Orange 20 – Trenčín 0:5 (kon.)
koniec
HK Orange 20
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
Streda 05.12.2018, 17:00 • ZŠ Piešťany - Easton Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, v ktorom sme videli päť gólov. Všetky vsietili hráči Trenčína, ktorí si tak z dnešného duelu odnesú plný bodový zisk. Trenčín zdolal Orange 20 vysoko 5:0. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátorov sa vám hlásili Róbert Gašpárek a Viktor Kalinács. (19:13:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Trenčania sa tlačili do zakončenia, ale Špankovič bol napokon od puku odstavený brániacim hráčom.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:30
    Puk sa nachádza v obrannom pásme Trenčína, kde hostia čakajú na správny moment prekvapenia.
     
    56:21
    Boris Sádecký sa mohol dostať do zlatej príležitosti po prihrávke Branka Radivojeviča, ale sklamal ho prvý dotyk s pukom, o ktorý vzápätí prišiel.
     
    55:01
    Beží posledná päťminútovka zápasu. Pri puku sú hostia, ktorí kombinujú vo vlastnom obrannom pásme.
     
    54:12
    Luža si v útočnom pásme počkal na svojich spoluhráčov, ale napokon sa rozhodol zakončiť. Tento strelecký pokus nebol vôbec presný.
     
    53:02
    Holenda prihrával puk pomedzi dvoch brániacich hráčov. Tento úmysel však cez nich neprešiel, a tak Trenčín prišiel o puk.
     
    52:29
    Branko Radivojevič si nakorčuloval medzi kruhy, kde dostal presnú prihrávku. Do puku sa oprel z prvej a vyslal na bránu poriadnu bombu. Tú dokázal Samuel Hlavaj zneškodniť.
     
    51:42
    Hostia v plnom počte.
     
    50:00
    Máme pred sebou posledných 10 minút, kde je o víťazovi stretnutia viac-menej rozhodnuté. Dúfajme, že sa ešte dočkáme nejakého presného zásahu.
     
    49:42
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Milan Bartovič – 2 min., podrazenie).
     
    49:31
    Luhový si pýtal prihrávku, ktorú aj od svojho spoluhráča dostal, ale už v čase, keď bol obomi nohami v útočnom pásme skôr ako puk. Ofsajd.
     
    49:01
    Lukáš Bohunický zachytil na útočnej modrej čiare vyhodený puk, ktorý okamžite preposlal smerom k bráne. Táto strela však nemala potrebnú razanciu a ani presnosť.
     
    48:00
    Branko Radivojevič sa po strele svojho spoluhráča dostal k dorážke z bezprostrednej blízkosti, ale puk až za chrbát Samuela Hlavaja nedostal. Nasledovať bude vhadzovanie v útočnom pásme Trenčína.
     
    47:14
    Hecl dobre načasoval prihrávku medzi kruhy presne na hokejku Rýgla, ktorý zakončil z prvej. Jeho tvrdý projektil smeroval len do miest, kde stál pripravený Samuel Hlavaj.
     
    46:34
    Hostia v plnom počte.
     
    45:10
    Miloš Fafrák stratil v strednom pásme puk, ktorý si prevzal Jozef Švec. Prenikol s ním do útočnej tretiny, kde zvolil možnosť zakončenia. Samuel Hlavaj si na svoje konto pripíše úspešný zákrok.

    Róbert Gašpárek

    Viktor Kalinács

    Góly a asistencie: 12. Hecl (Sojčík, Radivojevič), 27. Holenda (Sádecký), 30. Hecl (Sojčík, Radivojevič), 32. Pardavý (Luhový, Dlouhý), 43. Varga (Bohunický)


    HK Orange 20: Sklenár (Hlavaj) – Švec, Dlugoš, Kupec, Boldižár, Nahálka, Brincko, Štefanka, Golian – Fafrák, Kollár, Giertl – Urbánek, Havrila, Kover – Juščák, Čenka, Lunter – Minárik, Sojka, Džugan
    HK DUKLA Trenčín: Šimko (Valent) – Holenda, Rýgl, Fruhauf, Luža, Husár, Bohunický, Špankovič, Dúžek – Hecl, Sojčík, Radivojevič – Bartovič, Sádecký, Varga – Pardavý, Dlouhý, Hudec – Mikula, Švec, Luhový

    Rozhodca: Štefik, Novák – Gegáň, Krajčík