Augsburg – Frankfurt 1:3 (kon.) | Bayern – Düsseldorf 3:3 (kon.) | Hertha – Hoffenheim 3:3 (kon.)
Mainz – Dortmund 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Lipsko 1:0 (kon.) | Schalke – Norimberk 5:2 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
3:3 (2:1)
Fortuna Düsseldorf
cz Sobota 24.11.2018, 15:30 • Allianz Arena, München • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 4:7. (17:28:11)
     
    Je konec! Ačkoliv se zdálo, že Bayern Mnichov v poklidu dokráčí k zisku plného počtu bodů, nakonec ale překvapivě remizuje 3:3. Domácí ve druhém poločase opět vedli o dvě branky, nicméně Fortuna opět zkorigovala výsledek. Aby toho nebylo málo, tak v poslední minutě nastaveného času opět udeřil hostující Lukebakio, který tak dokonal hattrick. Bayern Mnichov opět v závěru utkání přišel o vítězství, což může Nika Kovače stát funkci trenéra týmu. Zároveň domácí celek nezvítězil ani ve třetím po sobě jdoucím ligovým zápase v řadě.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Dodi LUKEBAKIO - 3:3
     
    90+3
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Tak to je naprosto neskutečné, Bayern v závěru utkání přichází o vítězství! DODI LUKEBAKIO se opět hnal sám na bránu, ještě před samotným zakončením se mu pod nohy vrhal Süle, což ale nic nepřineslo. Naopak hostující forvard i tentokráte překonal Neuera, čímž rozveselil hostující sektor fanoušků!
     
    90+2
    Také Neuer si vyzkoušel práci s míčem, ten ale poslal daleko mimo dosah Rafinhy. Jako poslední se ale dotkl balónu Kamiński, vhazovat budou domácí.
     
    90+1
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Mats Hummels.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Obrovská šance Bayernu! Nejprve v šanci selhal Goretzka, posléze se míč odrazil k volnému Lewandowskimu, který ale trestuhodně přestřelil branku.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Bayern se i nadále drží daleko od své branky, Fortuně se nedaří proniknout na útočnou polovinu.
     
    87
    U rohového praporku skončil na zemi Müller, domácí si vyzkouší standardku z dobré pozice. Dočkáme se dnešní šesté branky?
     
    86
    I posléze jsme sledovali zakončení v podání Lewandowskiho. Polský forvard se dostal nejvýše do vzduchu, hlavičku ale poslal několik metrů nad branku.
     
    85
    Střídání v týmu Fortuna Düsseldorf: ze hřiště odchází Adam Bodzek, přichází Rouwen Hennings.
     
    85
    Lewandowski si hodil míč přes obranu, následně mu ale nevyšla střela křížem. Rensing zkontroloval dráhu letu střely, nyní se ujme odkopu od branky.
     
    84
    Stále ten stejný obrázek hry. Bayern i nadále kombinuje v oblasti středového kruhu, hosté velmi dobře pokrývají střed hrací plochy, kde operuje aktivní Goretzka.
     
    83
    Míč se dostal až na kopačku Süleho, který po chvilkovém rozmyšlení přihrál zpět na Kimmicha. Düsseldorf konečně začal napadat rozehrávku soupeře.
     
    82
    Lewandowski chtěl předat míč úplně volnému Robbenovi, nicméně vzorně zakročil hostující Bormuth. Bayern opět sevřel svého soupeře u jeho vlastní šestnáctky.
     
    81
    Na druhé straně si svůj náběh za obranu nepohlídal Robben, který se tak ocitl v ofsajdu. To následně potvrdil také opakovaný záběr.
     
    80
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Renato Sanches, přichází Rafinha.

    David Suchý

    Góly: 17. Süle, 20. T. Müller (J. Boateng), 58. T. Müller (Lewandowski) – 44. Lukebakio (Zimmer), 78. Lukebakio (Gießelmann), 90+3. Lukebakio (Hennings)

    Karty:   69. Fink (DSF)


    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 4:7.
    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Kimmich, J. Boateng, Süle, Alaba – Javi Martínez – Goretzka, Sanches (80. Rafinha) – T. Müller (90+1. Hummels), Lewandowski, Ribéry (71. Robben).
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Robben, Meier, Wagner, Hummels.

    Fortuna Düsseldorf: Rensing – Zimmermann, Bormuth, Kamiński, Gießelmann – Fink (C) (76. Karaman), Bodzek (85. Hennings) – Zimmer, Stöger, Usami (70. Raman) – Lukebakio.
    Náhradníci: Theissen – Ducksch, Hennings, Nielsen, Morales, Karaman, Raman.

    Rozhodca: Jablonski – Pfeifer, Gorniak

    Diváci: 75000