jeden z domácích hráčů, ke kterému musel přispěchat také lékařský personál.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Stále sledujeme marné útočné pokusy obou mužstev, branka je v nedohlednu.
     
    88
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Sergi Moreno, přichází Juli Sánchez.
     
    88
    Domácí se dostali k dalšímu rychlému protiútoku, který ale nepřinesl nic nebezpečného. Na druhou stran se žene trojice protihráčů.
     
    85
    Lotyšsko se nyní dožadovalo odpískání pokutového kopu, hlavní sudí nechává pokračovat ve hře. Naopak domácí to zkouší rychlého protiútoku.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo před deset minut, zatím vše spěje k nerozhodnému výsledku. Podaří se jednomu z celků vsítit vedoucí branku?
     
    83
    Gomes se po kratší době dostal k výkopu od své branky, ten poslal k levé postranní čáře, kde se míč odrazil do zámezí čáru.
     
    82
    Na pořadu dne byl rohový kop pro hosty, který z pravé strany obstaral Ciganiks. Jeho centr ale na přední tyči dokázal odklidit Lima.
     
    81
    Jenomže rozehrávka nebyla dvakrát povedená, Llovera úplně minul prostor, ve kterém se nacházela dvojice jeho spoluhráčů.
     
    80
    Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Tarasovs, který fauloval rozehrávajícího Lloveru. Andorra se tak vrací zpět k míči.
     
    79
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Marc García, přichází Ricard Fernández.
     
    78
    Poté Rakels chtěl z první sklepnout do strany na volného Maksimenka, jenomže realizace samotné myšlenky o dost pokulhávala.

    David Suchý

    Góly:

    Karty:   2. Cervos (ANR), 41. Alaez (ANR), 51. García (ANR) – 9. Ciganiks (LAT)   38. Šabala (LAT)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 20:19.
    Andorra: Gomes – Nicolas, Llovera, Lima (C), M. García (79. R. Fernández) – V. Rodrigues (73. A. Martínez), Vales, Moreno (88. Sánchez), Cervos – Martínez, Alaez
    Náhradníci: Pol – Fernández, Ferre, E. García, Gómez, A. Martínez, A. Rodrigues, Rubio, Sánchez

    Lotyšsko: Vanins (C) – Savalnieks, Dubra, Jagodinskis, Maksimenko – Ikaunieks (75. Uldrikis), Isajevs, Ciganiks – Rakesl – Šabala, Karasauskas (60. Tarasovs)
    Náhradníci: Ikstens, Šteinbors – Černomordijs, Gabovs, Kurakins, Oss, Rugins, Savaljevs, Tarasovs, Uldrikis, Žulevs

    Rozhodca: Meler – Ersoy, Uyarcan (všichni Turecko)